RECENZE: MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER & CREME BRONZER

A máme tu další novinky! Tentokrát vám představím nové laky na rty a bronzer od značky Max Factor. Pokud se chcete dozvědět o těchto super novinkách víc, pokračujte ve čtení 😉
COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER // LAKY NA RTY

Intenzivní barva rtěnky + finiš lesku + lehký pocit balzámu

Přesně tohle jsou vlastnosti nového laku na rty. Jedná se o produkty, které představují most mezi rtěnkou a leskem a zároveň mají za úkol rty i hydratovat. Můžete si vybrat z pěti odstínů, zahrnující světlé i výrazné barvy :)
Balení je luxusní, líbí se mi zlaté prvky, které dodají šmrnc. Aplikátor je klasický s houbičkou, velikostně tak akorát - dobře se tedy nanáší. Ihned vás zaujme nasládlá vůně, která je moc příjemná. Při aplikaci mě překvapila opravdu vysoká pigmentace, úplně jako tekutá rtěnka :) Trošku mě ta intenzita mrzí u červeného odstínu, jelikož nemám moc souměrné rty a tento odstín je hodně výrazný, nic neodpouští :) Věřím ale, že pro plné výrazné rty bude naprosto famózní! Laky, nebo chcete-li lesky, jsou velice zářivé. Při nošení mám také pocit hydratovaných rtů, takže svůj účel splňují na jedničku! :) Na rtech mi vydrží v super stavu tak půl hodinky, potom se postupně a přirozeně vytrácí. Záleží však na situaci, asi to znáte...:) 

Tyto lesky jsou milým překvapením, jsou opravdu kvalitní, mají skvělé vlastnosti takže je mohu jedině doporučit!
K dostání v pěti odstínech za doporučenou cenu 249,-Kč || Podobné seženete třeba na Notino.cz za 183,-Kč
MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER

MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER

MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER
 MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER

MAX FACTOR - COLOUR ELIXIR HONEY LACQUER
Zde můžete vidět, jak intenzivní pigmentaci mají. 
Tato výrazná červená mi hodně zdůraznila moje nesouměrné rty, ovšem odstín je to vážně nádherný! Věřím, že pro plné rty bude naprosto famózní!

CREME BRONZER

Bronzer má zapečené bronzující složení obohacené o velmi jemné pigmenty a zapečené minerální pudrové částečky, které snadno splynou s tónem pleti. Docílíte vzhledu, který není ani příliš třpytivý, ani matný. Skvělou výhodou tohoto bronzeru je, že jej můžete vrstvit. Je tak vhodný i pro tu nejsvětlejší pleť :) Když jsem bronzer zkoušela poprvé, po prvním nanesení štětcem na mě nebyl ani vidět, musela jsem trošku přidat :)
Líbí se mi zvolený odstín, který je řekla bych neutrální - ani moc studený, ani žádná oranžáda :) Balení je praktické, víčko skvěle doléhá, nezabere ani moc místa - má opět zlaté zdobení, působí tak luxusnějším dojmem :)
Na tvářím mi vydrží hezký celý den, občas ho potřebuji trochu doupravit, ale záleží samozřejmě na situaci :) Nejvíce se mi líbí, že působí velmi přirozeně. Když chci mít líčení výraznější, prostě trochu přidám a mám hotovo. S vysokou pigmentací by to už taková hračka nebyla :) 
K dostání ve dvou odstínech za doporučenou cenu 329,-Kč 

MAX FACTOR CREME BRONZER

MAX FACTOR CREME BRONZER

MAX FACTOR CREME BRONZER
Swatch po několika navrstveních.
MAX FACTOR CREME BRONZER
Na tvářích po větším navrstvení. Dala jsem více vrstev, aby byl bronzer na fotce lépe vidět :)
MAX FACTOR CREME BRONZER
Produkty jsem dostala zdarma k recenzi, to však nic nemění na mém upřímném názoru :)

ZAUJALY VÁS PRODUKTY? MÁTE NĚCO OD MAX FACTOR? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Bronzér ma celkom zaujal, odtieň vyzerá moc pekne a nositeľne :) Od Max Factor momentálne nič nemám, no kedysi som od nich používala make-upy.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi rychlík, Kači, já jsem se teprve dneska dostala k nafocení produktů a ty už je máš i zrecenzované :D Jsem zvědavá, jak budou vyhovovat mně, ale moc se na ně těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, no vidíš to :D:) Produkty jsou supr, tak snad ti budou taky vyhovovat :)

      Vymazat
  3. No jako já žádný bronzer nezkoušela, ale tento jako opravdu vypadá hodně slibně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Honey Lacquer je ozaj krásne pigmentovaný :) Keď objavím, kupujem! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten bronzer je nádherný :P a tie laky majú ozaj luxusné obaly :) už som dlho nemala nič od MF tak by som mala asi vyskúšať

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujal ma bronzer. Od tejto znacky mam licenku, ktora je super. Takze dobry by mohol byt i bronzer. Za kolko eur sa predava?

    OdpovědětVymazat
  7. naozaj super produkty :) musím pochváliť aj pekne nastylované fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Závažná nabídka půjčky a financování.


    Já jsem bankou v důchodu, který tvrdě pracuje s mou bankou. Mám velkou částku v mém účtu a můj zájem je pomoci lidem, kteří si nemohou dovolit realizovat svůj projekt, pomáhám vážným lidem a upřímně, kteří mohou tento úvěr splácet v běžném čase. Moje nabídka se pohybuje od 5000 do 500.000 € a dále. Moje creep se děje s 2% zájem.
    Mail: ragoofinanciacion@yahoo.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡