RECENZE: Saloos Bio Peeling Levandule-tea tree

Pořádně se zrelaxovat je více než potřeba a pokud milujete voňavé přípravky do sprchy či koupele, dnešní recenze je ideální přímo pro vás! :)

Tělový bio peeling - Levandule / Tea tree 

Jedná se tedy o peeling značky Saloos, obsahující mořskou sůl, směs zklidňujících esenciálních olejů levandule a tea tree a rostliné bio oleje. Tato kombinace zajišťuje zjemnění a zvláčnění celého těla, a to především hrubých míst jako jsou lokty, kolena, paty a podobně. Pokožku také zbavuje odumřelých buněk a napomáhá její detoxikaci. 

Mé dojmy:
Používání tohoto peelingu si opravdu užívám. Když jsem produkt otevřela, ihned si mě získala nádherná, pronikavá vůně. Miluji vůni levandule, zde je však kombinována s tea tree, a tak působí trošku více svěže. Jestli ale na výrazné parfemace nejste, produkt pro vás asi nebude, jelikož mi po koupeli provoněl snad celý byt! :D Já si to ale užívám.

Peeling je tak akorát hrubý, dobře se nabírá i aplikuje. Líbí se mi, že díky obsahu olejů ihned pokožku hydratuje a stejně tak výrazně zjemní! :) Doporučuji používat jen na tělo a vyhnout se obličeji, jednou jsem to vyzkoušela a zde je efekt spíše opačný - moje chyba, tak na to pozor :) Trpím na suché lokty a chodidla a po použití je to prostě pohádka - místa jsou neskutečně hebká a lehce mastná, jakoby byla právě nakrémovaná. Je to tedy všestranný a hlavně rychlý pomocník v boji proti suché pokožce. Ještě musím zmínit, že i po aplikaci mám pokožku nádherně provoněnou. Věřím, že si jeho používání budete užívat :)
Koupit můžete například zde za 124,- Kč.

Tělový bio peeling - Levandule / Tea tree


Tělový bio peeling - Levandule / Tea tree
Tělový bio peeling - Levandule / Tea tree
Tělový bio peeling - Levandule / Tea tree


Co vy a peelingy, máte je rádi? :)

You May Also Like

7 komentářů

  1. Peelingy já mám velice ráda :) Tento peeling vypadá dobře a nad nějakým od Saloos jsem přemýšlela :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle mám taky a mám ho moc ráda, jen mi přijde, že není moc drsný (já raději ty drsnější a pořádný obrušování), ale mám ráda právě ten lehce mastný povlak, který zanechává. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Peelingy jsem trochu líná používat, ale ráda je mam :D Tenhle levandulový jsem si pořídila taky, fakt krásně voní. Ale jak mám citlivou pokožku, tak mě občas dost pálí, takže už dávám přednost spíše jemnějším peelingům bez soli.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  4. Peelingy Saloos jsou super, mám už druhé balení a na tuto levandulovou variantu se taky chystám. :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Žádný peeling zrovna teď nemám, ale za to suché lokty bohužel ano, možná je na čase nějaký peeling začít používat :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Peelingy jako takové neskutečně zbožňuji! Nejraději bych je používala každý den. :D Jinak ty od Saloos jsem zkoušela dva - Mojito a Růži a byly skvělé až na tu vůni, která mi po nějakém čase začala hrozně vadit. :/ :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám ten zelený a je super, když budu pořizovat další, mrknu po tomto :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡