SNÍDANĚ S MARY KAY - NOVINKY JARO/LÉTO 2017


Ahojky! Ve středu jsem se zúčastnila akce značky Mary Kay, kde nám byly představeny jejich novinky na jaro/léto 2017 - a že jich není málo :) Akce se konala v Praze, a tak jsem si udělala s přítelem menší výlet. Bohužel nám počasí nepřálo a většinu času jsme strávili na nákupech - no, tak snad to vyjde zase příště 😄 Teď ale zpátky k tématu :)



Akce se konala v moc milém prostředí a součástí bylo mimo jiné skvělé občerstvení, no podívejte se samy! Tohle se vážně povedlo :) 



Selfie v takto roztomilém zrcadle byla prostě nutná, na toaletním stolku byla vyskládána kosmetika a mohly jsme se nechat nalíčit zkušenou makeup artistkou :) Jelikož byl dress code Be so cute, pořídila jsem si v F&F světle růžovou halenku s vyloženě jarním potiskem, na kterém jsou modré andulky. Co může být víc cute? 😍



Tady už můžete vidět novinky. Asi nejroztomilejší je vůně Eau So Cute ve flakonku tvaru mašle, má sladkou ovocno-květinovou vůni. Často mi "sladké" vůně příliš nesedí, ale tuto si vážně užívám! 


Nesmí chybět také dekorativka, limitovaná edice se nazývá Light, Reinvented a najdete zde dvě paletky očních stínů, laky na nehty a olejový lesk na rty. 


Další novinkou je řada Clear Proof v péči o pleť, která obsahuje 5 přípravků v boji proti akné. Na vyzkoušení jsem dostala hloubkově čisticí masku s aktivním uhlím, která mě již při představování velice zaujala! 

Vůně Eau So Cute

Nakonec tu mám polštářek a deku s tučňáky Miki a Kimi, kteří jsou patrony charity Mary Kay již od roku 2014. Za každý prodaný polštář a deku jde 55Kč na aktivity Fondu ohrožených dětí.
Při odchodu jsme každá z nás dečku dostala a musím vám říct, že je fakt božská! :) Nejen, že její motiv je roztomilý, ale je neuvěřitelně měkounká - taky vám ji ukáži v samostatném postu :) 


Tímto bych chtěla zastoupení ještě jednou poděkovat za pozvání a za všechny dárečky, které jsem při odchodu dostala! :) Akce byla opravdu příjemná a velice povedená 

V samostatném článku vám v budoucnu zrecenzuji masku s aktivním uhlím a paletku očních stínů, v něm vám i blíže představím vůni a charitativní dečku! :) 

Zaujaly vás novinky? :)


You May Also Like

8 komentářů

  1. Super, jsem ráda, že sis akci užila :) Už jsem ji viděla zrekapitulovanou od blogerek ze Slovenska, kde probíhala o něco dřív, a myslím si, že tady to taky bylo super. Ten flakónek je neskutečně roztomilej, a ta vůně musí být taky ♥

    Pauline's Tiny World | První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto vyzerá naozaj úžasne :) Za mňa big like za to, akú akciu si pripravili. Inak ten Mary Kay motýlik, túším že to je vôňa je úplne úžasný

    OdpovědětVymazat
  3. Ten mašličkový flakonek je fakt rozkošný :) A na recenzi na masku jsem moc zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  4. Růžový stolek je boží a mašličková vůně se povedla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mne sa najviac páčia tie tiene a vôňa, sú krásne. :)
    Skvelý blog, dávam odber.

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Ten růžový stolek je parádní. Novinky mě zaujaly a hlavně se mi líbí flakonek té vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. skvelá akcia! :) ja som sa zúčastnila u nás na Slovensku, a pozerám, že aj u vás to vyzeralo rovnako krásne a cute :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡