VELKÁ RECENZE PRODUKTŮ - KOSMETIKA MOJE

KOSMETIKA MOJE velká recenze blogerka everythin-kate.cz
Dnes tu mám obsáhlou recenzi produktů značky Kosmetika Moje. Již dříve jsem objevila jejich laky na nehty, se kterými jsem byla velmi spokojená! Teď tu mám produktů o něco více, tak jdeme rovnou na recenzi! :)

Gelový lak na nehty odstín 02

Tento lak mě zaujal hned na první pohled, jelikož má opravdu nádhernou barvičku! Je to takoví decentní světle růžová. Lak je tedy gelový, a to bez UV lampy. Kartáček je širší, avšak ne natolik, aby byla aplikace složitá - je to takový ideál :) Lak kryje hned v první vrstvě, na což jsem u této značky zvyklá a velice oceňuji. Pro ještě větší intenzitu můžete nanést vrstvy dvě a nezapomeňte i na průhledný nadlak. Na nehtech vydrží poměrně dlouho, protože se sám od sebe neodlupuje - u laků jiných značek jsem schopna sloupnout lak z celého nehtu, tady nikoliv. Dle oficiální stránky má vydržet minimálně jeden týden, s čímž souhlasím, nicméně pár oděrků na konečkách nehtů se najde. Tohle je však samozřejmě velmi individuální, záleží na tom, co zrovna děláte a podobně! :) 
Osobně lak hodnotím na výbornou, má perfektní krytí a vydrží v dobrém stavu dostatečně dlouho!
Cena 49,-Kč (e-shop zde)

↓↓↓

KOSMETIKA MOJE velká recenze blogerka everythin-kate.cz

Gelový lak na nehty odstín 02 Kosmetika moje

Gelový lak na nehty odstín 02 swatch Kosmetika moje

Řasenka Best Zoom 

U této řasenky jsem si nejdříve nebyla jistá jejím kartáčkem - nikdy předtím jsem takový nepoužívala :) Kartáček je klasický plastový, z jedné strany je kratší a z druhé delší. Díky tomu se dostanete i k velmi krátkým řasám, stačí prostě pootočit a máte to! :) Řasenka navíc také jednotlivé řasy rozčeše, takže nezpůsobí přílišné slepení. Ikdyž jsem tomu nevěřila, řasenka hezky řasy vyzdvihne a vytvoří moc hezký výsledek!  Během dne nijak neopadává, takže hodnotím taktéž kladně! :) 
Cena 89,Kč (e-shop zde)

Řasenka Best Zoom Kosmetika Moje

Řasenka Best Zoom Kosmetika Moje
Bez řasenky | 1 vrstva | 2 vrstvy
Řasenka Best Zoom Kosmetika Moje

Rozjasňující pudr

Tento rozjasňující pudr má velice jemné třpytivé částečky, a tak je vhodný k projasnění větší části obličeje, a nebo jako decentní rozjasňovač pro ty z vás, které příliš neholdují těm mega výrazným! :) Celkově je velmi jemně mletý a takřka nepráší. Výsledek je velmi přirozený, pleť rozzáří a jako rozjasňovač se dá i navrstvit pro výraznější efekt.
Cena 79,-Kč (e-shop zde)

Rozjasňující pudr Kosmetika Moje

Rozjasňující pudr Kosmetika Moje

Rozjasňující pudr Kosmetika Moje swatch

Oční stíny trio odstín 04

Dále tu mám tyto oční stíny, v praktické barevné kombinaci. Všechny odstíny jsou třpytivé, ocenila bych ale, kdyby alespoň jeden z nich byl matný. Pigmentace je poměrně slabší a výdrž stínů bohužel také. Pro ty z vás, které se nelíčíte příliš výrazně však mohou být vhodné, záleží co preferujete :) Já jsem spíše na ty matné stíny, a tak mě toto trio příliš nenadchlo. Oceňuji ale, že příliš nepráší a odstíny k sobě šikovně ladí. 
Cena 59,Kč (e-shop zde)

Oční stíny trio odstín 04 Kosmetika Moje

Oční stíny trio odstín 04 Kosmetika Moje



La Lila lak 23 + balzám na rty Vitalita


Jako poslední tu mám dárkový balíček, který obsahuje lak na nehty a balzám na rty. Lak je opět skvělý, bezva krytí a je rychleschnoucí. Balzámů od Kosmetiky Moje jsem měla již také několik, tento je ale naprostá pecka, protože má nádhernou a velice příjemnou vůni! :) Tento set je skvělý jako dárek a mají jich mnohem víc, tak se po nich můžete kouknout! :)
Cena 89,-Kč (e-shop zde)

La Lila lak 23 + balzám na rty Vitalita Kosmetika Moje

Jak na gelové nehty? Mrkněte na FashionMagazin.cz


Zkoušely jste něco od této značky? :) 


You May Also Like

9 komentářů

  1. Tohle tvé trio očních stínů se mi také moc nelíbí, ale já mám také v jiném odstínu a mě teda velice vyhovuje :) Jinak jejich laky bych ráda vyzkoušela zrovna taneot ruzový vypadá skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Od tejto značky som ešte nič nemala, ale často sa s ňou stretávam na blogoch. Jej produkty ma zaujali :) Hlavne ten ružovučký lak a balzam na nechty.
    A možno by som skúsila aj tú maskaru, pretože jej kefka patrí k mojim najobľúbenejším typom :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek! Laky MOJE naprosto miluju a ty gelové jsou na nehtech nádherné. Řasenka mi taky vyhovuje. Oční stíny jsem taky měla a vadila mi ta slabá pigmentace.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Já od této značky ještě nic nevyzkoušela. Líbí se mi jejich laky a ten poslední lak i s balzámem je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. O této značce slyším poprvé, nejvíce mě zaujala asi řasenka, mám ráda tento typ kartáčku, jinak i ty laky vypadají super : Jinak bych tě chtěla pozvat ke mně na blog, kde právě probíhá giveaway, kdyby jsi měla zájem :)
    http://www.terripeterk.com/2016/11/lets-celebrate-two-years-with-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Značku znám. A její portfólio je pěkné a pestré :-) A rozjasňovač je úžasný na den k jemnému líčení.

    OdpovědětVymazat
  7. mala som trošku predsudky voči tejto kozmetike, ale pozerám z tvojich fotiek,že je to celkom slušní kozmetika :) páči sa mi hlavne lak na nechty a maskara :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Značku znám jen díky blogům a celkem mě i zaujala, přesto ale stále nevím, jestli bych si od ní něco koupila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale kromě produktů mě zaujaly i ceny, jsou suprové:)


    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡