RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM

RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM

Dnes tu mám slibovanou recenzi CC krému od značky Lirene. Krém se ke mně dostal prostřednictvím veřejné kampaně k testování :) Na výsledky testu se můžete podívat zde
Lirene je jedna ze značek kosmetických laboratoří Dr Ireny Eris, společností s více než 30letými odbornými znalostmi. Všechny kosmetika vyráběná firmou je založena na vlastních originálních recepturách a je podrobována mnoha testům prováděných během různých fází vývoje produktů. Původ tedy nalézáme v Polsku a zakladatelkou společnosti je již zmíněná Dr. Irena Eris :)
V Polsku je značka velmi známá, poprvé jsem ji zaznamenala na golfovém turnaji, kde přítel dostal k výhře právě nějaký jejich produkt :) Tolik k úvodu, přejdeme na samotnou recenzi.



CC krém má inovativní složení, které okamžitě sjednocuje tón pleti a poskytuje extra péči v jednom kroku. Unikátní technologie toneAdapt využívá inteligentní pigmentové kuličky, které umožňují dosáhnout perfektní shody mezi CC krémem a přirozeným tónem pleti. Obsahuje například i výtažek z modré řasy a vitamín E. 
Krém má za úkol hydratovat, vyživovat a vyhlazovat pleť. Složka make-upu by se měla tedy barevně přizpůsobit tónu pleti, maskovat nedokonalosti či zarudnutí, tón pleti sjednotit a dodat zdravý lesk. 

Před vyzkoušením jsem byla trochu skeptická vůči výslednému odstínu, ale byla jsem mile překvapena. Produkt má jemnou texturu, je hutnější ale na pleti se roztírá dobře. Sám o sobě má bílou barvu, která se změní při roztírání. Osobně doporučuji aplikovat prsty, dosáhnete nejlepšího výsledku - následně můžete doupravit třeba namočenou houbičkou, pokud je potřeba ;) 
Mám pleť s žlutým podtónem a stejně tak se i produkt zabarví, ovšem stále je trošku tmavší. I přes to, že je o nějaký půlodstín tmavší, barva je to přirozená a sedne mi :) Nevím, jak to budou mít bledulky, ale já jsem spokojená. Souhlasím s tím, že pleti dodá zdravou zářivost, pleť se hezky přirozeně leskne, žádná maska. Také pociťuji hydrataci a na pleti je cc krém opravdu lehoučký, ani nevím, že jej mám :) Už bohužel nemohu souhlasit se zakrytím nedokonalostí, s těmi mými si neporadí téměř vůbec. Na ty však použiji korektor, od cc krému bych zakrytí ani neočekávala. Na pleti mi cc krém vydrží v super stavu celý den, což mě také mile překvapilo ;) 

Celkově tento produkt hodnotím velmi kladně, jsem s ním velice spokojená. Koupit ho můžete například v Teta drogériích, nebo na Notino.cz za 199,-Kč. 

RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
Můžete rozkliknout pro zvětšení ↓
RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
Zde můžete vidět postupné zbarvení. Po důkladném zapracování si odstín sedne ještě lépe, což můžete vidět na obrázku výše ↑
RECENZE: LIRENE MAGIC MAKE-UP CC CREAM
Tady už výsledek, kromě cc krému nejsem nalíčená, tak snad se neleknete :D Pleť má krásný přirozený lesk. Rozdíl v odstínu vidím pouze v porovnání s krkem, kde tedy nejsem nijak opálená a je o něco světlejší. I tak se ale odstín cc krému přizpůsobil mému přirozenému odstínu dobře. 


Znáte kosmetiku Lirene? :)

You May Also Like

11 komentářů

  1. Tento produkt mě i celkem zaujal :) Každý ho jen chválí.

    OdpovědětVymazat
  2. Do tohoto testování jsem se také přihlásila, ale nebyla jsem vybraná. Škoda, podala bych názor jako za bleduli. Ale taky jsem vůči tomuto produktu skeptická.

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Počula som o nej, no nemám ju vôbec odskúšanú. Možno raz keď mi padne do rúk.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce vím, ale ještě jsem od nich nic neměla. CC krém se mi docela líbí a taky bych ho někdy ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Teda ten je super, fakt mě dost zaujal!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Také ho mám doma a musím říct, že teď na léto je to pro mě značka ideál :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tento krém mám doma a je vcelku fajn, Jenom mi u něj chybí SPFko, takže teď v létě ho nepoužívám a nechávám si ho na zimu. Podobné struktury mám od značky Eveline a ten ochranný faktor mám a používám jej teď asi nejvíce :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě absolutně ne, jelikož jsem docela světlá, tak je příliš tmavý, výdrž také nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je odstín docela fajn a vydrží mi celý den :D Škoda! :)

      Vymazat
  9. Velmi dobrý jsem naprosto spokojená super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡