RECENZE: theBalm Nude Tude



Ahoj! Dnes vám opět sepíši recenzi a tentokrát to bude na paletku očních stínů od značky theBalm. Pokud se o kosmetiku zajímáte, jistě jste ji už někdy viděly, ale je dobré si pročíst recenze z více stran :) Paletka mě zaujala nejvíce díky krásným odstínům, jsou to takové, které volím nejčastěji. theBalm je značka známá hravými papírovými obaly, tento není výjimkou. I přes to, že balení nejsou plastová, jsou velmi pevná a kvalitní - navíc se zavírá na magnet a jako snad každá paletka této značky má velké zrcátko.



Paletka obsahuje 12 odstínů, z toho 4 jsou matné (Sultry, Sexy, Sleek a Serious) a zbytek je se shimmerem. V balení najdeme také oboustranný štěteček, ale ten je upřímně celkem nepoužitelný. Už by bylo snad i lepší, kdyby tam byl pěnový aplikátor (tím aspoň zachováte barevnou intenzitu stínů). Štětiny jsou dost tvrdé a nic moc na oku nevytvoříte - maximálně jej použiji na spodní víčko nebo rozmazání linky. Ale paletka není o štětci, že ano :)


Stíny jsou krásně měkké, až máslovité. Na víčko se skvěle aplikují, nepráší ani v paletce, ani na víčku - jen minimálně se mi stane, že mám pár opadaných drobečků pod okem, ale to je spíš zaviněno mou nešikovností :D:) Stíny mají skvělou pigmentaci i po nanesení, navíc se dají dobře vrstvit a mezi sebou rozmazávat. Jediné, co bych paletce vytkla je (a to je jen čistě můj pocit), že pár stínů je docela podobných a škála mohla být o maličko pestřejší. Na víčku stejné nejsou, ale těch tmavě hnědých je tam celkem dost.


↓ Například tady jsem vytvořila linku stínem Sleek, ve vnějším koutku je stín Sultry, ve středu Snobby a ve vnitřním koutku Stubborn. Pod obočím mám světlý stín Sassy, který ale na fotce příliš nevynikl :)

↓ Tady je linka stínem Serious, ve středu víčka je stín Sexy, ve vnitřním koutku je stín Seductive a ve vnějším tuším Sophisticated :) Tak nějak jsem je mezi sebou více míchala :)

Závěr? Mně paletka velice vyhovuje, jsem s ní velice spokojená. Koupě rozhodně nelituju, protože je kvalitní a obsahuje stíny, které používám nejraději. Proto vám ji mohu s čistým svědomím doporučit :) Koupíte ji například na Notino.cz zde za 839,-Kč. 
Zaujala vás paletka? Máte nějaký produkt od theBalm? :)
Jo jinak fotky jsou focené mým novým foťáčkem, tak snad je to znát.. Ještě se s ním musím víc naučit a nefotit většinu na automat 😄

You May Also Like

15 komentářů

  1. Tá paletka sa mi veľmi páči. Jednak dizajnovo a hlavne preto, že obsahuje fakt skvelé odtiene. Hnedé a ružové tóny patria medzi moje najpoužívanejšie, ale musím mať 2-3 paletky, aby som bola spokojná s farbami. V tomto prípade by mi bohate stačila aj táto :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuhle paletku jsem se už dívala a o její koupi přemýšlím, ale stále jsem se ještě nerozhodla. Líbí se mi i její "sestřička" :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle paletku jsem už mockrát koukala :) Někdy si ji určitě pořídím, ale zatím mám doma podobné odstíny, ale je opravdu moc hezká <3
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  4. To první líčení je moc pěkné. Taky tuto paletku mám a taky jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. tak tá je nádherná! už dlhšie uvažujem o kúpe nejakého produktu theBalm, ale ešte som sa k tomu stále nedostala
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Na the Balm jsem se dívala zrovna minulý týden v Brně. Pokud si to teda nepletu s jinou značkou. Mě se moc líbí jak obaly, tak chválená pigmentace, bohužel na mě je to stále trošku drahé...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu - já si ji kupovala ve slevě, s plnou cenou bych také měla problém.. :)

      Vymazat
  7. Já chci tuto paletku vyzkoušet, ať už kvůli balení, ale také kvůli tomu, že tyto odstíny jsou u mě použitelné vždy. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Barvičky jsou překrásné a líčení se ti moc povedlo :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Taky že po ní už pokukuji. :D ♥ Ty barvy jsou dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  10. Paletku mám tiež a je dokonalá, farby, pigmentácia a výdrž sú na vysokej úrovni. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné líčení, Kaci. To se ti moc povedlo! Plátků znám z doslechu a chvíli jsem nad ní taky přemýšlela... Nakonec to ale vyhrála Zoeva :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. táto paletka je podľa mňa veľmi pekná a univerzálna :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Paletka ma zaujala najmä krásnymi odtieňmi, ktoré sa dajú využívať najmä na každodenné líčenie.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  14. tak tá je naozaj úplne nádherná a tie farby - dokonalosť! ^^.

    THE WORLD BY KEJMY | CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡