RECENZE MAYBELLINE - LINKY NA OČI SENSATIONAL LINER, TEKUTÉ RTĚNKY SUPER STAY MATTE INK

MAYBELLINE  - LINKY NA OČI SENSATIONAL LINER a SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

Už nějaký ten pátek mám doma tyto tři produkty - dvě tekuté rtěnky a linky ve fixu značky Maybelline. Poslala mi je nejmilejší Kačka z blogu blogbeautybyk, za což jí ještě jednou děkuji :* Zaznamenaly jste tyto produkty, máte je? Pokud ne a zajímá vás víc, můžete si přečíst mé dojmy...

MAYBELLINE  - LINKY NA OČI SENSATIONAL LINER

Asi jste to taky už zažily, že jste si koupily linky na oči a byly tak špatné, že jste je mohly rovnou vyhodit :D Buď nebyly sité, špatně a zdlouhavě se s nimi líčilo, nebo a co je nejhorší - rozmazávaly se a nic nevydržely. Docela často mi oči slzí, a tak je pro mě priorita to, aby linky držely tam, kde mají. Asi se nechceme dívat každých pět minut do zrcátka, že ne? :) 

MAYBELLINE  - LINKY NA OČI SENSATIONAL LINER

Tyto linky splňují přesně to, co od linek očekávám. Jak jste si asi všimly, jsou v horní polovině zahnuté - věřím, že někoho to může zprvu odradit, ale není se čeho bát. Asi jediné plus to má v tom, že se tak s fixem dobře manipuluje v oblasti vnitřního koutku - jinak to nijak neomezuje. Hrot je ohebný, nejspíše díky jeho zvláštnímu tvaru, ne však příliš. Špička hrotu je velice tenká, takže vytvoříte i decentní linii. S těmito linkami si jde tedy velmi slušně vyhrát!
Co mohu také ocenit je šroubovací víčko, které nedovolí linkám zbytečně předčasně vyschnout :) Pigmentace je vysoká ve všech tazích, samozřejmě bez problémů i při překrytí očních stínů. Na očích mi vydrží celý den jako netknuté. Nějaké mrholení asi vydrží (když si pak třeba nepromnete oči :D), ale voděodolnost jsem přiznám se příliš netestovala :) Běžné nošení ale zvládá (u mě) na sto procent! Z těchto linek jsem tedy vážně nadšená a šla bych do nich znova. 
Koupit je můžete například na Notino.cz zde.


SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

MAYBELLINE - SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

Na tyto rtěnky jsem byla také zvědavá, protože zkoušet tekuté rtěnky mě velmi baví :D Mám je ve dvou odstínech: světle růžový je č.10 a výrazně červený č.20. Jak už název napovídá, měly by být dlouhodržící a matné. Bohužel, trochu mě zklamaly. 

SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

Nejdříve jsem zkoušela růžovou, jelikož na výrazné a červené odstíny si moc často netroufám. Na rtech růžová vypadala v pohodě, nikam se nerozpíjela, jenom moje každodenní smrkání moc dobře nesnáší :D Na rtech ale obě dvě nikdy stoprocentně nezaschnou a díky tomu jsou poměrně lepivé - ale až tak, že se mi lepí rty k sobě, a tak se barva ze středu rtů dříve nebo později odrolí/vymizí. Hezký rty jsem měla tak hodinu, maximálně dvě, ale postupem se to zhoršovalo. Rtěnka vydrží opravdu dlouho, ale ne v perfektním stavu ;)

SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

Nevím, čím to je, ale tento odstín červené opravdu matný není. Výsledek na rtech je relativně lesklý, matnou si představuji vážně jinak :) Navíc se mi tento odstín rozlézá kolem rtů, i když jsem se s aplikaci vážně dost snažila :D Je to i dost patrné na fotce mých rtů dole a vlastně i o tři fotky výše. Možná by u tohoto odstínu pomohla konturka, ale já od tekuté matné rtěnky očekávám prostě to, že nic jiného použít nepotřebuji - jsou rtěnky, co to zvládají. Asi teď zním až moc přísně, ale tento odstín to u mě bohužel prohrál. Ta růžová je ale fajn, s tou jsem docela spokojená až na tu lepivost :) Chválím ale super aplikátor, dobře se s ním manipuluje! Konzistence rtěnky je taky příjemná :) 
Obě rtěnky na rtech drží relativně dlouho, odlíčíte je spíše silnějším odličovačem, protože po sobě nechávají i zabarvení. Jak říkám, na rtech drží, ale po cca. 2 hodinách už ten vzhled není ono.
Seženete také na Notinu zde.

SUPER STAY MATTE INK TEKUTÁ RTĚNKA

 Omlouvám se, že každá fotka má jiný nádech, odstíny rtěnek ale odpovídají realitě :)
Závěr? S linkami jsem maximálně spokojená, nemám co vytknout. Rtěnky mě docela zklamaly, růžový odstín je na tom lépe, než červená, která se rozpíjí kolem rtů a nepřipadá mi moc matná. Znovu bych šla jen do linek na oči :)
Děkuji moc Kačce, že jsem díky ní mohla produkty vyzkoušet ! :) 


Zaujaly vás tyto produkty? Používáte něco od Maybelline? :)



You May Also Like

13 komentářů

  1. Moc děkuji za zmínku a jsem ráda, že si o rtěnkách udělala super recenzi, i když moc není co chválit :). A pokud jde o linky, tak kdybych si je uměla udělat určitě bych do nich šla :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač! :) Kači, a tobě nelepí? Ty sis nechávala jeden odstín, že? :)

      Vymazat
  2. Recenze na tekuté rtěnky mě moc překvapily, sama mám odstín č. 20 a v životě jsem neměla lepší rtěnku :) Na mých rtech zaschne úplně bez problémů a vydrží se mnou i naprosto všechno jídlo a pití, což jsem doteď nepochopila, protože pořád něco pojídám a ještě nikdy jsem ji nemusela ani poupravovat :)Tak nevím, asi každému holt na rtech sedne jinak :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to je zajímavý! :D Jako ono to držák je, ale jde spíš o to, jak dlouho rty vypadají hezký :D Ale jak vidíš, ta červená se mi rozpila i na swatch..
      Jak píšeš, každé nám sedne něco jiného :)

      Vymazat
  3. Tak u těch linek mě odrazovalo přesně to, co jsi říkala, že nás nemá odrazovat :D Úplně se mi nezdá to zahnutí :D Ale jsou fakt hezky černé, což oceňuji :) A ty rtěnky mě mrzí, vypadají hrozně hezky. To samé se mi stalo s červenou tekutou matte rtěnkou od Essence. Nezasychá vůbec do matna, a mám jí všude, jen ne tam, kde má být. Ale u Maybellinu jsem to nečekala :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele do linek určitě jdi, to zahnutí ti určitě ani nepřijde, je to fakt pohoda :)
      Jako ty rtěnky nejsou určitě špatný, mně ale nesedne ten červený odstín, ten růžový je naprosto v klidu :D Navíc to může být jen mými rty, nemám je moc plné, netuším 😂 Jiný červený odstín na tom může být zase jinak.. :):)

      Vymazat
  4. Tak nevím, k jaké rtěnce bych se přiklonila více. Rudá je na mě moc výrazná a růžové také něco chybí... možná nějaký nude odstín by se mi líbil, ale pokud tak lepí, tak se bez nich asi obejdu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nabídce mají více odstínů, i právě takový nude. Jak už jsem psala, podle mě se kvalita liší i podle odstínu - viz ta nešťastná červená :D:)

      Vymazat
  5. pred chvíľkou som čítala na rúže dobrú recenziu, takže je to asi individuálne :) zaujímalo by ma ako mne sadnú..a linka vyzerá zaujímavo :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď sleduji video od Skodulky a té rtěnky zase vyhovují a vydrží ji velmi dlouho, takže je to hodně individuální :) Zase měla jiný ten druhý odstín (měla odstín 05 a pak tu 10), myslím si, že i kvalita se liší podle odstínu - viz ta rozpíjející se 20 :D:)
      (https://youtu.be/f53GMIsWIS0?t=13m43s)

      Vymazat
  6. díky za tipy :) ty rtěnky mají skvělý odstín, je škoda, že ti nevyhovují :( co se týče linek, moc často je nenosím, takže nejsem žádný odborník :D ale jsem spokojená s tekutými od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to nevím jestli nemáme každá jinou rtěnku, ale mám tu světle růžovou a drží jako židovská víra - dokonce jsem párkrát měla problémy to sundat :D

    OdpovědětVymazat
  8. A nevysychají ti ty linky? To je můj problém s těmito tipy hrotů, že prostě rychle vyschnou, jakmile je dám na stíny :(
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡