NOVINKY MARY KAY JARO/LÉTO 2017 // MASKA S UHLÍM, VŮNĚ EAU SO CUTE, STÍNY LIGHT REINVENTED, DEKA MIKI&KIMI

Konečně se dostávám k sepsání tohoto dlouho plánovaného článku a jsem asi poslední, kdo o těchto úžasných novinkách píše :D Přes to budu velice ráda, když vám tato recenze něco dá! :) Na konci dubna jsem byla na akci s Mary Kay, kde nám představovali novinky z kolekce jaro/léto a něco jsme si také s sebou odnesly. Od MK to je paletka očních stínů, maska Clearproof s aktivním uhlím, neskutečně měkká a hebká deka a především vůně Eau so cute, na kterou jsem byla nejvíce zvědavá!
Na fotce můžete vidět celou řadu produktů pro pleť se sklonem k akné. Tyto produkty naleznete zde.

Clear Proof - Hloubkově čisticí maska s aktivním uhlím

Maska je složena z aktivního uhlí a má za úkol okamžitě snižovat nežádoucí lesk. Obsahuje efektivní komplex rostlinných výtažků, které pleť dokonale vyčistí. Minerální jílové složky, kaolin a bentonit navíc zvyšují absorpční schopnost masky. Má také pomáhat při sjednocení tónu pleti, díky výtažku ze zimolezu a fazole. Parfemace je velice příjemná, skládá se totiž z kombinace výtažků z rozmarýnu a máty peprné - je tedy svěží, nic nepříjemného :) 

Masku nanesu na obličej prsty či štětcem, ta následně zaschne a v podstatě ztvrdne. U tohoto typu masek jsem měla problém, že po zaschnutí se při každičkém pohybu drolily, tato to ovšem nedělá, takže velké plus :) Nejedná se o slupovací masku, jak bylo velkým hitem, maska se z obličeje smyje vodou - zbytečně tak nedráždíte svoji pleť. Po umytí je pleť krásně jemná, zbavená mazu a póry jsou viditelně čistší. Neříkám, že vám po prvním použití zmizí černé tečky, ale rozdíl tam opravdu je :) Po použití mám opravdu pocit čisté pleti, takže za mě spokojenost. Co se týče sjednocení tónu pleti, to jsem úplně nezpozorovala, možná při dlouhodobém používání..
Celkově jsem s maskou velice spokojená a šla bych do ní znovu! :)
Koupíte zde za 650,-Kč.
Mary kay Clear Proof Hloubkově čisticí maska s aktivním uhlím
Mary kay Clear Proof Hloubkově čisticí maska s aktivním uhlím
Mary kay Clear Proof Hloubkově čisticí maska s aktivním uhlím

Eau So Cute - Toaletní voda

Jak už jsem zmínila, na tuto vůni jsem se těšila snad nejvíce a byla jsem opravdu ráda, že jsem ji dostala :) Osobně moc nemusím přeslazené vůně, tak jsem se malinko bála, aby tato nebyla ten případ - a naštěstí není! Vůně je úžasně vyvážená, cítíte květinové a ovocné tóny, smíchané s dřevitými, no prostě nádhera! Opravdu je mi až líto tuto vůni používat, protože je dokonalá a netěším se, až ji spotřebuji :D Taky to tak máte u oblíbených parfémů? :) Na to, že se jedná o toaletní vodu, ji cítím celkem dlouho. Neskutečně se mi líbí také flakonek, je vážně roztomilý, co myslíte?
Horní tóny: šťavnatá hruška, sladký mandlový květ, italský bergamot, neroli
Střední tóny: frézie, růžová pivoňka, sedmikráska, brambořík
Spodní tóny: ibišková ambra, cedrové dřevo, santalové dřevo

Koupit můžete zde za 950,-Kč / 30ml. Jedná se o limitovanou edici, takže pokud vás vůně zaujala, určitě neotálejte :)
Mary Kay Eau So Cute™ Toaletní voda
Mary Kay Eau So Cute™ Toaletní voda
Mary Kay Eau So Cute™ Toaletní voda
Na fotce můžete vidět paletky očních stínů Light Reinvented, barevné laky na nehty v podobných tónech jako jsou oční stíny a olejové lesky na rty. 

Paleta očních stínů Light, Reinvented - odstín Sunlight

Každá paleta očních stínů obsahuje čtyři zářivé oční stíny, které můžete použít samostatně nebo je zkombinovat pro dosažení ombré efektu. Dostala jsem paletku v provedení Sunlight, která má opravdu nádherné odstíny - tmavě růžovou, lila, meruňkovou a takovou světlounkou tělovou. Růžová a lila jsou matné, další dvě obsahují jemné třpytky. Stíny jsou perfektně pigmentované, menší problém mám právě s lila odstínem, který není až tak nápadný a lépe vynikne s bází. Stíny můžete bez problému vrstvit pro výraznější look. Jsou ovšem maličko prášivější, ale nic hrozného, taky záleží na způsobu aplikace.
Co mě ale nejvíce překvapilo je jejich výdrž. Vůbec se neslévají a nerozmazávají, a to i bez použití báze! Vydrží v perfektním stavu několik hodin a odličuji je tak, jak jsem je nanesla. Naprostá spokojenost, mohu jedině doporučit :)
Jedná se tedy opět o limitku a koupit můžete zde za 490,-Kč.

Mary Kay Paleta očních stínů sunlight
Mary Kay Paleta očních stínů sunlight
Mary Kay Paleta očních stínů sunlight
Na ukázku jak stíny vypadají v akci. Přiznám se, že jsem hodně dlouho barevné stíny nepoužívala, takže líčení žádná hitparáda - spíše tedy pro představu.. :) 
Zde použity všechny čtyři stíny. Na horním víčku růžový i fialkový, spodní linka meruňkový odstín a ve vnitřním koutku ten nejsvětlejší.

Polštář, deka a plyšák MiKi & KiMi

Patroni charity MiKi a KiMi se stali fenoménem, který pomáhá. Společně představují symbol naděje a dobrých skutků. Jsou součástí všech charitativních aktivit společnosti Mary Kay. Zakoupením těchto tří věcí přispějete částkou 55 Kč na Fond ohrožených dětí.
Na akci s Mary Kay jsem dostala zmíněnou deku a musím říct, že jsem se do ní opravdu zamilovala! :D Je neuvěřitelně měkoučká, velice příjemná a mohu se do ní celá zabalit, protože je dost veliká :) Má roztomilý motiv s tučňáky, radost ale udělá i nám dospělým - zvlášť když její koupí podpoříme dobrou věc :) Je poněkud dražší, ale kvalita tomu naprosto odpovídá. Vlastní fotku plyšového tučňáka nemám, ale můžete mrknout na e-shop :)
Odkazy na e-shop:


Při prohlížení e-shopu jsem si všimla super akce:

Tuto nádhernou zlatou kosmetickou taštičku Stay Beautiful získáte ZDARMA při nákupu tří produktů z limitované kolekce Light, Reinvented a jedné řasenky.
Článek vznikl zcela z vlastní vůle, nikdo mi nediktoval, co vám mám napsat :)

Zaujaly vás tyto produkty? Máte něco od Mary Kay? :)


You May Also Like

6 komentářů

  1. Mě se moc líbí ten flakonek mašlička :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Mary kay nic nemám, ale kosmetika se mi moc líbí. Mají pěkné novinky a dost mě zaujal tučňákový polštář, deka i plyšák. Vypadají roztomile. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Od Mary Kay mám nějakou čistící masku se kterou jsem spokojená. Voňavku jsem teď vyhrála v soutěži, takže se šíleně těším! <3

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Mary Kay vobec nepouživam, ale táto parfemova limitka sa mi velmi páči. Krásny dizajn.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  5. Mary Kay teraz vyšla so skvelými novinkami, už sa neviem dočkať tých letných :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, ty věci s tučňákama jsou úžasný :) Taky se mi moc líbí taštička a voňavka. Od Mary Kay jsem byla moc spokojená s dvoufázovým odličovačem a taky používám bronzující pudr, kterej snad i za chvilu spotřebuju, jak jsem si ho oblíbila

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡