CULOTTES | PLÁTĚNÁ TAŠKA S ŠALINOU


Ani nevíte, jak moc bych si chtěla tuto tašku někdy vzít do Prahy.. :D Ovšem i tady v Brně mi připadá trošku jako recese a to mě baví! Koupila jsem ji v univerzitním shopu Masarykovy univerzity, což už určitě víte, pokud mě sledujete na instagramu :) Tento outfit vznikl docela neplánovaně, nijak jsem se "nestajlovala", což můžete vidět na mých super vlasech.. Jinak ten ten byl zrovna strašný vítr, takže to udělalo své :D Co se týče outfitu jako celku, takovýto pohodový styl mám fakt ráda a můžete mě tak vidět nejčastěji :)


Vypadáš hrozně tlustě, akorát tě tento outfit rozšiřuje - je mi jasný, že se tohle někomu honí hlavou a ono je to v podstatě pravda. A co jako, nenadělám nic :D:) Bohužel nemám skoro žádný pas, a tak i když jsou culottes v pase na gumu, žádné úzké místo mi nezvýrazní :D S hubnutím to teď taky nemám nejlehčí, protože stále řeším svoje astma, takže kardio pro mě není úplně snadné.. ale já doufám, že ta kila co nejdříve shodím👍 Pokud se potýkáte s něčím podobným, budu ráda za tipy! :)

Jinak tyto culottes mám z e-shopu Sammydress.com a jsou moc fajn do chladnějších dní :) 
Najdete je tady za $12.49.

Moje vlasy jsou vážně top.. 😂 Ani nevíte jak se těším, až budu ostříhaná :)

Co vy a culottes? :) Jak je rády kombinujete vy?

You May Also Like

14 komentářů

  1. Podle mě, Kači, nevypadáš vůbec tlustě! :) Tvůj styl je moc krásný :)
    Culottes žádné nemám a když už bych si nějaké koupila (což se asi nestne, na to jsem mic bábovka), vybrala bych si černé jako ty, nebo pruhované a nebo khaki :)
    I když teď mi došlo, že mám overal, kde "kalhotová část" vypadá jako culottes :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc hodná, děkuji! :) A máme teda asi stejný styl, pruhované či khaki by se mi také velmi líbily! :D:)

      Vymazat
    2. Možná ano, možná máma :) Teď mě napadlo, že bychom tím mohly udělat nějaký společný článek, napsaly bychom nějaký outfitový třeba :) Jestli chceš, dej mi vědět :)

      Vymazat
  2. No tak to vůbec nevypadáš tlustě, náhodou ti to mega sluší! :))) Sice takové kalhoty nejsou nic pro mě, ale k tobě jdou :)

    OdpovědětVymazat
  3. culottes nosím prakticky stále :D je to take fancy pyžamo an von :D a nosím ich reálne s čímkoľvek či už so sandálmi, opätkami alebo teniskami na vrch trička, košele blúzky :D skrátka naizaj a úplne všetko D: a taška je neuveriteľne cute <3
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  4. Kači, skvělý outfit :) Já mám taky culottes moc ráda a nosím je, jak jen to jde.

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny outfit! Jednoduchý, ale krásny. Také ja mám najradšej. Culottes ja v šatníku ešte nemám, ale pri najbližších nákupoch to plánujem zmeniť. Moc sa mi páčia ako vyzerajú. S plus topánky sú peckové!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím, že tlustě vůbec nevypadáš!:) Moc ti to sluší. Já takové kalhoty ještě nemám a ani nevím jestli by se mi líbili na mě... zatím mě k nim nic nedotáhlo.
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Tak zkus po nějakých kouknout a třeba si je vyzkoušet, je možný, že tě tento typ kalhot taky osloví! :) :)

      Vymazat
  7. Krásný outfit! Moc ti sluší :) A ta taška je skvělá. Já jako brňačka jsem se do ní zamilovala :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡