VELKÁ RECENZE KOSMETIKY || MARY KAY

Dnes jsem si pro vás připravila poměrně obsáhlou recenzi produktů značky Mary Kay! Pokud mě sledujete pravidelně, možná jste zaznamenaly článek o konturování právě s těmito produkty, kde je můžete vidět v akci :) Všechny produkty mi tedy poslalo zastoupení značky díky výzvě pro Blogerky.cz, což ovšem můj názor nijak nemění. Pokud si tedy chcete udělat o produktech obrázek a nějaká ta nová kosmetika by se vám hodila, určitě čtěte dál! :) 

Mary Kay CC krém s ochranným faktorem SPF 15

U tohoto produktu jsem se nejvíce bála nevhodného odstínu. Přeci jen, odstín vidíte pouze na internetu a předtím jsem žádný MK produkt neměla. Vybrala jsem si tedy odstín Very Light a nemohla jsem udělat lépe! Je velmi přirozený - žádná oranžová a krásně s pletí splyne. I přesto, že je léto a jsem trošku opálená, perfektně mi sedne. Při první aplikaci mi připadal lehce tmavší, ale po nanesení na pleť působí velice dobře a hlavně přirozeně. 

Líbí se mi způsob dávkování pomocí pumpičky, jen kdo ví, jak to bude při dolování posledních zbytků :) Konzistence je průměrná - ani příliš tekutá, ani hutná. Roztírá se snadno a na pleti působí velice lehoučce, jako byste ani nalíčené nebyly :) Okamžitě pleť sjednotí a dodá zdravý vzhled. A co je hlavní, dokonalá pleť mi vydrží po celý den a to opravdu nekecám :D :)) 
CC krém má ochranný faktor SPF 15 a s tím souvisí i obsah Benzophenonu-3 (chemický původ, ovšem právě tato látka chrání před spálením, více zde). Pokud tedy trpíte na alergie, raději si o této látce přečtěte. Musím ještě upozornit na výraznou parfemaci, která může někomu vadit. Já s krémem žádný problém nemám a jsem s ním nadočekávání spokojená! Jen škoda poměrně vysoké ceny.. :) 
Více > zde <
 ↓ Pokračujte ↓

 Před a po rozetření - vidíte, jak se krásně roztírá a nepůsobí jako maska


Mary Kay Tuhý minerální pudr

Dalším mým favoritem je tuhý minerální pudr, který jsem si vybrala v odstínu Ivory 2. Je to opět přirozený odstín, který se však na pleti stane téměř transparentním. Má za úkol poskytovat neviditelnou vrstvu absorbující mastnotu, s čímž musím jedině souhlasit - na pleti opravdu nejde vidět, a přitom ji krásně zmatní. Dle značky má působit minimálně 8 hodin, což spíše nepotvrzuji. Nicméně se mi s pudrem pracuje velmi dobře, stačí nanést opravdu troška a pleť je opět krásně zmatněná. Ráda ho používám právě v kombinaci s CC krémem, kdy zapudruji místa, která mají tendenci se lesknout. 
Jako největší přednost tohoto pudru vidím jeho neuvěřitelnou lehkost a jemné mletí. Parfemace je na rozdíl od CC krému velice jemná, až nevýrazná, což oceňuji. Balení je jednoduché a praktické, nicméně mám trošku problém s vyndávací pánvičkou (u všech zmíněných produktů), jelikož magnetickou paletku nemám a pánvička zde nijak nedrží. 
Více > zde <

V reálu není tak bílý, jako to na fotkách může vypadat :)


Mary Kay Bronzový pudr

Jako další tu mám rozjasňujicí bronzer v odstínu light to medium. Ačkoliv se na oficiálním webu může zdát tón studený, nenechte se zmást. Jeho odstín je klasicky hnědo-oranžový, vhodný pro jemné zahřátí pleti. Obsahuje třpytky a lesk, toho se však nemusíte vůbec bát - při nanášení máte možnost včas odhadnout, jaké množství produktu nanesete - jen tak to tedy nepřeženete. Je opět jemně mletý a jako by tenký. Díky již zmíněným třpytkám, které jsou však hodně drobné, dosáhnete krásného vzhledu hlavně na opálené pleti! :) Odstín je stále přirozený pro bledulky, jelikož se dá bronzer vrstvit. 
S výdrží však trochu pokulhává, po pár hodinách jej musím doladit, jelikož se vytrácí a není nanesen rovnoměrně. To však může být pouze můj problém, těžko říci :) I přesto jej ráda používám, na pleti vypadá velmi dobře. 
Více > zde <


Mary Kay Minerální tvářenka


Posledním produktem je minerální tvářenka v odstínu Sunny Spice. Na rozdíl od bronzeru je tvářenka matná, ovšem při bližším pohledu vidím drobné třpytky, které však na pleti vidět nejdou. Odstín má velice unikátní, zastřenou barvičku a působí opravdu dobře. U této tvářenky se vysoké pigmentace nemusíte vůbec bát, protože je spíše nižší. Tuto vlastnost ovšem u tvářenek oceňuji, protože s ní na tváři snadno vykouzlíte jemný nádech a ne nežádoucí, růžovou skvrnu :D:)
Výdrž tvářenky je řekla bych průměrná, to je však individuální. Opět je velmi jemně mletá a na pleti nemám pocit masky. Nádherně doladí každé líčení, odstín není tak nápadný, přesto líčení dodá šťávu!
Více > zde <



Podotýkám, že u pudru a bronzeru se jedná o 1 čárnutí, u tvářenky jsem nanesla vrstvy 3, aby byl odstín dobře vidět.

Doufám, že se vám dnešní mega recenze líbila :) Určitě mi dejte vědět vaše zkušenosti s MK, ráda si počtu ♡ 

You May Also Like

16 komentářů

  1. S Mary Kay moc zkusenosti nemam, ale produkty nevypadaji spatne, zaujal me ten mineralni pudr :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. Mary Kay nemám ešte, ale táto recenzia je úplne super, takže určite niečo kúpim:)

    OdpovědětVymazat
  3. O Mary Kay som už počula naozaj veľa, ale ešte som nič nevyskusala. :)

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značne som počula samé dobré veci, no ja som ešte nemala príležitosť ju vyskúšať. Inak pekný článok :).

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  5. S touto kozmetikou nemám skúsenosti, ale príde mi príliš drahá :/ a ak čítam nejaké recenzie, tak väčšinou vravia, že sú aj lacnejšie produkty, ktoré môžu tejto značke bez obáv konkurovať, takže ma to ani nejak neťahá.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit, některé produkty mi připadají upřímně předražené. Ale záleží na každé z nás, do čeho chce investovat :) Myslím si, že třeba ten bronzer bych za tu cenu sehnala určitě lepší, ale zase ten CC krém mi opravdu hodně vyhovuje.. :)

      Vymazat
  6. Od MK mám bronzující pudr, kterej je můj naprostej oblíbenec :). A dopoužívala jsem miniaturu noční krému, který byl hodně mastnej a vyživující, na pleti byla hydratace znát, ale byl silně parfemovaný růžemi a občas to na mě už bylo moc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty bláho, já jsem od značky Mary Kay zatím ještě nikdy neměla, budu to muset napravit :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud si chcete produkty vyskouset napište mi na email a můžeme si domluvit schůzku

      Vymazat
  8. Značku znám, ale ještě nic od ní nemám. Super mega recenze! :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem od MK kdysi měla lak na nehty a oční stíny. Stíny byly pecka, božská pigmentace a dlouhá výdrž, jen bohužel lak trochu pokulhával.. :/ Teď už jsem od nich nic dlouhou dobu neměla, ale z tvého výběru mě asi nejvíce zaujal bronzový pudr, po něm bych tak šáhla :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíc mě zaujal ten CC krém. Do toho bych klidně investovala. Já od této značky vyzkoušela jen tvářenku, která je boží.

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem s kosmetikou MK velice spokojená a nedám na ni dopustit. :)
    http://kacheslovemakeup.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Výrobky lze zakoupit levněji na notino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NOTINO je předkupník a polská výroba. Od NOTINO bych si už nic nekoupila. Koupila jsem si Bi-oil v domnění že je to bi-oil a byla to náhražka. Takže za mě u NOTINO už nikdy nic.

      Vymazat
    2. MK používám rok poctivě, řadu Timewise a jsem nad míru spokojená. Nikdy jsem neměla takovou pleť, mrzí mě, že jsem neznala dřív. A teď k ceně. Myslím, že za obyčejnou kosmetiku utratite za půl roku mnohem více, protože u MK stačí opravdu malilinke množství, jak cisticiho sera, tak krémů i make-upu Jinak mám hodně citlivou a suchou pleť se sklonem k akné a tohle je jediná kosmetika, co mi sedla a to jsem zkoušela biodermu, mixu a jiné z lekarny(vyšly mě mnohem dráž), a výsledek pokaždé stejný, málem mi shořel obličej.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡