BEIGE TONES


Dost jasně si pamatuji dobu, kdy jsem měla v šatníku jednu barvu vedle druhé. Jednalo se tedy převážně o trička, z barev jsem si mohla vybírat. Následovalo období černé, to mě chytlo někdy ve 14/15 letech, kdy jsem chodila snad jen v černo-šedo-bílých kombinacích 😅 Obliba v černé mi vydržela doteď - ještě aby ne, je to přeci jen klasika :) Jak už jste si ovšem mohly všimnout, mám úchylku taky na tmavší khaki odstín, nejčastěji se projevuje koupí bund a triček - holt když se v tom člověk dobře cítí, kupuje pořád to samé.. :D :)) Máte to tak s něčím či nějakou barvou taky? 

Kromě khaki, tmavěmodré a vínové pomalu ale jistě přicházím na chuť neutrálním, zemitým tónům. Ne, že by se mi dříve nelíbili, jen jsem si nikdy nic pořádně nekoupila 😄 V obchodech také pokukuji po starorůžové, ale většinou mi tento odstín nesluší, což mě docela trápí 😅 Navíc je výhoda v tom, že s jednoduchými kousky si nemusíte dlouho lámat hlavu nad jejich zkombinováním - já jako neskutečně, až nezdravě, nerozhodnej člověk tohle ocením :D 

V jakých barvách se nejlépe cítíte vy? 


...měla bych se už konečně naučit nějaký modelkovský pózy 😅



Kabát: F&F (ze secondhandu)
Svetr: Lidl
Šála: H&M
Kalhoty: H&M
Boty: Lidl
Kabelka: NOIRE ((Při zadání kódu EVERYTHINKATE máte na kabelku slevu 10%!)
Hodinky - Daniel Wellington

Jste spíše na barvy a vzory, nebo jednoduché modely v decentnějších odstínech? :) 


You May Also Like

20 komentářů

  1. Krásný outfit! Mám to stejně jako ty, obzvlášť béžové přicházím na chuť :) Miluji starorůžovou, šedou, bílou, černou, vínovou, khaki a tmavě modrou :) Nic jiného už asi nenosím...
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsme na tom ale úplně stejně :D Nedávno jsem se tamk zadívala do skříně a nemám tam už naprosto žádné výrazné barvy - samá tmavě modrá, černá, šedá..no jak píšeš :) Ale jsem spokojená :)

      Vymazat
  2. Béžovou mám taky moc ráda. Jinak vím o čem mluvíš s těma pózama a navíc, když mě fotí někdo, s kým se stydím, tak je i ten výraz v obličeji děsivej :D BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, přesně :D:) Člověk tam stojí a neví jak by si stoupl, jak se má jinak tvářit.. Musím si to nastudovat :D:D

      Vymazat
  3. Co se týká vzorů a tak, tak to mám většinou podle nálady. Když náladu nemám, jdu celá v černém, nebo v kombinaci šedé, bílé. Ale když mám náladu na experimenty, klidně jdu v triku s leopardím vzorem :) Ale s barvami ve skříni to mám úplně stejný, také žádné barvy. Tak jsem se rozhodla to změnit a vybrala jsem si v Zaře bundičku ve žluté :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle zemité odstíny taky můžu. V poslední době se mi hodně líbí šedá a béžová barva. Vzory na oblečení moc nemusím, mám raději jednoduché a jednobarevné kousky, ale zase nemám problém vyjít třeba v neonově růžové. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň to hezky vyvažuješ! :D :) Hlavně se takové jednoduché kousky velmi dobře kombinují.. :)

      Vymazat
  5. Já jsem pro jednoduché trička - nejlépe jenobarevná, protože se prostě hodí ke všemu a nestane se, že by se mi tričko pak už nelíbilo. Nejlépe se cítím ve vínové barvě :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. myslím si, že to je úplne prirodzené, že sa pred tým foťákom cítiš takto :) ja s tým mám tiež niekedy problém, ale niekedy sú z toho nakoniec pekné fotky, tak ako aj v tvojom prípade :) outfit pekný a tebe to veľmi pristane :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný outfit :) Ja sa najlepšie cítim v čiernej farbe :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný outfit. :) Já mám nejraději černou, vínovou, tmavě modrou a hnědou. :) Méně mám v oblibě světlé barvy, cítím se v nich jak pytel.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit je krásně elegantní, podobné barvičky ti sluší snad nejvíce :) Já barvy a vzory ve svém šatníku téměř vůbec nemám, nejlíp se cítím v černé a šedé, občas se v mém šatníku vyskytne i bílá, vínová a tmavě modrá :) Naštěstí už mám za sebou období, kdy jsem měla snahu nakoupit si do šatníku barvy, které jsem pak stejně nikdy nenosila ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkný outfit! :) období co nejbarevnějších kousků měl podle mě každý - někdy na základce :D :D momentálně mám období takových tlumenějších tónů - jak béžové odstíny, tak khaki, černou nebo šedou. Momentálně mám ale zálusk na béžový kabát, ten tvůj je vážně super! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nepotřebuješ modelkovský pozy, sluší ti to i bez nich :D jinak já mám ráda právě tuhle velbloudí- ehm :D barvu a zalíbila se mi ted hodně vínová :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit je to rozhodně povedený. :) Já mám ráda jednoduché kousky a barevně mi nevadí nic, nosím snad všechny barvy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Outfit se mi moc líbí, hnědá barva Vám sluší.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡