NOVINKY


Ahoj všichni! Píši po nezvykle delší době a řekla jsem si, že udělám trošku osobnější článek. 
Dříve jsem o svém soukromí moc nepsala, ale asi nastal ten správný čas abych vám řekla nějaké novinky.. :) 

1. Konečně jsem ostříhaná! Svoje dlouhé vlasy jsem už vyloženě nesnášela, hrozně mě štvaly a     vypadaly už prostě otřesně :D Vždycky toužím po dlouhých vlasech, ale do té doby se mi prostě takhle zhnusí - no co už, teď jsem mnohem spokojenější :)

2. Tento týden mi ze Zaful.com přišly tyto tepláčky, které jsou super pohodlné! Ráda bych je někdy zkusila vzít i jen tak ven, ale nejlepší budou jen na ten relax či při cestování :)
Když vám řeknu, že jsem od rána hlídala online sledování balíčku, celej den jsem byla doma a večer tam bylo "adresát nezastižen", asi vás nepřekvapí, že jsem byla dost, ale fakt dost naštvaná.. :D 

3. Když jsme u těch nákupů, z Notino.cz jsem objednávala pár věcí - šampon a masku značky Wonder, která měla hodně pozitivní recenze, tak jsem se ji rozhodla vyzkoušet. Dále pak kleštičky na řasy značky Missha, který jsem nikdy předtím nezkoušela a prvotní strach jsem rychle překonala :D Nakonec make-up L'oreal True Match a řeknu vám, že takhle dobře mi odstín ještě nepadl! Mám ho v odstínu Ivory (neutral), make-up je navíc opravdu lehoučký. 



4. V budoucnu se můžete těšit na nějaké tipy na zajímavé brněnské kavárny! :) 

5. Před dvěma týdny jsem byla na kurzu osobního make-upu Markéty Venené, o kterém bych vám ráda napsala samostatný článek!


6. No a nakonec nejdůležitější věc, čekají mě státnice, psaní bakalářky a já jako nepříliš studijní typ to budu mít hodně těžký :D Asi se to dotkne i blogu, nebudu schopna vydávat články tak často, jako dřív. Ale uvidíme, jak to všechno dopadne :)


Jak se máte vy, co je u vás nového? :)

You May Also Like

13 komentářů

  1. Super novinky. Tých dlhých vlasov je škoda, ja sa teším z každého môjho centimetra, strašne pomaly mi rastu a ked už konečne narastu, je nutné ich podstrihnut. Takže dosiahnut nejaku poriadnu dlžku u mna trvá večne.
    Inak idem mrknut tu masku wonder tiež, vdaka za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám právě taky tak, chtěla jsem si je nechat narůst, ale prostě jak ty vlasy už byly namáhaný a hlavně dlouho nestříhaný, byly prostě zničený.. Ale cítím se teď fakt líp, pořád je stáhnu do culíku, takže pohoda :D :)

      Vymazat
  2. Myslím, že ti to s kratšími vlasy sluší více. I já měla tak dlouhé vlasy a taky je nechala zkrátit na délku, že je dám akorát do culíku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na recenze na věci od Notina a na článek z kurzu se moc těším! Ať se ti státnice vydaří a vlásky jsou takhle super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Vlasy ti moc sluší :) Jinak tý jo to se těším na článek o kurzu, Markét sleduji na youtube, tak se těším :) Také mám ten makeup a je úplně suprový krásně sedne na pleť je lehký vůbec nepociťuji že bych měla na sobě nějaký makeup :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce, ať státnice dopadnou dobře. Jinak ty kratší vlasy ti moc sluší. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  6. Kati, držím moc palce se školou! A vlasy to je věčné trápení nás všech :D

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. tie tepláky vyzerajú veľmi pohodlne a pekne :) a na ten článok o kurze sa veľmi tešíím

    OdpovědětVymazat
  8. veľmi ti pristane nový strih !:) a veľmi gratulujem ku kurzu!! :)))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  9. Krátké vlasy jsou skvělé :-) moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vlásky sú nádherné :) tiež som pred mesiacom zhodila asi 30 cm a najprv mi chýbali, ale teraz som rada :)


    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem tento týden dodělala všechny zkoušky, takže teď mne čeká 14 denní válení se doma, já si nemám na co stěžovat :D ty kratší vlasy ti fakt seknou ty jo :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  12. Ať tu školu hlavně zvládneš. Blog nechej stranou, ten můžeš psát kdykoliv. Co se týká doručování zásilek. Ač jsem byla kdykoliv doma, tak u nás prostě nezvoní a rovnou hodí do schránky lístek, takže je to normální. Sestřih je fajn. Já mám dlouhé vlasy ale neměnila bych, pouze si je nechávám sestříhat a upravit aby nevypadaly jak koňské žíně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡