RECENZE: WELEDA TÓNUJÍCÍ BALZÁMY NA RTY


Dnes bych vám ráda představila novinku značky Weleda, a to tónující balzámy na rty v odstínu nude, rose a berry red. Obsahují jojobový olej a bambucké máslo, které rty vyživují a chrání. Ve složení dále najdete například ricinový olej či olivový olej a produkty jsou vhodné pro vegany.
Balzámy zcela nezakryjí vaši barvu rtů, jen jim dodají určitý nádech - podle odstínu daného balzámu. Tato vlastnost je mi velmi sympatická, protože poslední dobou mám rty suché a bez balzámu se neobejdu. Takhle budou mít mé rty i zdravou barvičku :)

Balení je velice jednoduché, aplikátor je plastový - nic proti tomu nemám, proč ne. Nude odstín je poměrně světlý a rty svým způsobem rozzáří. Rose je krásná světle růžová a řekla bych, že se bude hodit ke každé z nás, je poměrně univerzální. Já mám rty podobného odstínu, a tak působí i velice přirozeně. Berry red je již relativně výraznější, malinový odstín. U tohoto mám ale problém, že na mých rtech jaksi flekatí - v některých místech je pigmentace vyšší a takto tmavý odstín problém neodpouští.
Výdrž balzámů je poměrně nízká, mám takový pocit, že mi na rtech vydrží tak maximálně 20/30 minut a dál už po něm není ani stopy - což u balzámů ani nevyžaduji, ale raději to zmiňuji :) Taky mi moc nesedne jejich vůně/chuť, víte co myslím..😃 Musím ale podotknout, že funkci lesku i hydrataci zvládají skvěle a líbí se mi jejich lehká pigmentace 👍
Celkově je to zajímavý produkt a jsem ráda, že jsem jej vyzkoušela. Od Weledy mám ale jiné favority! :)








 Zaujaly vás balzámy? Můžete si o ně zasoutěžit zde! :)
https://mojekrasa.weleda.cz

Co vy a Weleda? 😍

You May Also Like

14 komentářů

  1. Weledu jsem ještě neměla. O těchto balzámech jsem už slyšela a docela mě zaujaly. Jen po přečtení asi utratím penízky za něco jiného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. No, pigmentace sice vypadá fajn, protože nemám ráda, když se tónovací balzámy jen tak tváří a pak nic, takže za to palec nahoru, ale už jenom ten aplikátor mě nechává chladnou :D Navíc jak píšeš, že výdrž nic moc, tak mě balzámy moc nelákají :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Já u balzámů moc výdrž neočekávám, spíš aby splnily svoji funkci a dobře hydratovaly, takže mě by nevadily.:) Ale nejsem typ, co nutně musí zkusit všechny balzámy, takže spíš kdybych se k ním náhodou dostala, bych je s radostí využila.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také dlouhou výdrž neočekávám, jen vzhledem k těm neobvyklým vlastnostem jsem trošku v delší výdrž doufala :D:) Jsou moc fajn, klidně vyzkoušej :)

      Vymazat
  4. Tiež mám tieto balzamy, a chystám na ne recenziu. Mne naopak veľmi vyhovuju a podla mna maju dlhšiu výdrž ako tých 20 minut. A aj vona a chuť mi na nich imponuje a je mi prijemna.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to psala podle sebe, mám raději jiný typ balzámů a na rtech mi fakt dlouho nevydrží.. každá jsme jiná ;)

      Vymazat
  5. Jsou překrásné, líbí se mi všechny tři odstíny, ale nejvíc asi rose :)

    Sladká soutěž o tělové suflé Soaphoria

    OdpovědětVymazat
  6. O těchto jsem už slyšela, docela mě zaujaly, mě až ta pigmentace vůbec nevadí, protože se jedná o balzámek. :)

    OdpovědětVymazat
  7. No ty jsou fakt hezký :) Já osobně mám ráda zabarven balzámy, ale extra pigmentaci teda nečekám a asi ani nechci, od toho mám rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ano, lehkou pigmentaci navíc beru jako plus, asi jsme se špatně pochopily :)

      Vymazat
  8. Veľmi pekné. Aj balenie aj efekt na perách je krásny :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  9. Balzámky jsou úžasný.. na první pohled jsem se zamilovala do Nude, ale teď nedám dopustit na Berry Red a nosím ho denně. Líbí se mi, že opravdu něco dělají. Jsou pigmentované a na rtech příjemné. Jen trošku ten aplikátor mohl být jiný..

    OdpovědětVymazat
  10. Konečne recenzia, kde su aj fotky produktu na perach. Ja byt firmou a posielam produkt na spolupracu tak si dam podmienku zverejnit ukazku licenia. Takze vdaka. Jeden z nich som chcela vyskusat, len som cakala na ukazky. Takze vyberam si verziu rose :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡