EPPI.CZ - STŘÍBRNÝ PRSTEN S MODRÝM SAFÍREM A ZIRKONY KAROLINA


Ahoj! Dnes bych vám ráda ukázala, jaký nádherný šperk jsem nedávno obdržela! Dostala jsem totiž z e-shopu Eppi.cz nabídku si u nich vybrat nějaký šperk - okouzlil mě tento nádherný prstýnek s modrým safírem.

Jako první musím pochválit perfektní komunikaci, pokud si něčím nejste jisti - třeba správnou velikostí a podobně, velice ochotně vám na e-shopu s výběrem poradí. Mimochodem, pokud si netroufáte odhadnout velikostí prstýnku, e-shop nabízí bezplatnou službu, díky níž vám zašlou poštou měřicí proužek, který vám ukáže vhodnou velikost. A jelikož měření nebylo až tak jednoduché a nebyla jsem si jím jistá, nechala jsem si ho zaslat také - ušetřilo to hodně dumání 😃

Vybraný šperk mi dorazil bezpečně zabalen a v krabici jsem měla i milé překvapení. Obsah balíčku je celkově sladěn a je vidět, že si na tom dávají opravdu záležet! Udělá to opravdu dobrý dojem, co myslíte? :) Na fotce můžete vidět i čisticí hadřík, který se určitě bude hodit. 


No není to balení roztomilé? :) Po rozbalení na mě čekala moc pěkná a kvalitní krabička s prstýnkem.

No a to je on, krasavec!
Na e-shopu jej najdete pod názvem "Stříbrný prsten s modrým safírem a zirkony Karolina". Prstýnek je tedy složen z uměle vytvořeného modrého safíru a dvou zirkonů. Na ruce působí decentně, přesto velice oslnivě ❤ Upřímně říkám, že jsem si ho zamilovala :D Nikdy jsem nebyla příliš elegantní děvče, ale takovýto šperk mě v ženskosti hodně podporuje :) Šperk dokáže vyzdvihnout a doladit celý váš look na vyšší úroveň. 
Jinak hned první den, co jsem si ho vzala ho ve škole hned spolužačky obdivovaly a na sociálních sítích taky sklidil velký úspěch :) Jo a jedna dokonce tipovala, že je zásnubní, hehe.

EPPI.CZ - STŘÍBRNÝ PRSTEN S MODRÝM SAFÍREM A ZIRKONY KAROLINA

EPPI.CZ - STŘÍBRNÝ PRSTEN S MODRÝM SAFÍREM A ZIRKONY KAROLINA

EPPI.CZ - STŘÍBRNÝ PRSTEN S MODRÝM SAFÍREM A ZIRKONY KAROLINA

Ke každé koupi získáte důležité informace navíc - například, jak se o šperk starat a čeho se vyvarovat a samozřejmě i certifikát pravosti. 
Ještě dodám, že na e-shopu najdete snad všechno, co potřebujete vědět - mají tam vše přehledné a i se dozvíte pár zajímavostí :) A pokud by snad bylo něco nejasné, neváhejte jim napsat, k dispozici je i chat. Zde si můžete například dočíst informace o nejrůznějších drahokamech a vybrat si třeba právě podle toho. Pokud bych si měla kupovat šperk na internetu, Eppi je spolehlivou volbou! :)

EPPI.CZ - STŘÍBRNÝ PRSTEN S MODRÝM SAFÍREM A ZIRKONY KAROLINA

Tento e-shop vám s čistým svědomím mohu stoprocentně doporučit, jejich služby a nabídka je ohromná!:)
Líbí se vám prstýnek? Znáte Eppi.cz? :)

You May Also Like

8 komentářů

  1. Prstýnek je opravdu nádherný :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Prstýnek je nádherný a to balení taky. Je super, jak dokážou poradit s velikostí a že zasílají měřící proužek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce už jsem četla na jiném blogu, líbí se mi, jak mají všechno krásně zabalené, a jak píšeš o službách zákazníkům, tak za to určitě palec nahoru :) prstýnek je krásný!

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle značka má naprosto dokonalý všechno :D Od balení, dárečků, originality až po ten certifikát ♥ Prstýnek je krásný, nedivím se, že sklidil úspěch :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  5. Oni maji tak krásný balíčky, že to snad neni možný! :O ♡
    Btw. tenhle prstýnek je boží!

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný a jednoduchý - v jednoduchosti je krása. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je pecka. Ten puntíkatý obal? Už za to by měli velký plus :D :-)
    A prstýnek sis vybrala dobře, je krásný!

    OdpovědětVymazat
  8. Stránku neznám, ale prsten vypadá naprosto skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡