Jak na krásně uhlazené vlasy? || Kérastase Discipline

Troufnu si říci, že snad každá žena někdy řekla, že není spokojena se svými vlasy - byť jen jednou jedinkrát :) U mě je to téměř na denním pořádku, no to bych nebyla jinak já. Stále vzpomínám, jak mi v dětství vlasy rostly rychlostí blesku, dnes je to naprostý opak. Vlasy mám neustále vysušené, po rozčesání jsou na tom ještě hůř.. Proto když mi přišla nabídka spolupráce s e-shopem Paradivka.cz, neváhala jsem a těšila se, až nějakou vlasovou péči vyzkouším! :) 

Kérastase Discipline Spray Fluidissime

O co se tedy vlastně jedná? 
Jde o finální bezoplachovou péči, která zabrání krepatění až na 72 hodin. Uhlazuje nepoddajné a obtížně upravitelné vlasy, což jsou v podstatě ty moje. Obsahuje aminokyseliny a pšeničné proteiny, které posílí a obnoví vlasové vlákno, díky čemuž jej sjednotí a zpevní. Vlasy se obalí neviditelným filmem, který chrání proti krepatění a vlhkostí. Navíc sprej chrání vlasy před teplem a dodá jim lesk a hebkost.

Mé dojmy:
Již při prvním použití jsem byla mile překvapena. Sprej se používá na ručníkem osušené vlasy, a to převážně do jejich délek, ale já ho aplikuji i klasicky na suché vlasy, a to podle potřeby. Sprej vlasy nijak nezatěžuje a nemastí - pokud jej používáte správně. Rozhodně to nepřežeňte a soustřeďte se na délky, až konečky vlasů - u pokožky hlavy stačí jedno stříknutí. Ještě bych ráda upozornila na krásný obal, vypadá prostě dobře a je radost sprej používat :) U tohoto typu produktů je důležitý i dávkovač a tento obstál na výbornou. Sprej má široké rozpětí a to mi věřte, občas to bývá problém. Používám ho před fénováním vlasů, jelikož zaručuje i termoochranu a do konečků jej aplikuji i poté, abych obnovila tu výslednou hebkost :) 
Uchvátila krásná vůně, typická, jako když jste u kadeřníka - tohle já můžu! ♡ Vlasy umí poměrně dobře zkrotit, právě co se týče toho nepříjemného krepatění. Se 72 hodinami asi stoprocentně nesouhlasím, záleží ovšem na tom, jaký typ vlasů máte, na každého to samozřejmě působí jinak. Určitě však mohu říci, že po aplikaci vlasy vypadají prostě dobře a dlouho tak i vydrží. Už mám čtvrtinku pryč, protože jsem si na jeho používání naprosto zvykla. Obsah je tedy 150 ml, což je přiměřené množství. Abyste si zase nemyslely, že moc dlouho nevydrží, já mám vlasy dlouhé a poměrně i husté, proto všechny přípravky spotřebuji rychleji.

Pokud sháníte přípravek, který vám vlasy nejen zkrotí, ale i ochrání, zde nešlápnete vedle. Je to skvělý pomocník, stačí nasprejovat a máte hotovo :) Určitě mohu doporučit! ♡
Koupit jej můžete > zde <
Kérastase Discipline Spray Fluidissime
Kérastase Discipline Spray Fluidissime
Kérastase Discipline Spray Fluidissime
Složení můžete najít třeba zde, nicméně já ho nesleduji - je pro mě důležité, že produkt funguje a udělá mi vlasy hezčí! :)
Kérastase Discipline Spray Fluidissime


Používáte nějaké finální spreje? Zkoušely jste někdy značku Kérastase? :)

You May Also Like

10 komentářů

  1. S touhle znackou zatim zadne zkusenosti nemam a aktualne ani zadne podobne spreje nepouzivam, ale tenhle nevypada vubec spatne :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. S touhle znackou zatim zadne zkusenosti nemam a aktualne ani zadne podobne spreje nepouzivam, ale tenhle nevypada vubec spatne :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná recenze, produkt je zajímavý a super obal :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze i fotky :) žádný podobný produkt jsem zatím nezkoušela, ale vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhe značku jsem zatím nezkoušela, ale sprej vypadá hodně dobře :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné fotky :) Značku neznám, sprej vypadá zajímavě :)

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
  7. Obal je opravdu nádherný, hned mě zaujal :) I samotný produkt zní fantasticky, být o trošku levnější, tak jdu do něj taky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tento sprej by som potrebovala! S krepatením vlasov mám neustále problémy a niečo na uhladenie by sa mi fakt hodilo. Značka Kérastase ma inak už dlhšie láka a asi nejaké produkty vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  9. Přípravek se mi líbí, ráda zkouším novou kosmetiku a co se týče vlasů no tak to dvojnásob. Teď jsem si oblíbila tužidlo od Aussie, který si po umytí nanesu do vlasů a tím se mi vlasy narovnají, super :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tuto značku znám, ale nemám s ní žádné zkušenosti. Moc hezká recenze, produktu vyzkouším :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡