BIOAQUA - Černá slupovací maska na odstranění černých teček

Poslední dobou jsou černé masky velkým hitem - proto jsem se ji také rozhodla vyzkoušet. Na černé tečky trpím opravdu dost, nejhorší je oblast nosu a kolem něj. Na internetu jsem viděla hodně dobré výsledky, je i tato maska účinná?

Balení obsahuje 60g masky, což je poměrně dost - nicméně maska jako taková je docela tenká, a tak ji i na menší oblast (nos a okolí), musíte nanést víc.  Konzistence je hutnější a jako by lepkavá. Maska má docela zvláštní parfemaci, která ale naštěstí není nijak vlezlá a nepříjemná. 
Na pleti se má nechat působit 15-20 minut, já si tam občas nechám i o něco déle, záleží na tom, jak solnou vrstvu jste nanesly. Po uplynutí této doby přichází na řadu sloupnutí, které mi zvlášť na tvářích moc příjemné není, dá se to ale vydržet :D Bohužel, výsledky nejsou nijak převratné. Nevím, jestli je to tím, že černých teček mám fakt dost, ale nic moc mi maska nevytáhne. Všímla jsem si, že mi vyčistí jen drobné póry na tvářích, na nose snad vůbec. Jinak pleť je poté hezky jemná, takže nějaké malé vyčištění určitě proběhlo, ale jak říkám, nic převratného.

Masku tedy mohu doporučit pro ty vás, které nemáte černé tečky tak hluboké, jako mám já. Drobné póry vyčistí hezky, s většími černými tečkami si však neporadí.
Koupit můžete na postovnezdarma.cz za 89,-Kč (odkaz na produkt)

VÍCE:
↓↓↓
Na obalu se naštěstí nachází základní anglický popisek, jinak bych teda nerozuměla vůbec ničemu. Na stránkách postovnezdarma.cz je popis v češtině. 


Zkoušely jste už černou masku? Zaujala vás? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Videla som ju na aliexpresse za pár dolárov a trošku ma zmiatla značka BIOaqua, keďže s biokozmetikou to nemá nič spoločné... výsledky ma neprekvapili, takže ju skúšať nebudem a ani som sa nechystala ;)

    www.flungoutofspace.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ji ráda také vyzkoušela :) Ale když někomu nic nedělá a někomu jo, no uvidíme :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to hodně individuální, záleží na tom, jaké máš póry a podobně no.. :) Jako za zkoušku nic nedáš :)

      Vymazat
  3. Ráda bych zkusila, ale nejsem si tím vůbec jistá, přece jen když už bych ji kupovala, chtěla bych vidět nějaké výsledky :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem ji zkoušela. Vyhrála jsem ji u Barči z kanálu Little b v giveaway a jsem ráda, že jsem ji vyhrála a mohla ji vyzkoušet. A vůbec mi póry nevyčistila. Byla jsem na ni tak natěšená, že jsem byla ve finále fakt zklamaná. Takže sama bych si ji znovu už nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  5. Já naštěstí na černé tečky netrpím, takže nic podobného jsem ještě nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tato maska vůbec nefunguje, tak jak slibují. :(
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem zkoušela a naprosto souhlasím s tvojí recenzí, nic převratného,ale pleť potom jemná, ale ne na dlouho.:D

    OdpovědětVymazat
  8. Černou masku jsem měla od dvou korejských značek a bohužel mi nevytáhly ani jednu černou tečku :/

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem ji zkoušela a nic moc! dokonce jsem si ji dělala i doma, protože na YT je spousta DIY videí, jak si ji udělat a nejvíce mi fungovalo jedno s želatinou a mlékem. Jinak ji teď mají nově od Garnier, takže přemýšlím, jestli si ji koupit.BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Naprosto souhlasím s tvojí recenzí, Kači, vytáhne to prd prd nic, jen drobné póry na tvářích a na čele, z nosu nic :/ A pleť jako hezky jemná, ale ne na dlouho. Já ji mám ještě s nějakou péči před a po a stejně to nefunguje :(

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuju za upřímnou recenzi - o takové masce jsem přemýšlela, proto černé tečky jsou prostě protivné. Tak jsem ráda, že jsem předešla zklamání tím, že jsem na tebe narazila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡