NEJPOHODLNĚJŠÍ TUNIKOVÝ SVETŘÍK


Ahojky! Opět osvěžím fashion sekci nejnovějším outfitem. Fotila jsem jej především kvůli novému tunikovému svetříku, který mi přišel z Rosegal.com. Ačkoli se jedná o asijský e-shop, kvalita a zpracování tohoto kousku je výborné. Má velice příjemný materiál - nic kousavého, je hezký měkký, sedí tak jak má a celkově je mi v něm hodně dobře 😊 Co mě ovšem zprvu překvapilo je ultra dlouhý límec - ve finále je to ale jedině dobře, hravě tak nahradí šálu 😊 Dále můžete vidět novou kabelku, o které jsem nedávno psala. Tento tvar tašek mi velmi padl do noty, je mega praktický. 
Na fotkách nejsem tedy vůbec nalíčená (až na obočí), bohužel jsem měla nepříjemnou alergickou reakci na některý z produktů na obličej - nikdy se mi nic podobného nestalo, tak doufám, že se to dá samo do pořádku a nebudu muset ještě na kožní 😔 Nemáte s tím náhodou zkušenost? Snad přijdu na to, který z produktů to byl.. 😅
Svetřík prodávají zde za necelých $24. Můžete využít speciální kód pro slevu ⇒  "Rosegalxie" :)

EN:
Hello! I refresh the fashion section again with the latest outfit. I photographed it mainly because of his oversized turtleneck tunic long sweater that came from Rosegal.com. Although this is an asian e-shop, the quality and shape of this piece is excellent. It has a very nice material - nothing biting, it's nicely soft, fits the way it's supposed to and overall I am very happy about it :) What surprised me, is the ultra long collar - in the final it's only good, it can replace the scarf. and I feel warm :) You can also see the new handbag I have written about few days ago. This shape of bags it is very practical and I really like it. 
In the photos I have no makeup, because I had a bad allergic reaction at one of the product I use. I hope it will be better soon, and I hope I won't have to visit a doctor. Don't you have an experience with it? Thanks! :)
You can buy the top here for $23,83. You can use this code for special discount "Rosegalxie".

Jinak co říkáte na počasí? To je nádhera, že? 😊 Dneska už bylo i na krátký rukáv, to je naprostá paráda! 😃 Kéž by tak příjemně bylo dýl.




Svetr - Rosegal.com
Kalhoty - H&M
Kabelka - Zaful.com
Boty - Rosegal.com (jsou super pohodlné! :))

Líbí se vám můj outfit? Co teď rády nosíte vy? 😊


You May Also Like

15 komentářů

  1. Tak ten svetrik je naozaj krásny, veľmi sa mi páči farba a ten veľký limec :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásny outfit, ja si ešte užívam roztrhané boyfriendy kým je teplejšie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetřík je super a líbí se mi i boty. Jinak držím palce s alergickou reakcí, ať co nejdříve přijdeš na to, který výrobek to byl.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Uvidím, možná k doktorovi raději půjdu, ať mi na to něco napíše..ta pleť je teď hrozná a navíc mě obličej dost pálí :D :(

      Vymazat
  4. Ten velký límec je luxusní, bez něj by to nebylo vůbec ono. 👍
    Sarka z blogu www.skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Velké svetry zbožňuji :-) člověk se do nich pěkně zachumlá a zahřejí. Sama si vybírám hnědé a béžové odstíny. Moc ti sluší a sama bych si takový kousek ve své skříni dokázala představit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. ten svetr je super, na podobný jsem včera koukala v Zaře ♥ :) já měla takovou reakci jen jednou, a to ze skořicové pleťové masky - naštěstí ale netrvalo moc dlouho, než to zmizelo, ale i tak to bylo dost nepříjemné..doufám, že přijdeš na to, co to způsobilo, aby se to třeba pořád neopakovalo :(

    OdpovědětVymazat
  7. Počasí bylo super, dnes už se zase začalo ochlazovat. Krásný svetřík i celý outfit.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ten je parádní!:) Mně se alergická reakce už stala také, ale naštěstí jsem měla červený obličej pouze ten den, bylo to po masce z Avonu a to byla na citlivou pleť. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Svetr vypadá perfektně, hezky sladěno, sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit vypadá moc hezky. Na svetru je pěkný ten velký límec, to mu dodává na zajímavosti. Kabelka tohoto tvaru je taky pěkná ale pro mě ideální na tvoření následného bordelu :-D Mě se podobná kožní rekce stala na jaře a bylo to zřejmě z masky na vlasy, který mi dlouho ležel ve skříni. Říkám si, už tu trochu naplácnu aspoň na konečky, potom mě začal svědit krk až se mi to další den rozlezlo i po rukách. Hrůza! Doporučím na to nic z běžné kosmetiky nemazat, dost mi pomohlo mazání bambuckým máslem a úplně se vyhnout odličování apod.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  11. Z Rosegal jsem měla taky nějaké kousky a byla jsem spokojená. Svetřík je krásný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡