100% BIO arganový olej Arganeol | Sagrada Natura

Dnes tu mám pro vás recenzi arganového oleje, který jsem poslední měsíc testovala :) 

Co je arganový olej?
Arganový olej je rostlinný olej lisovaný z jadérek polopouštního stromu Argánie trnitá, který se vyskytuje téměř výhradně na jihozápadě Maroka. 
Účinky:
Marocké tekuté zlato, jak je také arganový olej označován, je díky svému jedinečnému složení schopno působit jako několik účinných kosmetických produktů najednou. Arganový olej je vyhledáván především pro výbornou hloubkovou hydrataci, účinný boj proti vráskám, výživu pokožky i vlasů, ochranu před škodlivými vlivy a volnými radikály a také pro své léčebné účely při různých kožních onemocněních.

Moje zkušenost:
Používání kosmetických olejů jsem si v poslední době opravdu oblíbila. Sahám po nich, když potřebuji okamžitou hydrataci a ani tento olej nezklamal! Dávkuje se pipetou, což je nejpraktičtější a aplikace je tak přesná a jednoduchá. Pleť je po aplikaci vypnutá a hezky jemná. Olej je bez parfemace, což jistě ocení ty z vás, které máte pleť citlivou. Ráda ho používám jak na pleť, tak do délek vlasů, jelikož jsou mé vlasy suché. Dodá jim zdravější vzhled a hezky je uhladí. Občas si olej rozetřu ve dlaních a zhydratuji tak kůži v okolí nehtů. 
Proti oleji nemám sebemenší výtku, je to prostě skvělý pomocník a mohu vám jej doporučit :) 

Koupit můžete na e-shopu sagrada-natura.cz


Koupí tohoto oleje pomáháte! Více se dočtete > zde <

Používáte nějaké kosmetické oleje? :)

Děkuji e-shopu Sagrada Natura za zaslání produktu k recenzi.

You May Also Like

6 komentářů

  1. Mám presne tento a je skvelý. Celkovo mám oleje veľmi rada :)


    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě takový podobný olej nezkoušela. Do vlasů by mi nějaký se hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, ale jinak arganový olej používám pravidelně a zbožňuju ho. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Arganový olej od téhle značky bych bez váhání doporučila všemi dvaceti! :-) navíc je ohromně všestranný a pleť i vlasy jej vyloženě milují :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálne zháňam nejaký olej na vlasy a argánový mi príde najviac sympatický :)

    OdpovědětVymazat
  6. Arganový olej doma mám (taky 100% atd..), ale od jiné značky. Asi měsíc a půl jsem ho používala na obličej, hydratuje hezky ovšem po tom měsíci a půl mi naskákalo mnohem víc pupínků a běďarů než mám normálně a sváděla jsem to na ten olej. Vím, že si ho milion žen chválí, ovšem mně teda vůbec. Přestala jsem tento olej na obličej pak používat a po nějakým čase se mone pleť opět spravila a je už zase dobrá..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡