RECENZE: REVLON COLORSTAY MAKEUP (normal/dry)

Asi vám nemusím popisovat, jak je těžké si vybrat ten správný make-up, že ano? :) Při jejich nakupování si nejsem nikdy jistá, jestli jsem právě neutratila peníze za naprostý propadák. Bohužel se mi to nestalo jen jednou :D Proto bych vám dnešní recenzí chtěla dát tip na ten správný make-up.

Revlon Colorstay Make-up (normal/dry skin)

Make-up slibuje dlouhotrvající výdrž (až 24h) a měl by být odolný proti otěru. Obsahuje výtažky z lilie, orchideje a hedvábí, které zklidňují pleť. Vybrala jsem si odstín č. 180 (sand beige) z řady normal/dry skin. Dostupná je i řada pro smíšenou a mastnou pleť, což velice oceňuji. Navíc, nabídka odstínu je opravdu široká, určitě si vybere každá z nás. Celou škálu odstínů jsem přidala na konec článku.

Co se týče odstínu 180, docela dobře mi sedí - nevypadá jako maska, není nepřirozeně oranžový, ani moc bílý, prostě super. Jinak v minulých článcích, kde se objevily mé fotky jsem ho měla a vypadá dobře, můžete posoudit samy :)
Lahvička vypadá sofistikovaně, je skleněná s plastovým zavíráním a teď nově i s dávkovací pumpičkou, která v minulosti chyběla. Dávkování je tak velice snadné. Krytí je poměrně dobré, střední, určitě nečekejte efekt bb krému. Make-up se dá vrstvit, a tak si intenzitu můžete dobře kontrolovat. Na pleti ho navíc ani necítíte, je opravdu lehoučký. Pro moji aknózní, přes to suchou pleť ideál.

Právě po tomto make-upu sahám především kvůli jeho výdrži! Na obalu se píše 24 hodin a já si s tím dovolím souhlasit. Nepoužívám žádné báze, a přes to na pleti drží od rána do večera a můžu se tak na něj spolehnout!
Jediný drobný poznatek, který zmíním je, že když jsem měla opravdu hodně suchou pleť a před nanesením jsem ji nijak nezhydratovala, tyto suchá místa make-up zvýraznil. Tomu se ovšem nemohu divit. Jakmile jsem ale svoji pravidelnou hydrataci (krém, olej..) nepodcenila, nemám sebemenší problém! :)

Koupit můžete zde za 188,-Kč (30ml)

 REVLON COLORSTAY MAKEUP normal/dry recenze everythin-kate


 REVLON COLORSTAY MAKEUP normal/dry recenze everythin-kate
 REVLON COLORSTAY MAKEUP normal/dry recenze everythin-kate
 REVLON COLORSTAY MAKEUP normal/dry recenze everythin-kate swatch
Myslím si, že u nás nejtmavší odstíny chybí, ale přesto je nabídka dost široká. Na e-shopu Parfemy-elnino nabízí i odstín 400 Caramel.
 REVLON COLORSTAY MAKEUP normal/dry recenze everythin-kate

Máte zkušenosti se značkou Revlon? Co vy a výběr make-upů? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Já na něj celkem často koukámn, ale pak si řeknu, že ho nepotřebuju :D Líbí se mi to rozdělení na normální a mastnější pleť :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Poprvé vidím že jejich makeupy mají pumpičku :) Ráda bych nějaký chtěla vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tento make-up je u mě stálice. :) Je boží.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám jej v plánu pořídit! Už se na to chystám jakou dobu, ale pak si koupím jiné věci a už nejsou peníze na make-up :/ Ale určitě chci s tou pumpičkou.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten si musím koupit, děkuji za tip!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som ešte od revlonu nič neskúšala, ale potrebujem čoskoro nový makeup, tak tento vyzerá celkom fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Neskušala som teraz používam jedden od catrice tiež s pumpičkou no uvidim časom :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  8. Po tomto makeupu koukám už hrozně dlouho, měla jsem ho i ve wishlistu. Ale nikdy se neodhodlám k tomu ho koupit :D Tak třeba jednou :) Pěkná recenze :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  9. Tento od Revlonu som mala, a bola som s ním skutočne veľmi spokojná. Na mojej pleti dobre kryl, nevytváral efekt masky a hlavne - 100% mi vyhovoval čo sa týka odtieňa :)

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, ten podton je ruzovy alebo zlty? na ruke vyzera ruzovy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ta fotka trochu klame, růžový podtón nemá - sama mám pleť se žlutým podtónem a makeup mi perfektně sedí :) Řekla bych, že má makeup neutrální podtón.

      Vymazat
  11. Ahojky, kde najdu prodim fotky s timto make upem? Dekuji za odpoved. Verca

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡