RECENZE: REMINGTON STRAIGHT BRUSH


Tentokrát vám nebudu recenzovat kosmetiku, jak je mým zvykem, nýbrž žehlicí kartáč na vlasy značky Remington. Dostal se ke mně díky výzvě na portálu Blogerky.cz, ve které bylo vybráno celkem 6 blogerek - opravdu si toho moc vážím! 😊  Pojďme si tedy o něm říci víc...

Hlavní myšlenkou a účelem tohoto přístroje, jakožto kombinace kartáče a žehličky, je vlasy vyhladit, ale zachovat jejich přirozený objem. Výsledkem tak bude krásně rovný a objemný účes za pár minut. Kartáč má keramické štětiny s antistatickým účinkem. Vybrat si můžete teplotu buď na 150, 190 nebo 230 °C - já volím zlatý střed :). Při prvním pohledu na kartáč jsem se bála, že se mi s ním bude pracovat složitěji, co se týče rovnání jednotlivých pramenů - musím ale říct, že jsem se spletla. Jednotlivé prameny do něj hezky zapadnou a okolní štětiny je hezky uchytí. Navíc konce všech štětin jsou chladné, takže se nemůžete spálit. 
Zahřátí na teplotu 190 °C trvá zhruba 2 minutky. Teplotu nastavíte kliknutím na tlačítko on/off, poznáte to podle světelných diod. Ocenit můžete také dlouhý a otočný kabel či praktické skladovací pouzdro. 
Musím ještě zmínit opravdu krásné balení i design kartáče! 😊

• keramické štětiny s antistatickým účinkem 
• regulace teploty 
• chladné konce štětin
• skladovací pouzdro 
• zahřátí do 30 sekund 
• 1,8 m dlouhý otočný kabel 
• automatické vypnutí


Tlačítkem on/off nastavujete vybranou teplotu. Po zapnutí přístroje svítí dioda u vybrané teploty (150°C jedna dioda, 230°C tři diody..).

Zblízka žehlicí plošiny..

Postranní štětiny prameny vlasů skvěle uchytí, a tak je manipulace o to jednodušší.

A teď už fotky PŘED a PO
Nevím, jak se mi to povedlo tvářit se stejně, ale aspoň ten rozdíl můžete maximálně vidět 😄 



Mé vlasy jsou hodně nezkrotné, různě si poletují a odstávají 😃 Někdy je to fajn, ale věřte mi, ráda si je narovnám, aby byly jednoduše upravenější. Při rovnání klasickou žehličkou ovšem ztratí veškerý objem a působí zplihle. Žehlicí kartáč vlasy narovná, ale tím, jak je nezmáčkne při rovnání jednotlivých pramenů, zplihle nepůsobí a svůj objem si do jisté míry zachovají. 

I při použití tohoto přístroje doporučuji vlasy rozčesat! Kartáč vám je sice také pročeše, ale celý proces bude určitě jednodušší a příjemnější 😉Přístroj je trochu těžší, ale manipuluje se s ním dobře. Hodnotím ho jako velmi kvalitní, jsem s ním a především s výsledkem spokojená!


Zaujal vás tento přístroj? Používáte žehličky či kulmy? 😊


You May Also Like

7 komentářů

  1. Jsem ráda, že takové produkty nejsou už jen na Ali apod. Budu si muset pořídit, protože mám kudrnaté a absolutně mě to už nebaví, chci rovné :D

    OdpovědětVymazat
  2. Kartáč vypadá opravdu hezky a výsledek také. Já jsem byla také vybraná na recenzování tohoto kartáče, ale zatím mi nedošel, ale měl by mi dojít příští týden, tak jsem zvědavá, jaký výsledek udělá s mými vlasy :) Přesně jak píše Miska, konečně nějaká firma vymyslela tyhle žehlící kartáče a nejsou pouze dostupné na čínských e-shopech :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. mám doma takúto podobnú ale inej značky, a priznám sa, že ju veľmi nepoužívam, pretože sa mi nepáči ten výsledok niečoho medzi ..tak mám radšej žehličku alebo nič :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Žehlící kartáč jsem taky dostala možnost vyzkoušet, je fakt skvělý :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  5. krásná recenze :) měl by mi každým dnem dorazit, tak jsem na něj zvědavá, mám šíleně krepaté vlasy, tak uvidíme, jak si s nimi poradí...

    OdpovědětVymazat
  6. týjo, úplně koukám, jaké dokáže divy :) já mám od Remingtonu kulmu na vlasy a jsem taky moc spokojená! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡