LETNÍ MÓDA Z ESPRIT.CZ






Ahoj! Dnes tu mám další článek s výběrem oblečení, které mě zaujalo z obchodu Esprit.cz. Určitě jste o značce již slyšely, mě se líbí především kvůli elegantním kouskům, které jsou kvalitní a s jejich koupí určitě nešlápnete vedle. Mimo oblečení, které je svým stylem nestárnoucí, tu najdete i veselejší kousky :) Tentokrát jsem ale spíše vybrala ty elegantní... :)


Jako první jsem mrkla na halenky a zaujala mě tato modrá s volánky, které jsou teď trendy. Okouzlilo mě i toto tričko v tělové barvě, které je jednoduché a ozvláštněno je svým nápaditým a vhodným výstřihem. Mají ho hned v několika různých barvách, však koukněte samy :) 
Zaujala mě také bílá tkaná tunika, která je velmi vzdušná a vhodná do těch největších veder! :) Působí velmi něžně, co myslíte? Abych mému výběru dodala trochu barev, zaujaly mě tyto zkrácené strečové kalhoty. Takový výrazný kousek ozvláštní každý jednoduchý outfit!

Mrkla jsem i po kraťasích a nejvíce se mi zalíbily tyto tečkované s páskem, nosila bych je klidně do města, na procházku, ale dost se mi líbí i na golf! :) Druhé kraťásky jsou více elegantní a působí taktéž velice dobře.
Následují doplňky, zaujaly mě tam tyto dvoje botky - jedny pantofle s metalickými pásky a velice elegantní baleríny. Musím říct, že ty pantofle vypadají i hodně pohodlně, jelikož mají tvarovanou stélku - ploché boty jsou mi velmi nepohodlné a po chvíli mě bolí jak chodidla, tak i záda, takže za mě palec nahoru! :)
Kabelky v tělové/béžové barvě - žádnou takovou ještě nemám a měla bych to napravit :) Najdete je zde.
Abyste si nemyslely, že Esprit má jen typicky elegantní kousky, tady jsem vám vybrala veselejší kabelku a víkendovou tašku :) Jak se vám líbí? Jinak ten vzor plameňáků mají i na batůžku, kabelce, peněžence - no na výběr toho mají dost! :)

Nakonec jsem vybrala bižuterii, zalíbil se mi řetízek s přívěsky ve tvaru mušle a minimalistický řetízek na nohu :)
__________________________________________________________________________________________
Zaujalo vás něco z mého výběru? Líbí se vám tento typ článku? :)


You May Also Like

4 komentářů

  1. Esprit má veľmi pekné kúsky, túto značku mám veľmi rada, vždy si nájdem niečo, čo sa mi páči. A z tvojho článku sa mi páči všetko! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky :) nejvíc se mi líbí asi ty tečkované kraťásky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky! Moc se mi líbí ty balerínky :) x

    OdpovědětVymazat
  4. Kromě tuniky, protože těm moc neholduji, mě zaujalo úplně všechno.:) Vybrala si pro inspiraci moc pěkné kousky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡