LONG BOMBER JACKET

LONG BOMBER JACKET black outfit
bunda: C&A, šála: Wayfarer.cz, kalhoty: Marks&Spencer, kšiltovka: Wayfarer.cz, batoh: zde
boty: Lidl

Kdo říká, že outfity musí být jen "tipťop", s dokonalým vzhledem? Když jdu třeba do práce, tak jelikož vypomáhám ve výrobě v tiskárně, není moc vhodný chodit vyšperkovaná, a tak nosím i třeba tepláky, tenisky, sportovní bundu... no prostě to neřeším :D Tak proč vám podobný outfit nikdy neukázat?

Dnes tu mám něco více pohodového, kdy člověk nic neřeší, asi to znáte.. :) Předevčírem jsem ze zvědavosti šla do C&A, kouknout se, co tak zhruba prodávají a nevím jestli naštěstí, nebo bohužel, jsem uviděla tento prodloužený bomber! Nejdřív jsem jeho černou variantu úplně ignorovala a sahala hned po jeho khaki bráškovi, nicméně jej měli jen ve velikosti 38 a pod něj bych už asi pohodlně nedala větší svetr. Tak jsem se rozhodla pro ten černý v o číslo větší velikosti. Není až tak hrozně na tělo a můžu si pod něj vzít snad cokoliv. Ještě taková kuriozita, z obchodu jsem odešla s prázdnou, ale kousek od něj zrovna slečna rozdávala C&A letáky a jeden mi dala, no na druhé straně byly dva kupóny se slevou 25%! V tu chvíli bylo rozhodnuto, haha :D

Bunda je navíc zateplená kožíškem, a tak i docela hřeje. Když jsem v ní poprvé vyšla - viz tyto fotky, byla mi docela zima, protože jsem zateplení bundy přecenila :D Je to tedy spíše bezva bunda do takového toho přechodového počasí, strašně mi vyhovuje jak je dlouhá a netáhne mi na břicho či záda! Jen škoda, že se nedá třeba v pase stáhnout, aby nepůsobila tak objemně. Je mi jasný, že se svoji výškou mě tato bunda dělá ještě nižší, ale to je mi upřímně jedno :) Když to dobře nakombinuji, myslím si, že to není žádný problém. 
Hned jsem měla na mysli jej zkombinovat s černou kšiltovkou, kterou mám z e-shopu Wayfarer.cz, a tak se taky stalo! :)

Více
↓↓↓

LONG BOMBER JACKET black outfit


LONG BOMBER JACKET black outfit

Jak se vám takový uvolněný, sportovní outfit líbí? :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Moc pěkné Kači, jenom bych příště omezila to rozmazání chodníku pod tebou ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. pohoda, líbí se mi.:) to, že bunda se nedá sepnout v pase bych vůbec neřešila, takhle to vypadá dobře a sluší ti:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi zajímavý outfit :)
    lalymylifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡