RECENZE: SLUNEČNÍ PÉČE ASTRID

SLUNEČNÍ PÉČE ASTRID recenze

Dnes bych vám ráda představila několik produktů od Astrid, které se vám v tomto období budou více než hodit! :) Dostala jsem k testování dvě hydratační mléka na opalování, sprej, třpytivé mléko po opalování a tři balzámy na rty - pokud vás zajímá víc, pokračujte ve čtení :))



Hydratační mléko na opalování "easy spray" OF 30

Mléko je obohaceno o D-panthenol a multivitamínový komplex (beta-karoten, vitaminy A, E, F), který poskytuje antioxidační ochranu, chrání pokožku před předčasným stárnutím a podporuje její hydrataci. Má ochranný faktor 30, tedy vysokou ochranu. 
Velice mi vyhovuje dávkovač ve formě spreje, má užší dostřik a tak nepošplícháte vše okolo! :D Lze ho aplikovat v každé poloze, i dnem vzhůru. Mléko je nemastné a poměrně rychle se vstřebává. I po delší době od aplikace cítím, jak je pokožka hydratovaná. Ještě dodám, že mléko je voděodolné, což je velké plus! Má decentní a příjemnou parfemaci, pokožka je opravdu krásně provoněná :)
Obsah 150ml.
Astrid - Hydratační mléko na opalování "easy spray" OF 30 recenze
Tady můžete vidět rozstřik, hezky rovnoměrný, nezašpiníte nic okolo :)
Astrid - Hydratační mléko na opalování "easy spray" OF 30 recenze


Hydratační pleťový krém na opalování OF 30

Tady už obdoba hydratačního mléka (výše), jedná se o pleťový krém na opalování, který je ovšem znatelně hutnější - pro aplikaci na obličej výborné! Krém obsahuje D-panthenol, allantoin a přírodní betain, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlhkosti a pružnosti. Dobře se roztírá i vstřebává. Na rozdíl od tělového mléka parfemaci nemá, což je veliké plus a je taktéž voděodolný.
Koupit ho můžete například na Notinu za 106,-Kč (75ml).


Astrid Hydratační pleťový krém na opalování OF 30



Třpytivé mléko po opalování

Je obohacené o extra zklidňující komplex (D-panthenol, allantoin, bisabolol) napomáhá udržet v pokožce optimální úroveň hydratace a zároveň zklidnit pokožku podrážděnou slunečním zářením. Zvláčňuje pokožku, podporuje její dlouhotrvající opálení a zanechává ji jemnou a hydratovanou. Má opravdu zajímavou vůni, která je taktéž velmi příjemná :) Snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Mléko obsahuje jemné zlaté třpytky, které rozjasní pokožku a zvýrazní opálení. Foto pokožky po nanesení krému můžete vidět na fotce níže, není to nic nepřirozeného, efekt se mi moc líbí! :) Ze všech produktů mě toto mléko oslovilo asi nejvíce, právě díky tomu krásnému třpytivému efektu!
Koupit můžete například zde za krásných 73,-Kč (150ml).

Astrid - Třpytivé mléko po opalování

Astrid - Třpytivé mléko po opalování

Astrid - Třpytivé mléko po opalování


Olej na opalování OF 20

Olej obsahuje mrkvový a arašídový olej, podporuje hydrataci pokožky a zanechává ji sametově jemnou a vláčnou. Stejně jako předchozí krémy obsahuje systém fotostabilních UV filtrů, který spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení obohacené o multivitaminový komplex napomáhá urychlit opálení a zároveň přispívá k bezpečnějšímu opalování. Údajně obsahuje i zlatý palmový olej (pro bronzové opálení), což se mi tedy příliš nelíbí.
Olej sám o sobě je velice příjemný, dobře se aplikuje a hlavně nádherně voní - květinovo-kokosová parfemace. I přes to, že se jedná o olej, vstřebává se poměrně rychle :)
Koupit můžete například zde za 140,-Kč (200ml).

Astrid - Olej na opalování OF 20

Astrid - Olej na opalování OF 20

Nakonec tu mám balzámy na rty. Růžový a fialový jsou tónovací, takže vaše rty jemně zabarví - můžete vidět dole na fotce. Modrý balzám má ochranný faktor 20 a tak vaše rty navíc chrání. Fialový má navíc borůvkovou příchuť, která je opravdu příjemná :) Růžový balzám dodává perleťový lesk, který není nijak přehnaný. Na rtech jsou všechny tři příjemné, nemám co bych vytkla!
Tyto novinky určitě seženete v drogériích a na ostatní balzámy se můžete podívat na oficiální stránce - www.astrid.cz/pece-o-plet/pece-o-rty

Astrid balzámy na rty


 Naneseno ve větším množství, aby byl efekt dobře vidět.. :) Foceno na přímém slunci.
Astrid balzámy na rty

Celkově mi jsou všechny produkty velmi sympatické, navíc jsou za nízkou cenu a přes to kvalitní! Sama jsem je v minulosti kupovala /potom jsem přešla na Biodermu/ a jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet takhle více druhů. Užívám si olej hlavně díky krásné vůni a třpytivé mléko po opalování :)

Zaujala vás kosmetika Astrid? Co používáte proti sluníčku vy? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Astrid kupujeme každý léto, taková klasika. Líbí se mi ten olej na opalování, může být fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten růžový balzám jsem měla :-D Jinak Astri dost často kupujeme na léto, protože je docela kvalitní a levnější kosmetika. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetiku Astrid jsem měla co se sluneční péče týká vždycky nejradši :) Moc se mi líbí to mléko po opalování se třpytkami :) Po tom se určitě musím kouknout :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  4. Olej na opalování mám také a jsem s ním nadmíru spokojená, balzámky máme dva stejné zatím jsem vyzkoušela jen borůvku :)) to je nádherná vůně.

    OdpovědětVymazat
  5. Olej na opalování jsem si koupila. Ještě jsem ho nezkoušela, ale voní božsky! Co se mi tam ale také moc nelíbí je ten palmový olej :(.

    OdpovědětVymazat
  6. Tie balzamy ma zaujali najviac :) Proti slniečku používam tiež Astrid, ale aj opaľovacie krémy z Lidlu som si obľúbia :) Raz som mala aj Gernier, ten bol tiež super, ale už som ho potom nevedela nikde zohnať.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. Já si musím co nevidět taky nějaké pořídit :-) Na Notinu nakupuju jedině přes PlnouPeněženku znáš? :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡