ZAFUL WISHLIST


Začalo mrznout a já přemýšlím, co všechno na sebe hodím, abych neumrzla - a to ještě nebylo ani pod nulou 😂 Jelikož spolupracuji s e-shopem Zaful.com, vybírala jsem si tam nějaké nové kousky a právě tyto mě zaujaly nejvíce.

Sametové bodycon šaty - tohle je trend, u kterého nevím jestli ho nesnáším, a nebo naopak! Jak to máte vy? No a protože mi to nedalo, rozhodla jsem se to vyzkoušet na vlastní kůži a šaty jsem objednala :)
Vysoké boty nad kolena - u těchto bot to mám asi stejně, jako se šaty 😃 Nikdy jsem tak vysoké boty neměla, a tak chci trošku změnu. U těchto se teda modlím, aby nebyly přes lýtka moc úzké. Nosíte vysoké botky a jak jste spokojené?
Oversized svetr - období doslova obřích svetrů už mám za sebou, tento je ale velice slušivý! Co by to byla zima bez pořádného svetru, no ne? 😃
Malá kabelka - přiznám se, že tato kabelka mě nejvíce zaujala barvou a strukturou. Vlastním tři malé černé kabelky se zlatým řetízkem a nebo alespoň detaily - jsou skoro stejný, no neřeknu vám, proč si kupuji pořád ten stejný styl.😃 Proto by se mi hodila kabelka i trošku jiného vzhledu :)

Líbí se vám vybrané kousky? :)

You May Also Like

6 komentářů

  1. Tak mě se nejvíc líbí ty šaty a svetr :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi všechny kousky :) a kozačky nad kolena jsem si koupila letošní zimu a jsou parádní, líbí se mi na nohách a navíc jsou i praktický, když mám sukni, tak mi tak nemrznou nohy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nějaký podobný svetr by se mi hodil :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡