MANUFAKTURA: LIMITOVANÁ EDICE MED A RAKYTNÍK


Pokud mě sledujete na sociálních sítích, možná jste zaznamenaly mé rozhořčení z České pošty, při dopravě právě tohoto nadupaného balíčku :D A zrovna jak naschvál to byl balíček plný skvělých produktů - no naštěstí mi je cestou nerozbili a já mohla testovat ♥ Manufaktura si pro nás opět připravila limitku, která se stejně jako předchozí, velmi povedla.
Tradiční, podzimně-zimní limitovaná edice Med & Rakytník je i tentokrát ve znamení zajímavých ingrediencí, které známe z naší přírody a jejichž účinky jsou ověřeny staletími. Med je bohatý na minerály, vitamíny, antioxidanty a další cenné látky a má hydratační, vyživující, zklidňující a zjemňující účinky na pokožku.

Ochranný pleťový balzám s výtažky z medu a rakytníku a meruňkovým olejem

Na tento produkt jsem se těšila asi nejvíc, jelikož jsem od Manufaktura žádný krém na obličej ještě neměla. Jedná se o vysoce účinný pleťový balzám, který můžete využít k pravidelné péči pro suchou pokožku, a nebo jako ochranu každé pleti v nepříznivém počasí - napomáhá totiž zamezit dehydrataci a podráždění chladem a větrem
Ve složení nalezneme například lesní med z jesenických hor, včelí vosk, rakytník, meruňkový, jojobový a makadamiový olej, bambucké máslo, panthenol, skvalen či vitamíny A, E a C. Pokožka tak bude regenerovaná, hydratovaná, dopřejeme jí ochranu i výživu :)
Tolik oficiální popisek, můžu vám ale potvrdit, že balzám je vážně super! Konzistence je hutnější, skvěle se aplikuje, ale i vstřebává. Většinou jej aplikuji právě před tím, než jdu ven, a nebo jen tak večer doma :) Podzim se již přihlásil o slovo, a tak jsem zvědavá, jak si balzám s pletí poradí při nepřízni počasí - zatím ale vážně super :) Již po pár minutách je balzám vstřebaný, pleť není nijak mastná, na dotek je krásně jemná a věřte mi, tu vyživenost doslova cítíte. Musím tedy říct, že tento produkt si opravdu užívám a doporučuji jej! :)
Koupit jej můžete zde za 239,-Kč (50ml).





Ochranný balzám na rty s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem

Přírodní balzám na rty s hydratačním a zjemňujícím lesním medem z jesenických hor, včelím voskem, regeneračním a omlazujícím rakytníkem a arganovým olejem, výživným bambuckým máslem, vitamínem E a avokádovým olejem je ideální péčí pro rty během chladných a sychravých měsíců, kdy je pleť a pokožka vysušená a přecitlivělá. Jedinečná přírodní receptura bez obsahu barviv, ropných derivátů, silikonů a konzervantů poskytuje rtům jedinečnou péči a chrání je před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí.

Opět velmi bohaté složení, proto jsem vám sem dala oficiální popisek, abyste měli přehled :) U tohoto produktu nemám co vytknout, na rtech je velmi příjemný, působí tence a nevytváří žádný hutný film. Navíc ta božská vůně - díky ní budete schopni balzám používat několikrát za den :D :)
Koupit můžete zde za 115,-Kč (4,2g).




Regenerační krém na ruce s výtažky z medu a rakytníku a bambuckým máslem

Manufakturu si vždy spojím s krémy na ruce, protože to byly první produkty, co jsem v jejich obchůdcích kupovala :) Krémy používám snad každý večer před spaním, a tak jsem na tento byla také zvědavá. Složení krému je obdobné, jako jsem již zmínila výše (kdyžtak mrkněte i na stránky, či dole na fotku). Konzistence krému je lehoučká a rychle se vstřebává. Teoreticky je to krém, který můžete používat i během dne, protože se vstřebá dost rychle a nezanechá pocit mastnoty. Co se týče krémů od Manufaktury, není potřeba nanášet větší množství, a tak mi vydrží vždy poměrně dlouho (v řádech měsíců) což je paráda :) 
Zakoupíte zde za 159,-Kč (100ml).





Zjemňující sprchový gel s výtažky z medu a rakytníku a betaglukanem

Sprchové gely od M jsou taky perfektní, a tento není výjimkou. Tak jako loni, i letos nádobku zdobí střapeček, což je prostě hrozně milé :) Ještě dodám, že víčko bezvadně těsní (jako u všech jejich produktů), takže se nemusíte si produkt vzít na cesty - sama si je s sebou beru :). Ve složení je kromě lesního medu, rakytníku, ovesného beta-glukanu, také výtažek z pšenice a panthenol, které poskytují pokožce hydrataci, vláčnost, regeneraci a ochranu nejen do chladných dnů.
Tady asi není moc co řešit, konzistence i pěnivost je tak akorát, dobře se aplikuje a hlavně nádherně provoní! Ta vůně je na podzim jako dělaná :) 
Seženete zde za 145,-Kč (215ml).

↓ Na této fotce je sprcháč již vyzkoušený - proto ho trošku ubylo. 
Holt jsem to díky té nádherné vůni nemohla vydržet před nafocením :D :))



Medicinální sirup s medem, rakytníkem a vitamínem C

Základem tohoto poctivého medicinálního sirupu je česká jablečná šťáva - každá lahev je vyrobena z cca 2kg jablek. Díky obsahu pravého lesního medu z čisté přírody jesenických hor, české BIO rakytníkové šťávy, výtažku z šípku a vitamínu C slouží především pro posílení přirozené odolnosti a vitality nejen v období chřipek a nachlazení (hned si jej půjdu dát 😄😊).
Tento hutný sirup můžete pít klasicky s vodou, využít jej ale můžete k dochucení obilných kaší, teplých nápojů, ovocných salátů, palačinek apod. 
Za mně tedy ano, chutná skvěle a v kuchyni se určitě neztratí :)
Koupíte zde za 159,-Kč (250ml).

↓ Na fotce jsem sirup také otevřela, jinak se samozřejmě prodává ještě se zabalených víčkem ;)
(to můžete vidět na fotce na e-shopu nebo v prodejnách).


Edici hodnotím velmi kladně, všechny produkty mi sedly a už jsem je byla s přítelem nakoupit i jako dárky pro rodinu 😄 Na prodejnách si vybrané produkty můžete zakoupit přímo v sadě v dárkovém balení, a nebo vám je zabalí na přání tak, jako jsme to využili s přítelem. Na výběr mají nejrůznější (vlastní) pytlíčky, či krabičky. Jako dárek vypadají fakt dobře a určitě potěší :)

Zaujala vás tato podzimní edice? :)

You May Also Like

16 komentářů

  1. Od Manutfaktury som mala raz také darčekové balenie, veľmi sa mi páčilo, avšak doma máme vždy mnoho kozmetiky, tak si ďalšiu kupujem málo, ale táto kokombinácia vyzerá veľmi lákavo:)!
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě hlavně sirup a klasicky balzám na rty, ty se na podzim nikdy neztratí. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vůně musí být úchvatná :) produkty od Manufaktury mám moc ráda. Na zimu si nějaký zimní voňavý produkt plánuji pořídit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely post and products! :)

    https://barbiegirl06.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Táto limitovaná edícia ma nejako veľmi nezaujala (nesadla mi príliš vôňa), no inak produkty od Manufaktury zbožňujem a tiež som už nakúpila aj nejaké vianočné darčeky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle edice vypadá dost dobře a velmi ráda bych ji vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. These products seem so interesting!
    x

    http://vanessaventuri.com

    OdpovědětVymazat
  8. My máme doma rakytník a děláme si z něho taky sirup a olej, takže jej používám moc ráda a je velmi výživný. Krémy bych určitě ráda vyzkoušela, protože musejí být skvělé, jak ostatně píšeš i ve své recenzi. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, to vypada peckove, už dlouho chci od Manufaktury neco zkusit :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  10. Thanks for the review! :)


    If you would like to support each other with follow, let me know on my blog: http://starshinebeauty.blogspot.hr/

    OdpovědětVymazat
  11. Wow, your blog is amazing! I love it! xx
    Would you like to follow each other? If yes, please follow me on the my blog and let me know in the comments of my newest posts.
    I would be a glad! <3

    I following you!#332
    Have a great day!

    www.cleopatrassecret.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jé tak to bych zkusila, rakytník je strašně dobrý. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. great post dear. i really like the way your blog looks.
    i followed you and i hope that you'll follow me too.

    www.ccaammblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. No budu muset už konečně něco i já vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  15. I like their products, will check it out.
    Thanks for sharing :)
    Happy Monday!
    https://anjage.com

    OdpovědětVymazat
  16. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡