RECENZE MARY KAY: LIMITKA RUNWAY BOLD

Dnes mám pro vás po delší době recenzi, ve které vám představím naprosto super produkty! :) Před časem mi byla zaslána limitovaná edice Runway Bold značky Mary Kay obsahující duo očních linek a paletky očních stínů. Už při prvním vyzkoušení jsem věděla, že to bude ono :)

Mary Kay - Runway Bold Duo gelových očních linek

V jednom kalíšku dva různé odstíny linek a k tomu rovnou i štěteček - jak praktické :) Štěteček se skrývá ve víčku, a tak jsou trošku masivnější, není to ale nic přehnaného. Po odšroubování vám jsou k dispozici dva odstíny gelových linek, jeden je zlatý a druhý bronzový. Tyto dvě barvy naleznete i v paletce očních stínů, a tak oba produkty můžete hezky kombinovat :) Linky jsou dokonale pigmentované, lehoučké a tak se skvěle aplikují. Velmi rychle schnou a hlavně drží na místě! 
Cena těchto linek je poměrně vyšší, ale kvůli jejich vlastnostem bych do jejich koupě určitě šla! :) Na víčku mi vydrží bez žádného drolení či slévání a intenzita barvy je také na jedničku. Pokud tedy hledáte linky, které vydrží, tyto jsou jasná volba! :)

VÍCE:
↓↓↓

Jedno čárnutí štětečkem a k tomu i menší rozmazání. Pigmentace je skvělá, nemyslíte? :)


Mary Kay - Runway Bold Paleta očních stínů

Opět velice povedený produkt. Paletka obsahuje pět výrazných lesklých stínů. Mými favority jsou opět první dva stíny - zlatý a bronzový, který obsahuje zlaté třpytečky. Bohužel mě ale zklamal poslední stín, který má být temně modrý až černý s barevnými třpytkami - bohužel se musí více navrstvit nebo aplikovat "namokro", aby vůbec vynikl, což je škoda.  Všechny třpytky ve stínech hází různé odlesky, ale zároveň k sobě perfektně ladí! :) Stíny mi na víčku vydrží hezké velice dlouho, takže je mohu také doporučit! :) Škoda toho jednoho stínu, možná kdyby byl máslovitější, byl by na tom lépe.. :) Níže uvidíte i celé líčení s vybranými odstíny.

Jedno čárnutí prstem

Zaujaly vás produkty? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Wow, tak toto jsou pěkné odstíny a kombinace barev u líčení vypadá nádherně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Oba produkty vlastním a nemůžu si je vynachválit :-) Hlavně ta paletka, pigmentace je super, jen mi někdy přijde, že maličko drolí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. mám doma aj linky aj paletku, a teda tie linky používam veľmi často a veľmi rada :) sú super! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som z tejto limitky maximálne nadšená ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡