High Waisted Criss-Cross Bikini


Ahojky! Hlásím se po delší době nečinnosti, pár dní jsem strávila nad učením a dneska vám již píšu jako šťastná Bc. 😄 Upřímně, ani nevím jak se mi to povedlo, já v té škole spíše přežívala a od prvního semestru jsem čekala, kdy následující zkouškové nezvládnu...😄 Ovšem dala jsem to a i jsem osvobozena od příjmaček na magistra, tak mám konečně klid! :) 


Dneska tu mám další novinku, ano, přišly mi další plavky! Jako bych se chodila někam vystavovat, ale když na Sammydress.com mají takový výběr... nedalo mi to :) Vrchní díl má překřížené šňůrky a ozvláštěný výstřih, což se mi velmi líbilo, je to hezký detail. Po bocích spodního dílu je taktéž, stejné zdobení - a hlavně má spodní díl vysoký pas, takže hezky zakryje a zpevní nějaký ten špíček 😄:)) Objednávala jsem velikost L a oba díly mi jsou naprosto perfektně! Ještě dodám, že moje obvyklá velikost je 38/40. V podprsence je vyjímatelná vycpávka. Zapínání bohužel není nastavitelné, mně ale naštěstí podprsenka sedí tak, jak má. 

Díky tedy mé kladné zkušenosti s nákupem online se nebudu bát objednávat další plavky, protože jsem mega spokojená! :) Je ale škoda, že jsou často k dispozici jen tři základní velikosti, které některým z nás, dobře živeným ženám nemusí sedět, že ano :D :))
Koupit můžete zde sammydress.com


Hi! Today I would like to show you the bikini I've ordered from e-shop SammyDress.com. I love their interesting cut and the details.They look the same as on the e-shop photo, I really like them.
I've ordered the biggest size available, which is L. I have to say, they fits just perfect! There are pads inside the bra that can be removed. The top has crossed lines, which I really like, it's a nice detail. The lower part is high waisted and perfectly hides and strengthen some fatty parts :D :))
Thanks to my positive experience with online shopping I won’t  be afraid to order more swimsuits because I am very satisfied! :) Also, it's a shame that there are often only three basic sizes that some of us, well-fed women could have a problem to fit in, right :D:))
You can buy here > sammydress.com

Líbí se vám tyto plavky? :) Nakupujete online?


Plavky jsem dostala zdarma díky spolupráci, to však můj názor na jednotlivé oblečení nemění! :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Plavky jsou super.:) Že jsi bc. jsem si všimla už na instagramu, gratuluji.:) Mně to čeká za rok, pokud konečně už nějákou vejšku dodělám :D což chci a musím!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Plavky vypadají hodně dobře! :) A téda gratuluji k BC :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji k bc a plavky jsou moc hezké. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji k bakaláři :). Jinak ty plavky jsou moc hezké. Nejvíc se mi líbí to ''šněrování'' na bocích na spodním dílu.

    The beauty compass

    OdpovědětVymazat
  5. Sú krásne :) plavky online by som si, ale nekúpila.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  6. Plavky jsou moc krásné :) možná trošičku špatné na opálení, ale jinak skvělé!
    Já mám podobnou podprsenku z Reserved, jako ty top z bikin :)

    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡