MÓDNÍ INSPIRACE || PLUS SIZE


Uvědomila jsem si, že jsem snad nikdy neviděla žádný wishlist oblečení pro plnoštíhlé či silnější ženy - a plus size fashion blogerek taky moc není. Mimochodem, kdybyste o nějaké věděli, napište mi do komentářů, ať je mohu sledovat a inspirovat se :) 
V poslední době jsme si s přítelem oblíbili nakupovat v dražších značkách (v outlet obchodech, nejsme milionáři :D) a když se mě zeptal, proč se nedívám i po nějakých džínech - které tak nutně potřebuji - řekla jsem mu, že mi beztak žádný nebudou. A měla jsem pravdu. Když už jsem našla v Calvin Klein džíny, které se mi líbily a byly v neuvěřitelné slevě, našla jsem největší velikost snad 31, co by mi normálně i mohla být, ani jsem je nepřetáhla přes lýtka :D V dalších obchodech už jsem to ani nezkoušela, protože jsem z toho byla dost otrávená. Trička mám naštěstí v pohodě, prsa mám poměrně malá, na to, jak mám velkej zadek :D:) Džíny mi většinou dobře sedí třeba z Lidlu, C&A, F&F a poštěstilo se mi i v H&M. Dřív jsem je kupovala v Zaře, ale už to není co to bývalo. A o nějakém high fashion si mohu nechat asi zdát :D Kdyžtak mi dejte tip, odkud vám dobře sedí džíny, pokud máte větší velikost ať zkusím zase něco jiného.

Není moc obchodů, kde by se prodávaly větší velikosti a to mě mrzí. Když si třeba projdu v Brně OD Vaňkovka, ve většině obchodech se prodává oblečení jak na desetiletý vychrtlý holčičky a my, ženský kterým prostě chutná, máme téměř smůlu. A i kdybych místo těch tuků měla svaly, pořád bych neměla 45 kilo, že ano :) Jako by měly silnější ženy nosit nějaké hábity nebo co. Sama tedy plus-size velikost nemám, ale už i tak mám dost problém na sebe sehnat dobře padnoucí džíny. Co mě ale překvapilo, tak je slušná nabídka v C&A, odtud mám super rifle ve velikost 38 - do které bych se po mým velkým přibrání bývala ani nevešla - jsou mega pohodlný a mají skvělý střih. Super kousky má odtud i mamka s babičkou, s velikostí 44. Podobně je na tom podle mě i F&F. Řekla bych, že tyto obchody jsou zrovna ty nejvšestrannější, pokud se zaměřím jen na Brno a levnější kategorii oblečení. 
V tomto článku vám ukáži pár kousků, které mě z plus size kategorie zaujaly na e-shopu Rosegal.com, se kterým spolupracuji. Doufám, že článek nebudete brát přímo jako reklamu na tento obchod, chtěla jsem vám tímto představit jejich slušnou nabídku oblečení větších velikostí. 


Nakonec tu mám troje šaty, které se mi vážně zalíbily. Až potom jsem si uvědomila, že jsou všechny téměř černé, nicméně mi připadají něčím neobyčejné a šik :)

Midi šaty s květinovým vzorem || Dlouhé šaty s odhalenými rameny || Šaty se šněrováním

V plus-size kategorii je toho mnohem více, vybírala jsem ovšem z novinek :)

Budu moc ráda, když mi zanecháte nějaký komentář - jak se vám můj výběr líbí, jestli to vnímáte stejně, máte vlastní zkušenost a podobně ♥

You May Also Like

5 komentářů

  1. Celkově obchodníci na silnější ženy zapomínají. Maminka na sebe v obchodě nesežene nic, vše musí objednávat z katalogů a někdy si nechá i něco ušít. Já naštěstí s výběrem riflí nemám problém a pokud je to moje velikost, hezky mi sednou.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, v kamenných obchodech toho moc není.. Ale jak říkám, třeba v tom C&A mají hezké věci a navíc i ve větších velikostech, což je bezvadný :)

      Vymazat
  2. ja mam docela dobrou zkusenost s CaA a HM, mam velky prsa, tak se mi blbe nakupuje, ale tady vetsinou neco najdu, jinde se moc nechytam. kazdopadne o tom ze maji vetsi veci na rosegalu uz slysim ponekolikate, musim tam juknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nečekala bych, že zrovna takovéto kousky pro silnější ženy bych našla na tomto e-shopy, spíš mi vždycky přijde, že na podobných stránkách jsou věci maličké :) S vybíráním džín mám také problém, skoro nikdy mi žádné nesedí a když už mi sednou v obchodě, tak do pár dnů jsou mi malé/velké :/

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Já mamce objednávám plus size věci z eshopů, právě z Rosegalu, ale také z Gamissu a ze Zafulu. Největší výběr plus size mají podle mě právě na Gamissu.:) Zaful trochu zaostává... Téměř vždy byla spokojená. Tady najde na sebe věci nejčastěji u Větnamců, či v Kiku, když se zdaří. A to ona zase tak plus size není...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡