FORMÁLNÍ ŠATY ZE ZAFUL.COM? || FORMAL DRESS FROM ZAFUL.COM?


FORMÁLNÍ ŠATY ZE ZAFUL.COM? || FORMAL DRESS FROM ZAFUL.COM A Line V Back Lace Dress

Před nějakou dobou jsem dělala další objednávku z e-shopu Zaful.com a rozhodla se pořídit si šaty. Většinu roku strávím v riflích, či kraťasích, typicky ženských kousků až tak nemám :) Zkusila jsem proto objednat i tyto formálnější šaty, konkrétně tedy tyto černé krajkové šaty.
K mému údivu jsou naprosto super, materiál je velmi příjemný - nic tenoučkého a šustivého, nemám žádnou výtku! :)  Objednávala jsem si velikost M, šaty mi jsou ale malinko větší. Poslední dobou mám problém, že jsem trošku přibrala a všechny věci, co jsem si kdysi nechala zmenšovat, mi jsou malé :D Takže jsem i docela ráda, že mě šaty na břichu netáhnou. Rozhodně bych tedy nekupovala "raději větší" velikost, šaty velikostně odpovídají :) 
Tento kousek je tedy velmi kvalitní a mohu jedině doporučit! :) Objednávala jsem je ZDE, mají je ale bohužel vyprodané. I tak si myslím, že tam seženete nějaké podobné a určitě budou stejně tak hezké! :)



FORMÁLNÍ ŠATY ZE ZAFUL.COM? || FORMAL DRESS FROM ZAFUL.COM A Line V Back Lace Dress

Some time ago I did another order on e-shop Zaful.com and I've decided to get a new dress. A lot of time in a year I spend in jeans or shorts, I don't have a lot typicaly femine clothes :) That's why I decited to order some formal dress, these black dress with lace.
To my surprise they are really great, the matierial is very nice - nothing thin and rustling, I don't have anything to dislike :) I ordered a size M, but the dress are kinda larger. Last time I have a problem, that I gained some weight and everything I let to reduce a time ago, is small now :D So I am quite glad that the dress aren't too thin around my belly. So I recommend to not to "buy bigger, just in case", because the size of the dress corresponds. 
These dress are really good quality and I can really recommend them! :) I did order them from HERE, but they are sold out now. Even so I think, that you can find there some similar and also this nice! :)

FORMÁLNÍ ŠATY ZE ZAFUL.COM? || FORMAL DRESS FROM ZAFUL.COM A Line V Back Lace Dress
Na fotce je trošku vidět, jak mi jsou v pase širší. Já jsem ale za to celkem ráda, není mi moc příjemně, když mě oblečení táhne.. :)

Jelikož se jedná o spolupráci se zahraničním e-shopem, většinou přidávám i anglický text, tak snad vám to nijak nevadí! :)

Jak se vám šaty líbí? Mě osobně jejich kvalita velmi překvapila :)


You May Also Like

4 komentářů

  1. Ty jo vypadají vážně dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Zafulu mají moc pěkné šaty, celkově se mi líbí výběr šatů na čínských eshopech. :) Myslím, že ti sluší, i když jsou volnější a anglický text mi nevadí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty vypadají hezky a děkuji za tip, já tam objednávat, raději bych si brala o velikost větší než normálně mám!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡