RECENZE: GABRIELLA SALVETE - EYEBROW PALETTE


Ahoj! Dnes tu mám pro vás recenzi paletky na obočí od značky Gabriella Salvete. Přiznám se, že od této značky jsem doposud vyzkoušela snad jen laky na nehty a už teď vím, že to byla velká chyba! 😃 Nedávno jsem dostala tuto paletku, skládající se ze 3 pudrových odstínů a vosku a je není den, kdy bych ji nepoužila. 

Začnu obalem, je skladný, praktický a velmi  bytelný, takže i něco vydrží. Uvnitř paletky se nachází malý štětec a pinzeta - super na cesty. Pinzetka je trošku tužší (což se asi používáním zmírní), ale vytrhává fakt suprově. Štěteček je taky použitelný, takže bezvadné :) 
Odstíny uvnitř paletky se mi zamlouvají, ale mohl tam být i o kapku tmavší a studenější stín - to je ale jen můj subjektivní názor, každé z nás vyhovuje jiný odstínu.. :) Sama nejčastěji používám ten nejvíce studený odstín paletky (vpravo nahoře), ten mi sedne opravdu skvěle! Na této paletce je super, že ikdyž vám nějaký stín nebude stoprocentně sedět, nemusíte ho použít na celé obočí, stačí ho třeba zkombinovat a nebo ho použít jako oční stín, meze se nekladou! 😃 Obecně se mi ale každý ze stínů líbí, nejsou extra do červena, jak tomu v minulosti u mnoha produktů bývalo. 
Ještě podotknu, že stíny jsou trochu prášivější, nicméně při aplikaci na kůži se žádného opadávání bát nemusíte - práší pouze při nabírání na štětec v paletce. 

Obočí mi vydrží vyplněné bez problému celý den, i bez použití vosku. Když aplikuji vosk, o něco málo daný stín ztmaví, což ovšem není na škodu, mně osobně to vyhovuje a nijak to líčení neznetvoří 😉 Tato paletka je pro mě opravdovým objevem a nebudu váhat si ji znovu pořídit!
Koupíte na parfemy-elnino.cz za 107,-Kč.




Odstíny jsem rozdělila podle čísel, abyste viděly, jak vypadají v akci :) Jinak to moje obočí před úpravou je fakt tragický, takže se bez kosmetické úpravy opravdu neobejdu :D ↓↓↓↓↓↓↓

Jak už jsem psala, nejvíce se ke mně hodí odstín č.2, téměř se shoduje i s barvou mých vlasů, ovšem i ty ostatní jsou super použitelné! :) 


Zaujala vás paletka? :)

You May Also Like

20 komentářů

  1. Ty jo, vypadá fakt skvěle, mě rozhodně zaujala. :) Musím se na ni v drogerce mrknout. I ta cena je docela fajn za 4 odstíny!

    blog Days of Daysy

    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  2. No já popravdě od této značky také vyzkoušela jen laky na nehty :) Paletka se mi opravdu líbí :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. Ouu, tak ta je hezká, v drogérce jsem ju ještě neviděla. Taky bych používala určitě druhý odstín, zbytek jsou hodně teplé odstíny.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá skvěle. Já na obočí používám jen tužku a po nějaké paletce se akorát dívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám podobnú paletku z Oriflame, ale príliš často ju nevyužívam. Momentálne mám radšej ceruzku :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. mňa zaujala teda už svojím obalom, vyzerá naozaj fajn :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka je moc pěkná. Sama jsem tuto kosmetickou značnou nikdy nepovažovala za kvalitní, ale jednou jsem dostala její produkty jako dárek a příjemně mě překvapily.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  8. Mňa paletka zaujala, ja zbožňujem všetko na obočie, pretože sama žiadne nemám..moje je odjakživa veľmi riedke, nepravidelne rastie, je svetlé v porovnaní s mojimi vlasmi.. takže ja si to rada takto upravujem v rámci možností a rada skúšam nové produkty :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Na paletku jsem se už dívala, ale já bych uvítala nějakou tmavší variantu, protože tahle je na mě světlá.. :(

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá moc hezky =) ale pigmentace je pro mě asi hodně malá.

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to produkt na obočí, věř že mega pigmentace je spíše na škodu :D A navíc se stín dá udělat výrazný, však koukni na swatch, ale tak výrazné obočí už nevypadá moc dobře ;)

      Vymazat
  11. Ahoj ;) taky jsme ho koupily mamce a je to opravdu povedená paletka ;)
    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  12. Nedávno som nejaké tiene na obočie hľadala a nemohla som žiadne nájsť. Určite sa po týchto popozerám :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá dobře, já používám Brow this way od Rimmelu a jsem taky spokojená. GS mám moc ráda, hlavně jejich paletky očních stínu jsem si fakt oblíbila, přijdou mi skoro nejlepší z drogerie :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  14. Tato paletka mi připomíná hodně paletku od na obočí od Freedom, a to svojí skladbou i doplňky a jsem s ní hodně spokojená. Gabriella Salvete má celkově hodně zajímavé proukty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já teď jedu jenom na gelu od Essence a dokresluju tužkou od Frais Monde. Paletku na obočí jsem měla jenom od Rimmelu Brow this way a tam mi hodně vyhovoval barevný gelík. Ale ani tato od GS nevypadá vůbec špatně! Taky jsem od této značky zkoušela snad jen laky, o ničem jiném nevím :D

    OdpovědětVymazat
  16. Tuto paletku mám už nějaký ten čas. :) Lze jí jen vychválit, přestože můžu využívat jen 2., která se jediná hodí k mé barvě jak obočí, tak i vlasů a nevypadá tak uměle. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡