CO NOSÍM NEUSTÁLE PŘI SOBĚ? + SOUTĚŽ

Dnes bych vám ráda napsala něco málo o netradičním, avšak velmi důležitém předmětu. Když mi bylo nabídnuto zaslání pepřového spreje a osobního alarmu, neváhala jsem. Sama sprej totiž nosím při sobě už nějakých 7 let, kdy mi ho i pro bráchu koupila mamka. Jelikož jsem si po těch letech nebyla jistá jeho stoprocentní účinností, za tento roztomile růžový jsem vážně ráda!

V zimním období ho nosím vždy v kapse od bundy, kde mi nijak nepřekáží a v případě nouze mohu ihned reagovat. Mám štěstí, že jsem se v takové situaci neocitla, člověk ale bohužel nikdy neví. Cítím se s ním mnohonásobně jistější a nejsem tak vystresovaná, když jdu někde po tmě sama. 

Druhou věcí je přenosný alarm, který vyvíjí dvě sirény o různých frekvencích, fungují tak, aby došlo co k největšímu upoutání pozornosti v případě nutnosti. Alarm je navržený tak, abyste jej mohli mít kdykoli u sebe - můžete si jej dát na klíče a nebo připnout třeba na batoh. Aktivuje se jednoduchým vytažením pojistky. Baterie už u výrobku jsou, je však potřeba čas od času otestovat jejich životnost. V pohotovosti vydrží zhruba jeden rok.


Více na www.shop.hqh.cz


Teď ale to nejdůležitější! E-shop mi věnoval alarm a pepřový sprej navíc, a to pro vás do soutěže! Budu moc ráda, když se zapojíte, protože co je víc, než naše bezpečí? :)

Jediná podmínka je odebírat můj blog přes GFC (v menu) a připsat svůj mail, na který vás můžu kontaktovat. Budu ráda, když se mrknete i na e-shop, mají tam hodně zajímavých věcí a i mnoho druhů obranných prostředků! :)

You May Also Like

27 komentářů

  1. GFC Vendula Janků
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. gfc eva richterova
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem na tom právě stejně, tak jsem ráda, že mám nový :) Tento je fakt malej, akorát do ruky a v kapse nijak nepřekáží :)

      Vymazat
  4. GFC : Adéla Voráčová
    E-mail: ada.voracova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Genevra, genevra43@gmail.com
    Tak vyzkouším i já své štěstí. Hodil by se mi při večerním venčení psíka. Ale i přes den kolikrát není bezpečno. Mou kamarádku okradli za bílého dne.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je děs :/ Je fakt dobrý ho mít, už jen pro ten pocit většího bezpečí.. Já když jdu někde sama a pepřák zrovna nemám, tak se občas dost bojím no, ale když ho u sebe mám, dodá to hodně jistoty..

      Vymazat
    2. VÝHERNÍ KOMENTÁŘ - GRATULUJI! :)

      Vymazat
  6. Jsem ráda, že někdo píše i o bezpečnosti. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá a originální soutěž :) Tohle by se mi hodilo!!! :)
    můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. GFC: Klára Svojanovská
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz
    Tak ten by se určitě hodil! Bohužel už jsem se jednou ocitla v situaci, kdy by se mi pepřový sprej hodil, od té doby si furt říkám, že bych si ho měla pořídit, ale ještě jsem se k tomu nějak nedostala. Minimálně pro aspoň malou jistotu nebo pocit bezpečí se hodí, tak třeba se mi poštěstí ho vyhrát. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkujeme moc za soutěž :-)
    Skvělé,takový pomocník se vždycky hodí v kabelce.
    mishaoriflame@post.cz (míša šikulová)
    Přeji pěkné odpoledne

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle by se mi i hodilo. :)
    GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Lenka Ďurčeková
    lenka.durcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. GFC Simona Stupenova
    simushka.ss@gmail.com
    Tohle by se mi náramně hodilo, protože nic takového nemám a (bohužel) jsem líná si to pořídit (protože jsem to zatím nepotřebovala, ale člověk prostě nikdy neví...)

    OdpovědětVymazat
  14. sleduji elizabeth greenova tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. GFC Lusy
    Určitě super investice! Už dlouho si ho chci koupit, člověk nikdy neví co se může stát :(
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem pepřový sprej nenosila do letošního roku. Nastoupila jsem na VŠ (právě v Brně) a mám školu někdy i do 9 hodin večer, teď v zimě je mi nepříjemné jít pak za tmy domů. A ten alarm? to zní moc dobře, musím se na něj podívat.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Super, že jsem narazila na tenhle eshop, protože mi přišel vhod v pravou chvíli. Zrovna vybírám dárek pro přítele (v lednu má narozeniny) a přemýšlela jsem, že mu koupím nějaký hezký zavírací nůž, tady mají moc pěkné kousky, takže určitě něco vyberu.
    Co se týče mě, musím se přiznat, že jsem docela strašpytel a zimní období, kdy se brzy stmívá není nic pro mě. Pepřový sprej nosím neustále u sebe, protože v dnešní době člověk nikdy neví, na koho narazí. Nechci to přivolávat a nechci, abych se někdy musela s takovou situací vyrovnat, ale jistota je jistota. :) Ten alarm by se mi taky velice hodil.
    GFC: Martina Slancová e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nový pepřák bych brala, protože ten můj už bude mít teď expiraci :). Já ho taky nosím u sebe protože se cítím bezpečnejší a vždycky když jdu večer a vidím nějakou podivnou osobu, hned držím pepřák v ruce a mám ho nachystaný. Přijde mi naprd, když ho někdo nosí u sebe, ale třeba v kabelce nebo ne hned po ruce
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. GFC Lenka Koubová
    koubovalenka8@gmail.com
    skvělá soutěž o věci, které se fakt mohou hodit :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  20. Já se přiznám, že pepřák doposud nemám, většinou mám to štěstí, že chodím po tmě s Tomem a taky furt jezdím mhd a bydlím v oblasti, kde vždycky vystupuje hodně lidí, takže se nebojím. Ale jak píšeš, člověk nikdy neví a s pepřákem v kapse bych si určitě byla jistější!
    slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já se přiznám, že pepřák doposud nemám, většinou mám to štěstí, že chodím po tmě s Tomem a taky furt jezdím mhd a bydlím v oblasti, kde vždycky vystupuje hodně lidí, takže se nebojím. Ale jak píšeš, člověk nikdy neví a s pepřákem v kapse bych si určitě byla jistější!
    slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Děkujeme moc za soutěž :-)
    Takový pomocník se vždycky hodí, ... už o pepřáku delší dobu uvažuji,...poté co čtu stále o nějakém přpadení apod. :-)
    Je to velmi praktická věc
    Přeji pohodový předvánoční čas /pokud možno)
    mishaoriflame@post.cz (míša šikulová)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡