RECENZE: REVLON UNIQ ONE COCONUT HAIR TREATMENT - BEZOPLACHOVÁ PÉČE


Ahoj! Dnes tu mám pro vás recenzi produktu na vlasy od značky Revlon. Při prohlížení e-shopu Parfemy-Elnino.cz mě zaujal tento sprej a jedná se o bezoplachovou péči. Na svoji nezkrotnou hřívu už jsem zkoušela kde co, a tak jsem neváhala! 😄
Tento produkt je určený pro suché a poškozené vlasy a má za úkol regenerovat, dodat lesk, chránit při tepelné úpravě, eliminuje rozcuchávání a má antistatický efekt. Dále pak chrání barvu vlasů UVA a UVB filtry a preventivně působí proti třepícím se konečkům. Zní to moc hezky, že? A můj názor? :)


Musím uznat, že jsem příjemně překvapena. Vlasy mi zkrotí a uhladí moc hezky a hlavně je příjemně provoní právě kokosovou vůní! :) Produkt se může použít na mokré vlasy, například před fénováním, nebo i do vlasů suchých. Já využívám oba dva způsoby. Nanáším ho i třeba když si vlasy upravuji pomocí žehličky, to celý efekt tohoto přípravku ještě umocní! :) Stačí jednoduše nastříkat malé množství do dlaní a následně zapracovat do délek vlasů. V nich se pak hezky ztratí, nijak nelepí či nic podobného. Vlasy mi nezatěžuje, rychleji se nemastí, takže paráda! 😉 Konečky mi hezky ucelí, vlasy uhladí a přestaly mi elektrizovat, co víc si přát :)
Jo a má nádherné balení, co myslíte? 😄 Navíc je pevné, neprohýbá se.

Koupit můžete zde za 201,-Kč! (150ml)


Po rozetření ve dlaních má lehoučkou, jako by krémovitou konzistenci. 
Ve vlasech se krásně rozetře a ztratí :)

Nejsem si jistá, jestli to takhle z fotky uvidíte, ale uhladí fakt dobře a hlavně vás nezbaví objemu! Nejvíce je rozdíl vidět níž v délkách až ke konečkům, nevypadají tak vysušeně. Na dotyk jsou nádherně jemné.
Podotýkám, že jsou vlasy čerstvě vyfénovány (bez použití kulatého kartáče) a dále nijak neupraveny. Po vyžehlení je rozdíl o to více znatelný :)

Zaujal vás sprej? Používátě nějaké stylingové přípravky a jaké? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Myslím si, že nějaký ten rozdíl tam vidím :) A sprej mě rozhodně zaujal.

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavní je, že ten rozdíl vidíš ty. Jinak mě zaujala hlavně ta kokosová vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Rozdíl je vidět :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem na tento přípravek koukala, ale nakonec jsem si ho nekoupila :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Wau! Bezoplachova pece, sprej a kokosova vune? Dobra trojka! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si ted navykla na oleje.. a na finální úpravu vlasů, používám hlavně ty. Nově olejíček na poškozené vlasy Yver Rocher.

    OdpovědětVymazat
  7. Teď si nejsem jistá, ale myslím, že byl tento produkt zmiňovaný v Joy. :) Rozdíl jde vidět. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡