SALOOS - 100% SQUALANE (SUCHÝ OLEJ)

SALOOS - 100% SQUALANE (INTENZIVNÍ PÉČE) recenze
Když jsem poprvé viděla tento produkt, upřímně jsem si nebyla jistá tím, k čemu se vlastně používá. Squalane je suchý olej a můžete ho mimo jiné využít i jako podkladovou bázi pod makeup. Poradí si také s roztřepenými a poškozenými konečky vlasů. Celkově dodá vlasům lesk a uhladí rozlétané a krepaté vlasy. Navíc přináší zklidnění pokožky po opalování.

Olej je velice lehoučký a do pleti se mi vstřebá během nějakých 15 minut :) Aplikuje se kapátkem, které je kvalitní a nevyteče vám nic kolem.. :) Squalane zároveň působí jako antioxidant, který pomáhá chránit pokožku proti nepříznivým vlivům prostředí. Účinně uzamyká v pleti vlhkost, dodává ji hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu.Zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek. Je nekomedogenní, proto se skvěle hodí pro péči o pokožku v každém věku, včetně mladé a problematické.

Jako výhodu považuji absenci parfemace, díky tomu se nebude například přebíjet s jinými vůněmi (např. při použití makeupu), nebude vás dráždit v očním okolí a podobně. Při použití na vlasy nezkrotné prameny hezky uhladí bez zamaštění, což je skvělé. Vyhladí se konečky a vlasy tak vypadají zdravěji. Při použití pod makeup nemám pocit vysušení, pleť je skvěle hydratovaná a vyhnete se tak suchým místům, která makeup často zvýrazňuje. K aplikaci stačí pouze pár kapek, a tak vám vydrží určitě dlouho :) 

Seženete jej například na Notino.cz za 189,-Kč (20ml)

SALOOS - 100% SQUALANE (INTENZIVNÍ PÉČE)

SALOOS - 100% SQUALANE (INTENZIVNÍ PÉČE)

SALOOS - 100% SQUALANE (INTENZIVNÍ PÉČE)

Slyšely jste o tomto produktu? Co vy a kosmetika Saloos? :)


You May Also Like

6 komentářů

  1. Taky ho mám a musím říct, že pod makeup je naprosto výborný, ale i na noc je super.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá skvěle, poslední dobou jsou oleje pravidelnou součástí mé večerní rutiny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem tento suchý olej neměla, ale vypadá dobře. Líbí se mi, že se dá použít i na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Oleje zo Saloos mám veľmi rada, momentálne používam hroznový :)

    OdpovědětVymazat
  5. Saloos mám rada, mala som pleťový levanduľový olej a tiež kokosový olej. Tento squalan je v poslednom čase veľmi populárny a rada by som ho vyskúšala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡