DARK BLUE VELVET BODYCON DRESS || ZAFUL.COM

Nedávno mi přišlo několik kousků ze zahraničních e-shopů a ze všeho nejvíce jsem se těšila na sametové šaty ze Zaful.com. Tento materiál je teď velmi trendy a já to prostě musela vyzkoušet :) 
Šaty měly univerzální velikost, a tak jsem musela doufat. Sedí ale suprově! Nosím oblečení velikosti 38/40 a šaty mi jsou akorát, pro větší velikosti bych je už nedoporučovala, asi by vám v nich nebylo už pohodlně - sama se do nich trošku soukám, ale na těle už jsou fakt pohodlné.
Ještě upozorním, že jsem šaty fotila s bleskem, aby byl jejich materiál lépe znatelný! V celém článku uvidíte, jak vypadají oblečené :)

Jsou to spíše mini šaty, jejich délka je nad kolena, ale i můj větší zadeček schovají moc dobře, není třeba se obávat 😃 Vevnitř mají látku hladkou a moc příjemnou. Rukávy jsou lehce kratší, ale to z těchto e-shopů mám pořád, nevypadá to ani nijak zle. Celkově jsou šaty hodně na tělo a myslím, že vypadají hodně stylově a žensky! Plánuji je obléknout na Silvestr :)

VÍCE:
English version below
↓↓↓
Recently I've received a lot of stuff from abroad e-shops and most of all I was looking forward the velvet dress from Zaful.com. This material is now really trendy and I had to try this! :) The dress was one size, so I had to hope.It fits perfectly! I wear clothes sized 38/40 and the dress fits great, for larger sized I wouldn't recommend them, you probably wouldn't feel comfortable anymore - even I have to do a lot of movements to get into them, but after that on body, they are really comfy! 

Yet I point out, that I took photos with the flash, to make the material more noticeable!
The dress are more like mini, their lenght is above knees, but even my bigger butt they hide really good, there's no need to be worried about 😃 Inside they have smooth fabric, which is just nice. The sleeves are kinda shorter, but I'm used to it from these e-shops and I don't really mind it, it looks good. The dress are really bodycon and I think that they looks really stylish and femine! I plan to wear them on New Years Eve! :)

 


Líbí se vám móda sametových oblečků a doplňků? Co říkáte na tyto šaty? :)


You May Also Like

9 komentářů

  1. tak teraz sa priznám, že keď som ich uvidela na tej prvej fotke, tak si hovorím že uuu,toto vyzerá ako zvláštne...ale ešte že si pridala aj fotku, ako ich máš na sebe,lebo som v sekunde zmenila názor! sú krásne! a máš môj obdiv že si si ich objednala takto z obrázku a vedela si ich na sebe predstaviť...ja by som ich hneď zavrhla :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu :) No já je fotila právě s bleskem, aby ten materiál lépe vyniknul :)

      Vymazat
  2. Šaty vypadají moc hezky! mně se tato móda celkem líbí! V Zaře jsem viděla nějaký světle růžové topy a vypadaly skvěle. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se nikdy nějak extra nelíbil samet, ale tyhle šaty vypadají naprosto perfektně, tobě moc sluší :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem nosila šaty z tohoto materiálu jako malá, mám to spojené s tím, že jsem to na sobě moc neměla ráda, nevím jak bych se v tom sobě líbila teď a jak bych se v tom cítila, ale vypadjí moc hezky, obzvlášť na tobě a hned jsem si říkala, že by byly super na Silvestra. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ty jsou krásný :) na slavnostní večeři nebo nějakou večerní akci, fakt skvělý :) Zajímalo by mě, jak bych v takovém materiálu vypadala já :)

    OdpovědětVymazat
  6. Velvet šaty se mi líbí! Zrovna nedavno jsem si chtěla jedna koupit! Šaty ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné šaty, nejaké podobné zháňam už dlhšiu dobu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡