TIP NA DÁREK KE DNI MATEK - VÝBĚR Z NOTINO.CZ


Ahojky! Jelikož se blíží Den matek, vybrala jsem několik produktů jako takový tip k nákupu :) Každý máme jiné zvyky a priority, u nás doma si třeba ke svátku koupíme jen něco dobrého na zub, nebo fakt nějakou drobnost. Někdo rád obdaruje něčím dražším, no každý to máme jinak. Pro tento článek jsem vybrala kosmetiku a parfémy, které mě samotnou zaujaly :) 


Vybrala jsem tři parfémy, na které jsem slyšela opravdu skvělé ohlasy a sama bych je ráda všechny vyzkoušela! Parfémy od Lancome máme v rodině strašně rády (škoda té vysoké ceny, haha). Můj první a jediný parfém co jsem od Lancome měla byl Midnight Rose, jehož druhé balení jsem nedávno spotřebovala. La vie est belle je velice příjemná vůně a myslím si, že tady určitě nešlápnete vedle! :) Ostatní parfémy jsem zatím nezkoušela, ale slyšela jsem na ně samou chválu :)



Z kosmetiky mě zaujala sada čtyř produktů od značky Ryor, sada obsahuje: pleťové čisticí mléko 50 ml + výživný krém s ceramidy 30 ml + hydratační krém s 24 hodinovým účinkem 30 ml + bylinné tonikum 50 ml - taková sada určitě udělá radost, balení je supr, pokud třeba s touto značkou nemá obdarovaná zkušenost :) Dalším produktem je vyživujicí krém La Roche-Posay Nutritic, konkrétně tento je určen pro velmi suchou pleť. Do této značky se určitě vyplatí investovat, zvláště když pokožka vyžaduje větší péči. 
No a nakonec tip z dekorativky, je to řasenka L'Oréal Paris Lash Architect 4D, kterou jsem v minulosti měla a byla jsem s ní nesmírně spokojená - udělala boží řasy i z těch mých chudáčků a vydržela celý den! :D :))




Další inspiraci najdete například zde > https://www.notino.cz/darek-pro-maminku/


 Obdarováváte rády kosmetikou či parfémy? Nebo jste na tom podobně jako já a raději kupujete třeba něco dobrého k jídlu? 😄 :))


You May Also Like

10 komentářů

  1. Já tak půl na půl :). Ale vím, že ani kosmetikou ani jídlem nic nezkazím!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krém od LRP mamka naprosto zbožňuje:)) No já obdarovávám nejvíce kosmetikou, je nás moc ženských:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super! :) Já ráda kosmetiku daruji třeba na Vánoce :))

      Vymazat
  3. Já obdarovávám jak kosmetikou, tak jídlem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Většinou kupuji květiny. Mamka je miluje 😊

    OdpovědětVymazat
  5. Většinou kupuji květiny. Mamka je miluje 😊

    OdpovědětVymazat
  6. Po zkušenosti, že s parfémy a velkou částí kosmetiky je fakt těžké se mamce trefit do vkusu, myslím taky radši vsadím na kytí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Spíš volím kvetiny, knížku, nebo to jídlo :D Mamka se v parfémech a kosmetice moc nevyžívá, ta spíš ocení něco jinýho :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten Ryor set sme dali obe ako tip na darček, podľa mňa je super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡