RESTAURACE A STEAKHOUSE MONTE BÚ

Nevíte kam na luxusní jídlo a příjemně strávený čas v Brně? Mám pro vás pár tipů a jedním z nich je právě restaurace a steakhouse, nacházející se na Kraví hoře - proto tedy originální název Monte bú :)
Restauraci bych ihned doporučila pro milovníky kvalitního masa, protože právě zde si máte z čeho vybírat. Dokonce se tu konaly i gurmánské večery se Zdeňkem Pohlreichem, což musel být skvělý zážitek. Pokud vás speciální akce zajímají více, doporučuji sledovat jejich facebook stránku :) 

 Jako jediná restaurace v Brně přináší jedinečný gurmánský zážitek v podobě masa z vlastní zrárny. Vybíráme pro Vás s maximální pečlivostí to nejlepší z českých a zahraničních chovů. Maso pak u nás dozrává více jak 60 dní, čímž získá jedinečnou chuť.

Před příchodem do restaurace bych vám doporučila rezervaci, mnohdy tam totiž bývá docela plno. S přítelem jsme rezervaci neměli, ale sotva nám číšnice našla volné místečko :) I přes to, že byla restaurace plná hostů, na jídlo jsme nečekali vůbec dlouho. Jako předkrm jsem si objednala čerstvé hovězí carpaccio, které bylo vynikající a přítel si dal grilované tygří krevety, které můžete vidět na úvodní fotce. Mimochodem, parmazán vám před vámi číšnice sama nastrouhá speciálním struhadlem - pokud máte o něj zájem, což jsem ještě jinde nezažila a velice to oceňuji - a že si tento předkrm nedávám zdaleka poprvé 😃 

Jako hlavní chod si dal přítel dvojitý argentinský steak z hovězí svíčkové a já salát caesar, protože hovězí moc nemusím 😊 Na můj vkus v něm bylo příliš dresinku, na což nejsem moc zvyklá, mimo to byl ale salát dobře chuťově vyvážený a maso bylo výborné. Jako sladkou tečku si dal přítel americké palačinky s lesní směsí a javorovým sirupem. Sama jsem ochutnala a lepší dezert jsme snad v životě nejedli! 😃 Tohle prostě potřebujete

Restauraci mohu doporučit všemi deseti, prostředí je opravdu příjemné, obsluha profesionální a jídlo bezesporu velmi kvalitní. Myslím si, že je to ideální prostředí jak na rodinnou oslavu či večeři s partnerem, tak na nějaké obchodní jednání. Oběma nám velmi chutnalo a těšíme se, až tam zajdeme znovu! 😊

VÍCE:
↓↓↓



V restauraci nechybí ani obří akvárium, a nebo třeba papoušci Ara :)
Zdroj: https://www.facebook.com/MonteBuRestaurantASteakhouse/
Zdroj: https://www.facebook.com/MonteBuRestaurantASteakhouse/


Byli jste již v této restauraci? :) Nebo vás aspoň zaujala podle mého hodnocení a fotek? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Myslím, že přesně vím, kam si zajdu, až příště navštívím Brno. Jídlo i vzhled restaurace vypadají naprosto božsky.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to by se mi líbilo. Jsem docela velký gurmán a vše ráda ochutnávám, ale jak se koukám na fotky, asi to tam bude pěkně drahý a škoda, že to tam bývá přeplněný, ráda bych se najedla v klidu a docela v tichosti.
    Nikdy jsem tu nebyla ani ještě o ní neslyšela, ale tvým povídáním mě to hodně zaujalo. A určitě sem zajdu :)
    A když vidím ty naaranžované talíře, no prostě excelentní :) Ale na mě asi dost velké porce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono asi záleží na konkrétní hodině, někdy tam moc lidí není, ale zase bych na to nespolíhala, víš co.. :) Jinak porce jsou v pohodě, přítel si dal ten steak dvojitý, tedy 200g, normálně tam mají 100g.. záleží, co si objednáš no :) Jinak moc doporučuji!

      Vymazat
  3. Monte Bú je fakt boží, my měli velkej zážitek z těch židlí potažených kůží, z nějakýho extra speciálního rumu, kterej tam je vystavenej ve vitrínce, a samozřejmě z jídla. Tom si dal dvojitej burger a já fish and chips, oboje pecka. A steak jsem tam měla, když jsme byli s kolegy z práce na firemní večeři, hrozná dobrotka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wau v se vypadá skvěle.. na mem blogu probíha vánoční giveaway. .
    www.bigredevil.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nebyla, ale fotky jsou teda mazec:))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá vskutku famózně :-), alespoň vím, kam příště na večeři. Za všechny "brněnské" tipy na cokoli jsem neskutečně ráda.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡