RECENZE: ODLIČOVAČE ASTRID



Nedílnou součástí péče o pleť je její důkladné čistění, a samozřejmě i když nejsme nalíčené. V dnešním článku vám představím tři produkty od české značky Astrid, které mají za úkol naši pleť odlíčit a vyčistit :)
DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A RTŮ GENTLE EYES

Tento odličovač je speciálně vyvinutý tak, aby účinně a zároveň šetrně odstranil i voděodolný makeup a jemně pečoval o okolí očí a rtů. Je obohacený o mandlový olej, známý pro své hydratační a zvláčňující vlastnosti, pomáhá chránit řasy a citlivou pleť v okolí očí. Součástí je také komplex Hydro active, který udržuje optimální hladinu hydratace pleti a dodává jí jemnost a vláčnost. 

Na tento odličovač jsem byla opravdu zvědavá, protože jediný dvoufázový používám už řadu let od Yves Rocher. Tento je moc příjemný, odličuje dobře, ale ne perfektně. Problém mu dělává řasenka, neodlíčí ji na sto procent, sem tam vidím nějaké neodlíčené zbytečky, které musím doodlíčit ještě jednou. Se stíny, linkami i tekutou matnou rtěnkou si poradí skvěle! Nutno dodat, že mi oči nijak nedráždí. Po odlíčení cítím, jak je pleť hydratovaná, takže až na tu řasenku za mě celkem spokojenost :)
Koupit můžete zde za 69,-Kč

DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A RTŮ GENTLE EYES

DVOUFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A RTŮ GENTLE EYES


MICELÁRNÍ VODA 3v1 SOFT SKIN

Účinně odstraňuje nečistoty a makeup, a zároveň jemně čistí a odličuje celý obličej včetně očí a rtů bez podráždění či dehydratování pleti, díky hydratačnímu komplexu Hydro active. Obsahuje extrakt z bavlníku ohleduplně pečuje o citlivou pokožku a podporuje její jemnost a pružnost, D-panthenol pak pleť zklidňuje. Tento produkt zvítězil v programu Volba spotřebitelů, stal se tak nejlepší novinkou roku.  

S touto micelárkou jsem maximálně spokojená, plní přesně to, co má. Odličování s ní je příjemné, účinné a když jsem s ní zkusila odlíčit i oči, nijak nedráždila a vše perfektně odlíčila :) Pleť je po použití v normálu, nijak vysušená. Navíc má mega balení, takže i nějakou dobu vydrží. Jediné drobné minus, víčko mi nedolíhá na sto procent, respektive je asi moc slabé vzhledem k tak velkému balení. Vadilo by mi to, kdybych s ní někam cestovala, ale takhle doma v šuplíku to ani nepoznám :) 
Koupit můžete zde za 119,-Kč (400ml)

 MICELÁRNÍ VODA 3v1 SOFT SKIN

 MICELÁRNÍ VODA 3v1 SOFT SKIN

 MICELÁRNÍ VODA 3v1 SOFT SKIN

HEDVÁBNÝ ČISTICÍ PLEŤOVÝ OLEJ BEAUTY ELIXIR

Obsahuje pistáciový, meruňkový, olivový a mandlový olej, spolu s bisabololem a vitaminem E, pomáhá udržovat ochranný film pleti a zabraňuje jejímu vysušování. Pleť je tak po vyčištění hedvábně jemná, vláčná a rozjasněná s pocitem optimální hydratace.

Tento produkt mě ze všech zaujal nejvíce. Na to, že odličování "na mokro" nemám moc ráda, mě tento čisticí olej hodně baví! :) Při použití mi stačí jedna dávka/pumpička, dlaněmi rozetřu po obličeji a smyji vodou. Po použití nemám pocit vysušení, často nemusím použít ani krém. Z oleje cítím jemnou vůni, která je nevtíravá, nic co by vám vadilo :) Za mě tedy paráda, tento produkt bych si určitě koupila znovu!
Koupit můžete zde za 99,-Kč (145ml)

HEDVÁBNÝ ČISTICÍ PLEŤOVÝ OLEJ BEAUTY ELIXIR

HEDVÁBNÝ ČISTICÍ PLEŤOVÝ OLEJ BEAUTY ELIXIR

HEDVÁBNÝ ČISTICÍ PLEŤOVÝ OLEJ BEAUTY ELIXIR

Produkty jsem dostala zdarma k recenzi, to však nemění nic na mém názoru.

Zkoušely jste některý z produktů? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Neskúšala som ani jeden, ale ak chceš dobrý dvojfázový odličovač na oči, tak odporučam Mixa. To je u mna topka, odliči bez akýchkoľvek zbytkov a zbytočného drhnutia oči.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam na odliceni celou radu Soft Skin od Astridu.. To jedine mi nedela zadne vyrazky a miluji tu jemnou vuni...

    OdpovědětVymazat
  3. @Ve Mu: Tak to je skvělý! :) Já až tak citlivou pleť nemám, takže toho snesu víc a nemohu tedy produkty pro citlivou pleť až tak posoudit.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky na mě tento balíček čeká v Česku! :) A jsem sama zvědavá co na produkty řeknu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dvojfázové odličovače nemám rada, skôr ma zaujal olej. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡