RECENZE: ŘASENKA L'OREAL FALSE LASH TELESCOPIC


Zkoušení nových řasenek mě opravdu baví, mnohdy jsou to ale vyhozené peníze, že ano?:) Proto bych vám dnes ráda představila řasenku, na kterou se mohu vždy spolehnout. Již dříve jsem měla řasenku od značky L'oreal, ze stejné řady zvanou False Lash Architect, no byla jsem s ní stejně tak spokojená! Teď vám ale představím tu s názvem Telescopic.
Má plastový kartáček s pravidelně rozmístěnými štětinami, které jsou navíc i poměrně krátké. Díky tomu se dobře aplikuje od kořínků řas a také na velmi krátké řasy. Již po odšroubování není na kartáčku přebytek produktu, nemusíte nic očisťovat a podobně. Při aplikaci na řasy je efekt ihned znát, není třeba řasy přejíždět příliš často. 

Řasenka má za úkol řasy prodloužit a vytvořit efekt umělých řas, s čímž můžu i souhlasit :) Prodlouží opravdu hodně, zvlášť ve druhé vrstvě. Zde již ale pozor na to, abyste nenanesly na řasy produktu příliš mnoho, a neslepovaly se. Při optimální aplikaci s tím však problém nemám.
Ve výsledku mám řasy skvěle prodloužené a i oddělené, co je ale důležité, tak tento efekt vydrží! Jen výjimečně se mi stalo, že jsem po několika hodinách viděla opadané částečky, je to asi dost individuální. Řasenka není voděodolná, ale i při mé neustálé rýmě a slzení vydržela perfektně :D:)
Řada False Lash je tedy opravdu povedená, řasenku mohu jedině doporučit!
Koupit můžete na parfemy-elnino.cz za 175,-Kč




Bez řasenky | 1 vrstva | 2 vrstvy
(klik pro zvětšení)

Zaujala vás tato řasenka? :) Jaké používáte nejraději?


You May Also Like

3 komentářů

  1. Řasenka mě dost zaujala. Řasy udělá moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě řasenka zaujala má kartáček přesně takový jaké mám ráda.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám raději štětinkové kartáčky, takže tuto asi zkoušet nebudu :/
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡