NÁKUPY A PR BALÍČKY


Ahojky! Přiznám se, že jsem se poslední dobou vůbec neměla k tomu něco sem přidávat - neříkám, že jsem byla offline (to fakt ne :D), jen mi nějak chyběla ta správná nálada a chuť. Chybí mi doteď, ale rozhodla jsem se to prolomit a konečně zveřejnit článek, který měl být online ještě před Vánoci. 
Přišlo mi několik balíčků, které jsem vůbec nečekala a stojí za zmínku. Také vám zde ukáži pár věcí, které jsem si koupila a nebo dostala pod stromeček :)

Jedním z nečekaných balíčků byl ten od Weledy. Obsahoval levandulovou sadu s olejem a sprchovým krémem - ohh, tohle opravdu musíte zkusit! Jestli máte rádi vůni levandule, tak tohle je něco pro vás :) Ještě jsem dostala krásný netradiční diář, přání a na balení byla roztomilá baňka ve tvaru srdce :) Nádhera!



Snad jako první ze všech mi přišel balíček od parfemy-elnino.cz. Dostala jsem dvě handmade svíčky a k nim rovnou svícen, obě opravdu nádherně voní! :) Co vy a svíčky, taky na nich ujíždíte? 😃



Po hodinovém čekání na poště se mi do rukou dostal balíček od Glamour distribution, od kterých jsem dostávala k testování například produkty od Revlon. V balíčku jsem dostala opravdu hodně kosmetiky, převážně již zmíněné značky Revlon a také Mavala. Na některé z nich bych vám ráda sepsala recenzi :) 



Ještě horší trable s doručením jsem zažila s balíkem od Astrid, ale povedlo se a opět po hodinovém čekání na poště jsem měla balík u sebe! 😄:) Našla jsem tu dva kosmetické balíčky, ten jeden s pleťovým krémem a micelární vodou jsem si nechala a druhý jsem věnovala pod stromeček :) Tímto zastoupení Astrid ještě jednou moc děkuji za ochotu :)


Ještě tu mám milé přání s diářkem od značky Saloos, kterou mám také velmi ráda :) Nádherný motiv, co myslíte?

Teď něco málo z oblečení. Všechny tyto kabáty + bunda jsou ze secondhandu a myslím, že byly skvělým úlovkem. Béžový kabát mám již od loňska, takže jste jej mohly už několikrát vidět v outfitu, další kousky jsou ovšem nové. Šedý kabát nemá až tak typicky ženský střih, jako třeba ten béžový, ovšem šedá je šedá :) Navíc je z 80% z vlny. Kabát vespod je bráchův a hádejte co - je to značka Hugo Boss 😃 Kupovali jsme je v síti Genesis, konkrétně v kategorii za 50,-Kč. 



Objevila jsem tam i tuto bundičku značky Hollister, od které mám nejraději trika. Je ve velikosti M, takže se silnějším svetrem se do ní moc nedostanu, ale ona ani zas tak teplá není. Včera jsem ji měla na tričko a bylo mi v ní super :) 


Na začátku prosince jsem si koupila Gucci boty - pro mě je tohle stále velký luxus, a tak tomu ještě moc nevěřím 😃 Těším se, až bude teplo a já je budu moct konečně pořádně nosit :)

Za výhru ve výzvě pro Blogerky.cz jsem si vybrala od značky Russel Hobbs gril Home 3v1 panini. Právě panini jsem vždycky zbožňovala někde v kavárnách, ale doma si je udělat nemohla. Teďka si tu opékám hoodně často a jídlo mi tak chutná ještě mnohem víc 😃:)


Pod stromečkem jsem si rozbalila i koupelovou sůl z pivní řady od Manufaktury, ze které jsem si s mamkou zamilovala šampon a masku na vlasy. V Manufaktuře jsem také nakoupila mnoho dárečků a věřím, že potěšily. Nakoupily jste tam taky něco? :)


Od přítele jsem dostala vůni Mont Blanc zvanou Lady Emblem, je jemná a nevtíravá a má luxusní flakonek :) V pozadí můžete vidět i svíčky Heart & Home, tu velkou jsem dostala od mamky a je opět božská! :)


Co říkáte na tento hrneček? Podle mě je fakt vtipnej 😄 Dostala jsem ho od kamarádky, takže tímto ti Maky, ještě jednou děkuji :)


Od mamky jsem ještě dostala puzzle s motivem Dubai Mariny. Ani si nepamatuji, kdy naposledy jsem skládala pořádné puzzle, vím ale, že jsem byla i s bráchou dost malá a většinou je za nás právě skládali rodiče 😄 Jsem za ně opravdu ráda, ale ten začátek je nejtěžší! 😄 :)) 




Užijte si zbytek roku a mějte se krásně! ♥ Děkuji vám za podporu ♥

You May Also Like

10 komentářů

  1. Kaci, krasny darky :) Libi se mi masinka na panini :) Tobe do noveho roku preju same skvele dny

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pěkné dárky, ani si nepamatuji kdy naposledy jsem skládala puzzle. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasné dárečky, ty kabáty v kategorii za 50 ? Také chci takový úlovek 👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala si krásne darčeky, inak tú levanduľu musím vyskúšať. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Já hrozně ráda skládám puzzle, akorát jsem si dvě koupila a po chvilkách skládám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš, to jsou fakt skvělý věci :) tak nějak všechny :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, ten hrneček je skvělý :)

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné balíčky.:) Já v Manufaktuře také nakupovala na Vánoce. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne veci. Balíčky od Weledy a elnino potešili aj mna. Mám už asi 4 diáre na tento rok, no neviem, ktorý skor používať :-D
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡