TIP NA DÁREK: DOPLŇKY A VYBAVENÍ DO DOMÁCNOSTI


Kromě kosmetiky, kterou jsem si sama oblíbila, ráda daruji druhým nějakou tu praktičtější věc do domácnosti. Prohlížela jsem si nabídku tří zajímavých e-shopů a vybrala ty produkty, které by se mně samotné velmi líbily. Povlečení Mr.& Mrs. jste jistě už někdy viděli, působí velmi vtipně a mile :) V nabídce mají i více typů a barevných provedení.
V mém výběru naleznete jak menší dekorační věci, tak i několik do reální výbavy domácnosti.


A pozor, velká část vybraných produktů je zrovna ve slevě, tak neváhejte! :)

Na Bonami mě také zaujala sada tří odkládacích stolků - není to věc, co byste někomu běžně koupili, ale pokud si třeba vy nebo někdo blízký zařizuje bydlení v podobném stylu, tak proč ne! Líbí se mi jejich netradiční design, který zaujme. Roztomilý a praktický mi připadá i stojan na deštníky, no uznejte samy :) Jako poslední jsem vybrala designérský stojan na víno z Kare-shopu. 


Tohle křeslo jsem prostě musela vybrat, protože se mi v poslední době tento klasický typ křesel tolik zalíbil! Šedou verzi nyní seženete v Butlers.

Seškrabávací mapy světa zažily velký boom a myslím, že jsou stále stejně oblíbené! Jaký je lepší dárek pro nadšeného cestovatele? :)

Užívám si všemožná světýlka, světelné řetězy, mám jich už poměrně dost a pár let se mně tato obliba drží. Zvláště v zimním období působí prostě kouzelně, a proto jsem vám sem také nějaká vybrala :)








Z Kare-shopu už sama dvě vázy mám (článek o nich zde) a jsem s nimi maximálně spokojená, jelikož jsou netradiční a vypadají luxusně. Nepřekvapilo mě tedy, že i tato fialková vypadá velice originálně.

Teď si možná budete klepat na čelo, ale když jsem na Bonami viděla tento set nádobí, zamilovala jsem se :D Mají ho i v bílé verzi, pokud zrovna nefandíte růžové. Obávám se ale, že bude velmi rychle vyprodané, tak aspoň mám tip do budoucna, až se budu stěhovat :D 😇

Ze všeho nejraději nakupuji pro rodinu či známé svíčky. Někdo to může brát jako takový ten obvyklý dárek, když už nevíte co, ale mně to prostě baví. Ráda kupuji nějaké lepší svíčky, co nejsou pouze obarvené, ale opravdu znatelně voní :) Úžasné svíčky mají například i v Primarku :)

Jak se vám můj výběr líbí? Co by se hodilo vám a co rádi darujete? :)



You May Also Like

7 komentářů

  1. Ja milujem sviečky a súhlasm, že veľmi dobré sa dajú zohnať aj v Primarku, no Yankee Candle nemá konkurenciu :-) a veľmi sa mi páčia tie obliečky Mrs.&Mr. ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Taky zbožňuju bytové doplňky. Hned bych si vybrala. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera. Ten růžový set nádobí je parádní a stojan na deštníky by se hodil. Krásné tipy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek. Na Yankee candle votivky se chystám, ale u nás ve městě. :) Je to až neuvěřitelné, že u nás vůbec jsou.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji něco takového sem potřebovala :D Zase se blíží Vánoce a já chytám nervy jaké dárky koupit. Pája

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡