RECENZE: KOSMETIKA ASTRID (LAK NA VLASY, DEO SPREJE, HOLENÍ, SOS REGENERAČNÍ KRÉM)


Ahojky! Včera jsem se vrátila z Polska a už minulý týden jsem vám chtěla nějaký článek napsat, ale nějak jsem na to neměla čas... Teď mám zkouškové a ještě k tomu před státnicemi, takže to asi nebude o moc jiné. Před nedávnem jsem obdržela krásný balíček s přípravky Astrid - navíc s ručně psaným vzkazem, což přidá na celkovém dojmu :)) V balíčku se nacházely produkty, které se mi víc než hodí a doma se využijí. 


Femina - Jemný gel na holení a krémová pěna na holení

Přiznám se, že pěna či gel na holení mi doma hodně dlouho chyběly. U obou produktů mi velice vyhovuje příjemná, lehce svěží vůně. Pěna je taková lehčí než jsem byla doposud zvyklá, ale přesto se nanáší velmi dobře. Oba produkty obsahují mořské minerály, vitamín E a jsou určeny pro citlivou/jemnou pokožku. Po použití mám pokožku hezky jemnou, jsem spokojená :) Kdybych si měla mezi produkty vybrat, koupila bych si spíše gel - ale to jen kvůli konzistenci, skvělé jsou oba dva.. :)
Dříve jsem měla docela problém při nákupu pěn/gelů určených vyloženě pro ženy, protože mi přišly přehnaně drahé. Gel koupíte cca za 89,-Kč (200ml), pěnu za 69,-Kč (250ml) - moc příjemné ceny! :)




Lak na vlasy - Lesk vlasů 
Lak na vlasy - Mega silný

Oba laky používám jak já, tak i moje mamka a jsme moc spokojené. Lak s účinkem na úrovni 3 (lesk vlasů) používám spíše jen na zkrocení krátkých vlásků kolem čela - které mi nepřirozeně odstávají :D a zkrotí mi je suprově. Mega silný lak si poradí s účesem, který je potřeba hodně zafixovat. Mně například vlny i narovnané vlasy vydrží i bez laku, pokud bych ale měla nějaký pracný účes, fixace je určitě potřeba! :) Lak mi vlasy zafixuje velmi dobře, neslepuje je a i se následně dají normálně rozčesat (pokud lak používáte v běžném množství :)). 
Laky stojí kolem 60,-Kč (250ml), opět krásná cena, laky mi vyhovují, takže bych si je klidně koupila znovu! :)



Antiperspirant deo sprej na nohy 
Deodorační sprej do bot

Buďme upřímní, nastala právě ta doba, kdy se více potíme a je vhodné používat nějaké deo spreje... :) Od Astrid jsem dostala sprej na nohy i do bot, což se teď opravdu hodí. Oba spreje mají rychleschnoucí složení.
Sprej na nohy chrání před pocením a zápachem, osvěžuje unavené nohy a dodává jim příjemný chladivý pocit. Po aplikaci nejsou nohy například nijak vlhké, můžete se tedy rovnou obout :) Vůně je velmi svěží, připomíná mi mátu :)
Sprej do bot zabraňuje vzniku zápachu a neutralizují jej a má citrusovou vůni. U toho spreje je lepší chviličku počkat, než si boty nazujete, ale zasychá opravdu rychle. 
Spreje opravdu fungují, jsem s nimi moc spokojená! :) 
Stojí nějakých 60,-Kč (150ml), opět mohu doporučit!




SOS regenerační krém na nohy

Nakonec tu mám můj největší objev, a to tento krémík na chodidla! Krém je určený pro efektivní obnovu pokožky a zlepšení vzhledu velmi rozpraskané kůže. Obsahuje 10% urea, bambucké máslo a olej z máty peprné, po které také krásně voní. Napomáhá regenerovat rozpraskanou kůži a snižovat tvorbu nových prasklin. 
Bohužel na tvrdou kůži hodně trpím a to se o chodidla můžu starat jak moc chci, stejně se mi za pár dní objeví.. proto je pro mě tento krém velký objev, protože kůži skvěle zhydratuje, rychle se vsakuje a dost dlouhou dobu ji nechá krásně jemnou!  
Za mě tedy 100% spokojenost a brzy budu kupovat další balení! :D :)
Stojí cca 49,-Kč (75ml).






Celkový dojem je opravdu skvělý, z produktů jsem nadšená a mohu vám je jedině doporučit! :) 
Máte s kosmetikou Astrid zkušenosti? 


You May Also Like

10 komentářů

  1. Líbí se mi, že Astrid má ty produkty funkční a přitom za nízkou cenu :) Zkus Kači občas zajít na pedikuru, já si tuto péči nemůžu vynachválit (pokud Ti ovšem nevadí, když Ti někdo sahá na nohy :D). Mě to občas lehtá, ale zase, když je závěrečná masáž nohou, tak bych tam seděla celý den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi bych měla a masáž nohou? Teď jsi mě nalákala! :D :)

      Vymazat
  2. Dneska jsem zrovna paní v drogerce poradila lak na vlasy od Astrid :D Jinak některé produkty od Astrit používám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě vedou laky na vlasy, to je klasika, bez které se při mé každodenní rutině neobejdu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Z celého toho balíčku mě nejvíc zaujal gel na holení, který strašně pěkně voní a deodorant do bot..co si budeme povídat. Na Jaro a léto je do uzavřených bot potřeba.

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje fotografie sú proste úžasné! Je ťažké odísť z tohto blogu! :)
    Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))

    SYDNEY SLEEK BLOG-KLIK

    OdpovědětVymazat
  6. Mamka má na testování modrý lak na vlasy a teda nehorázně slepuje vlasy. Gel na holení mám a mě vysušuje pokožku na nohou. A krém na nohy je moje láska na první pohled! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak to mě vůbec :D:) Asi záleží na typu vlasů no.. :)

      Vymazat
  7. Najviac ma zaujali laky na vlasy, pri mojich jemných vlasoch sú potrebné takmer každý deň. :)

    OdpovědětVymazat
  8. S Astrid mám taky spíše jen dobré zkušenosti, jen s jedním typem laku na vlasy od nich jsem moc spokojená nebyla, protože právě dost slepoval vlasy. Jinak deodoranty do bot se chystám už nějakou dob vyzkoušet a ty jsi mě recenzí ještě víc navnadila :) Pěny na holení má taky skvělé, ale poslední dobou mě holení dost obtěžuje a přemýšlím spíš na tímto způsobem, jak se zbavit chloupků.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡