MAKEUP REVOLUTION LONDON - ICONIC PRO 2


Dnes vám zhodnotím svoji nejnovější paletku od značky Makeup Revolution, kterou již nejspíš znáte - nabízí cenově dostupnou kosmetiku, která má i dobrou kvalitu. Tato paletka mě zaujala svým barvným složením, jelikož je zde poměrně dost decentnějších stínů, které jsou navíc proloženy těmi výraznějšími. No co vám budu povídat, nejvíce mě zaujal khaki odstín :D  Paletka má navíc velké zrcátko a oboustranný štěteček, což se hodí například na cesty. Štětec je poměrně funkční, sem tam ho používám :) Jediné, co mě překvapilo je, že horní víko paletky je matné, a to spodní je lesklé.
Přejdeme tedy ke zhodnocení samotných stínů.

Paletka se skládá z osmi matných stínů a osmi stínů se třpytkami. Jak už jsem říkala, barevná škála je skvělá, nechybí světlejší stíny na projasnění, ani tmavší na definování. Se stíny této značky jsem byla vždy spokojená, tady jsem však narazila na malý problém. Intenzita některých stínů je slabší a na víčku pak odstín vypadá trochu jinak. Týká se to modrého stínu, šedého a tmavě šedého. Po nanesení se barva dost vytratí a maličko tak flekatí, modrá navíc působí hodně našedle. Ostatní stíny jsou tak, jak mají být! :) Již zmíněný khaki odstín mi připadá tak trochu měnící se - jako by zeleno-šedá, no prostě nádhera! S bází ovšem vynikne mnohem lépe. Stíny lehce práší, ale není to tak hrozné, aby mi to vadilo. Co se týče výdrže, je přijatelná, líčení zůstává v pořádku, s použití báze není co řešit. 

Celkově si myslím, že je paletka stále funkční, navíc pro ty z vás, které upřednostňujete tlumenější líčení a spokojíte se s kvalitou této značky. Já se obvykle líčím do přirozených barev, a tak mi paletka moc vyhovuje :) 
Koupit můžete na parfemy-elnino za 238,-Kč.

Pokračujte pro další fotografie
↓↓↓


Horní řada stínů je matná, spodní se třpytkami 





Zde již líčení s touto paletkou, u třetího looku je spodní linka právě modrým stínem, který mě zklamal. Navíc tedy s výsledným líčením spokojená nejsem, nehodí se mi moc k barvě očí, ale chtěla jsem vám stíny názorně ukázat :)



Zaujala vás paletka? Jakými odstíny se nejraději líčíte? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. Tuto značku mam docela rada, rozjasnovace jsou super a rtenky také :) stíny jsem zatím nezkoušela, ale vypadají božsky :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Značka je celkem fajn a paletka se mi hrozně moc líbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám moc ráda od MUR Iconic 2. NS podzim skvělá záležitost :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám moc ráda od MUR Iconic 2. NS podzim skvělá záležitost :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná paletka a na oku vypadají stíny vypadají skvěle <3

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. ten modrý mohol byť trošku taký ostrejší, výraznejší ...škoda ho :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vypadá moc hezky a je super, že má zrcátko. Taky mám jednu paletku od nich a hrozně mi to zrcátko chybí. :-)))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Táto paletka vyzerá DOKONALE! ♥ Jednoznačne ju raz musím mať! :D Skvelá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tá je krásna a tie farby. :) wau... veľmi sa mi páči, že niektoré paletky majú aj popísané ako sa volajú, to by malo byť v každej paletke. :)

    Pozývam ťa na môj blog, práve prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš. :)
    Blog By Weilynn

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡