CO KOUPIT NA NOTINO.CZ || VÁNOCE 2017

Včera jsem objednávala několik věcí z Notino.cz a všimla jsem si tam několik zajímavých setů, které by byly skvělé jako dárek třeba právě pod stromeček :) Kromě setů v dnešním článku doporučím i pár mých ověřených produktů. Vybrala jsem všechny produkty, které bych já sama někomu věnovala, případně si sama vybrala - zdaleka to nejsou všechny, co e-shop nabízí! :D Sama jsem byla překvapená, kolik druhů kosmetických sad tam mají :)


Na Notinu jsem si již dřív kupovala štětce Real Techniques, a tentokrát jsem vybrala štětec na rty (mimochodem za super cenu). Zaujaly mě tam ale i nové sety, proto jsem vám sem jeden vybrala :)

Plnitelný rozprašovač parfému je super vychytávka, sama jsem si ho tuším že loni koupila. Vhod přijde nejen ženám :) Zpevňující lak od Sally Hansen jsem vám doporučovala již několikrát a sama jsem si ho znovu objednala. Nakonec jsem objevila dva sety, jeden s produkty Benefit a druhý se dvěma laky O.P.I..

TheBalm mě zatím nezklamalo a věřím, že tento set tekutých rtěnek by udělal určitě radost :) Parfém Olympea od Paco Rabanne jsem si již několikrát zkoušela v parfumérkách a voní nádherně. Jakmile dopotřebuji mé aktuální vůně, půjdu do něj! :) 

THEBALM Meet Matt(e) Hughes                                                         PACO RABANNE Olympea


Nejrůznější vonítka a svíčky, to je moje. Úplnou náhodou jsem narazila na tento krásný set mýdlových růží do koupele, který vypadá naprosto úchvatně! 
Sama jsem ještě známé Yankee Candle nebo Bath & Body works nezkoušela, přeci jen to není úplně levná záležitost. Osobně bych jako první zkusila BBW, je mi sympatičtější - máte někdo zkušenost? :) Najdete tam i typicky vánoční vůně!

Značku Ziaja mám ráda, ale ještě jsem nezkusila tolik produktů. Z řady Manuka používám čisticí gel na obličej, na Notinu jsem našla ale celou sadu, která obsahuje: denní krém SPF 10 + pleťové tonikum a čisticí gel. Mají tu například i sadu z řady kozí mléko, a nebo sadu přímo pro muže.


Samozřejmě tu najdete i několik parfémových sad. Nakonec jsem vybrala jednu sadu značky Saloos, která obsahuje: odličovací olej + pleťovou vodu a obličejový olej. Zaujal mě také pleťový a tělový peeling od Bione, který jsem si i objednala :) Mimochodem, v prodeji je také celá škála přírodní a bio kosmetiky.

LANCÔME La Vie Est Belle                                                                       SALOOS Face Care Set
ARMANI Acqua di Gioia                             BIONE COSMETICS Antakne - pleťový a tělový peeling



Co rádi darujete vy? Zahrnují vaše dárečky i něco z mého výběru? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Já každý rok dávám parfémy, protože se hodí, ale zároveň i potěší. Pak se většinou zaměřuji na to, co by člověk potřeboval, a jestli po něčem tajně touží. Lidi totiž často dávají indície a ani o tom nemusíme vědět :D Mě osobně hodně zaujal set od RT, ten je super :) K vůni Olympea jsem ještě nečichala, ale mojí must-have voňavkou je momentálně Black Opium od YSL, ta fakt nemá chybu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy! již už jsem na Vánoce také něco nakoupila na Notino

    OdpovědětVymazat
  3. Já si na Vánoce přeji Olympeu, miluju tu vůni :)

    OdpovědětVymazat
  4. Presne tieto štetce od Real Techniques s prajem a ja nájsť pod stromčekom.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné balíčky. Určitě bych se každým potěšila. Já letos koupila manželovi taky dárkovou sadu, ale s jeho oblíbenou kosmetikou Axe. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tak snad každá z těchto věcí by mi udělala radost :) Já nejradši daruji to, o čem vím, že se bude tomu obdarovanému člověku líbit :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Och, tento článok som nemala vidieť, teraz chcem úplne tú sadu od Real Techniques :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. Na Notinu se mi líbí, že tam seženu opravdu všechno! Zrovna na jeden balíček od nich čekám :) Ty mýdlové růže do koupele by se mi moc líbily.

    OdpovědětVymazat
  9. pekne balicky, zvlast ten s olympeou :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡