OBLÍBENCI ZA POSLEDNÍ DOBU | BOTY, OBLEČENÍ, KOSMETIKA

Ahoj! Dnes tu mám pro vás článek opět takový odlehčený, po delší době to nebude recenze - berte to třeba jako takový tip na nákup :) Mám tu pár věcí, jak z kosmetiky, tak módy, které jsem si v poslední době hodně oblíbila!



Boty z Gamiss.com
Nedávno jsem si z e-shopu Gamiss.com objednávala tyto botky, na které jsem se dost těšila. Je to asi trochu zvláštní, ale doteď jsem žádné tohoto stylu neměla. Dorazily mi navíc neskutečně brzy a i se svou širší nohou se do nich vlezu - třikrát hurá! 😃 Ještě zmíním, že konkrétně tyto mají až do velikosti 42, což neskutečně oceňuji, na většině podobných e-shopech mají tak maximálně do 39. Docela dost jsem v nich nachodila a na to, že na podpatky nejsem zvyklá, chodilo se mi v nich dost dobře :) 
Najdete je zde



Tričko Catwalk Junkie z obchodu Soulmate Brands
Nedávno jsem na Instagramu zmíněného showroomu Soulmate Brands vyhrála poukaz, a tak jsem si u nich vybrala toto super tričko. Původně jsem přemýšlela o nějakém kardiganu, protože ty jejich materiály jsou prostě božský, nicméně s příchodem tepla jsem zvolila krátký rukáv :) Jak už jste si možná všimly, jsem milovník khaki a opět jsem neodolala :D Tričko je navíc zábavné díky milým nažehlovačkám :) 



Gestil Fleir by Wonder

Jedná se o šampon, který jsem si koupila už před delší dobou, nicméně stále ho používám ráda. Velmi příjemně voní a hlavně vlasy i pokožku skvěle vyčistí! Nestává se mi to u každého šamponu, ale tady je ten pocit čistoty vážně znát. Vlasy má hydratovat, ale to nejsem schopna potvrdit, jelikož používám masky :) Vůbec nezatěžuje a po umytí mám vlasy nadýchané a zcela čisté. Tento šampon bych si ale určitě koupila znovu :)
Objednávala jsem ho na Notino.cz



Bioderma Atoderm - Sprchový olej

Tomuto produktu jsem přišla na chuť až teď, a to ho mám doma ani nechci vědět jak dlouho :D Dřív jsem ten efekt po osprchování nezpozorovala, nevím. Nicméně teď mám kůži docela vysušenou a používání tohoto nemastného oleje je maximálně příjemné! Pokud máte stejný problém, určitě doporučuji :)
Koupit můžete na Notino.cz - sama si asi koupím to velké balení! :)


Revlon make-up Insta-Fix a tvářenka Insta-Blush

Nedávno mi přišly novinky od značky Revlon - makeup a tvářenka v tyčince. Jsem neskutečně ráda, že mi poslali makeup v dvou různých odstínech - nejsvětlejší č. 130 a druhý světlý č. 140. Ačkoliv se to nezdá, i s mojí lehce olivovou pletí jsem dost bledá a ty tmavé makeupy prostě používat nemohu :D Ale k věci - ty od Revlon jsou neskutečně super a verzi v tyčince jsem kupodivu ještě nikdy neměla. Tvářenka má krásný malinový odstín, ačkoliv to tato fotka dost zkresluje. S tvářenkou až tak spokojená nejsem, ale uvidíme časem. Brzy můžete čekat recenzi, samozřejmě i s lepšími fotkami :)
Oba produkty seženete v drogerii Rossmann.


Kosmetika Moje - Tužka na obočí 

Posledním dnešním produktem je tužka na obočí, která mě mile překvapila. Aplikace je vážně super, tužka je tak akorát pigmentovaná a měkká, takže použití je víc než snadné. I ten odstín mi padne, má hnědou barvu, ale není nijak načervenalý. Tuto tužku i spolu s dalšími produkty Kosmetiky Moje bych vám ráda ukázala i v samostatném článku s lepšími fotkami :)
Koupit můžete zde


Víno Montej Rosé z Alkohol.cz

Nakonec taková specialitka. Na konci února mi přijel přítel po dvou měsících za Španělska, a zároveň jsme měli výročí - chtělo to prostě něco speciálnějšího :) Z e-shopu alkohol.cz mi zrovna v tu pravou dobu přišlo růžové vínko, které jsme si na naše výročí dali. Konkrétně se jedná o italské růžové víno s jemným a ovocným aroma, tóny květin a růží. Nejsem žádný odborník přes víno, nijak zvlášť se v tom ani nevyžívám, ovšem oběma nám moc chutnalo! :)
Jinak co se týče balíčku, tak bakné musím opravdu pochválit, láhev byla naprosto skvěle zabalena a zabezpečena proti poškození! :)



Máte některý z produktů? Co za poslední dobu rády používáte vy, ať už z pečujicí či dekorativní kosmetiky? :)


You May Also Like

18 komentářů

  1. Ten sprchový olej by som vyskúšala :) Kožu síce suchú nemám, ale verím, že hydratácia jej neuškodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Topánky sú prekrásne!!!! Presne niečo takéto hľadám na leto. Nízky opätok, vzdušné. Krásne sú!
    A tiež ma zaujali tie Revlon tyčinky

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. To tričko vypadá skvěle, i boty. V poslední době jsem si taky oblíbila sprchové oleje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Takovéhle originální kousky (triko, boty) hledám už hrozně dlouho. Přijde mi,ž e v obchodech je to furt to samé. :/ Moc pěkné! Měj se hezky, Š :).

    OdpovědětVymazat
  5. Ty botky vypadají naprosto skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty boty jsou krásnýý, já jako slon s obří nohou ráda slyším, že se na eshopech dají sehnat i velký boty :)
    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  7. Tie topánky sa mi veľmi páčia :) ale ja akosi nemám odvahu kúpiť si niečo na ten štýl. Mám pocit, že by som ich nevynosila :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. jeeej to tričko je veľmi pekné :) teším sa na recenziu Revlon noviniek :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. To tričko se mi hrozně líbí :) nějaké podobné bych sama "potřebovala". Včera jsem narazila na kabelku s nažehlovačkama a od té doby na ni pořád myslím :D Tento trend mě fakt chytl :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  10. díky za tipy, tyhle články mám moc ráda :) to tričko a boty jsou vážně super! a díky za tip na tužku na obočí, zrovna se po nějaké poohlížím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tričko je nádherné! A kosmetiku MOJE jsem si taky hodně oblíbila, zatím se mi nestalo, že by mě produkt od nich nějak zklamal.
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  12. Z produktů nemám nic, zaujalo mě tričko:) A jinak já teď asi žádného oblíbence nemám, nebo nad tím moc nepřemýšlím :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Botky a tričko jsou naprosto boží :) A ten sprochový olej Atoderm jsem začala používat už loni, když jsme ho dostaly, a dopotřebovala jsem ho nedávno, kdy jsem ho používala zase přes zimu. Ten efekt je super, na extra vysušenou pokožku to je med! A to růžové vínko vypadá fakt chutně, dala bych si :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡