RECENZE: WELEDA - MANDLOVÁ ŘADA [PLEŤOVÝ OLEJ, ČISTICÍ MLÉKO, SPRCHOVÝ KRÉM]



Nebyla bych to já, abych pro vás neměla připravenou další recenzi! 😄 Delší dobu jsem testovala tři produkty z mandlové řady značky Weleda a dnes vám o nich konečně napíši! :)
Mým vůbec prvním produktem této značky byl sprchový krém, právě z této mandlové řady. Naprosto jsem té nádherné vůni propadla a myslela si, že jej nic nepřekoná! V podstatě nepřekonalo, tento sprchový krém je mým nejoblíbenějším od Weledy, ale oblíbila jsem si samozřejmě i jiné :) 
Přejdeme tedy k recenzi...




Mandlový sprchový krém na citlivou pokožku

Jak už jsem zmínila, tento produkt mám velmi ráda! Obsahuje bambucké máslo a díky tomu pomáhá pokožku zvláčňovat a vyhlazovat. Působí na obnovu lipidů a tím pomáhá udržovat hydrataci pokožky v rovnováze.Šetrně myje jemnými rostlinnými tenzidy a pečuje o pokožku již během sprchování. 
Krém má tak akorát konzistenci, dobře se nanáší. Pokožka je po aplikaci krásně jemná a provoněná. Parfemace tohoto krému je výrazná, je však taková zklidňující a neskutečně příjemná! Vážně si asi jiný sprcháč co se týče vůně neužívám víc! 😄  
Jak už asi z recenze vyplývá, s tímto krémem jsem maximálně spokojená a mohu jedině doporučit! :)
Koupit můžete zde za 209,-Kč 

Složení najdete na oficiální stránce zde


Mandlové čisticí mléko

Jako další používám čisticí mléko, které je tedy určeno pro čištění pleti a odstranění make-upu. Osobně make-up odlíčím nějakou micelární vodou, protože je mi to příjemnější a tímto mlékem pleť následně dočistím. Možná byste nevěřili, kolik nečistot na pleti ještě může zůstat, proto vždy odličuji ve dvou krocích. Toto mléko důkladně čistí póry a působí do hloubky. Během čištění vyživuje a pěstí pokožku čistým mandlovým olejem v BIO kvalitě. 
Musím uznat, že mě tento produkt překvapil. Pleť vyčistí vážně dobře a hlavně ji zanechá doopravdy jemnou! Často, když se odlíčím, mívám pleť takovou napjatou a musím hned aplikovat nějaký krém, při odličování tímto mlékem tento problém nemám - pleť je krásně vyživená a hladká :) Čisticí mléko má o dost slabší parfemaci, což u produktu na obličej oceňuji :) Produkt má menší balení, ale když ho používám pouze k dočistění pleti, vydrží mi dlouho.
Za mě tedy naprostá spokojenost!
Koupit můžete zde za 279,-Kč.

Konzistence je tak akorát, ani moc hutná, ani moc tekutá. Použití je bezproblémové :)

Mandlový pleťový olej

Tento olej má za úkol vyživovat, regenerovat, vyhlazovat a chránit pokožku - hotový zázrak, no ne? :) Navíc je vhodný i pro odlíčení očního make-upu. Přiznám se, že na odlíčení jsem ho nezkoušela, jsem zvyklá na klasický dvoufázový odličovač. Je vhodný pro aplikaci na vysušená či podrážděná místa, nebo když máte pokožku napjatou. Používat ho můžete například na noc, jako intenzivní regenerační péči :) Ráda tento olejíček nanáším na pleť po odlíčení, když cítím, že je potřeba něco víc než lehký krém. Nemá hustou konzistenci, a tak je snadno aplikuje a dobře se vstřebá. Olejíček je lehoučký a za zmínku také stojí říci, že je bez parfemace. Jsem s ním moc spokojená, pleť je po něm hezky vyživená. 
Tento olej je moc příjemný a také vám jej mohu doporučit! :)
Koupit můžete zde za 399,-Kč.


 Zkoušely jste některý z produktů? Co vy a  Weleda? :)

You May Also Like

5 komentářů

  1. Od Weledy jsem ještě nezkoušela nic, ale tahle řada mě strašně láká :) Už proto, že vůně prý není přehnaná, ale velmi jemná :)

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! :) U sprcháče je sice výrazná, ale fakt moc příjemná :) Určitě vyzkoušej!

      Vymazat
  2. Sprchový krém jsem měla ve vzorečku a za mě byl opravdu výborný! :) Jinak jsem zkoušela granátové jablko a opravdu skvělá vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. O značce Welleda začínám slýchat častěji, ale stále nic od této značky nemám :/ Láká me čím dal tím více :))

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Řadu od Weleda s mandlí mám moc ráda, už se neobejdu bez sprchového krému, ten je prostě top i po holení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡