RECENZE: WELEDA ROZMARÝNOVÉ VLASOVÉ TONIKUM

Nedávno jsem vám psala o tom, jak je důležitá péče nejen o vlasy samotné, ale hlavně o pokožku hlavy. Přiznám se, že jsem právě tento krok nikdy moc neřešila a nevěnovala mu pozornost - a taky to tak vypadalo. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet vlasové tonikum od Weledy, které slibuje výživu a zabraňuje tvorbě lupů. Možná jste o tomto typu produktu ještě neslyšeli, ráda vám ho tedy představím:)

Weleda - Rozmarýnové vlasové tonikum


Základem tonika je rozmarýnový olej, který zlepšuje výživu vlasových kořínků, podporuje růst vlasů a zanechává zdravou pokožku hlavy. Moc se mi líbí, že je produkt složen pouze z přírodních surovin - jakožto všechny produkty této značky. Ještě bych ráda zmínila, jak krásně tonikum voní! :)

Použití: tonikum je vhodné používat ráno a večer na navlhčené vlasy a prsty vmasírovat do pokožky hlavy. Sama jej ale používám po umytí vlasů, a to každý třetí den. Je to tak samozřejmě pohodlnější a i tak jsem si všimla pozitivních výsledků :) 

Funguje? Tonikum má také za úkol zabránit svědění pokožky, což mohu jedině potvrdit. Po jeho použití na pokožku nevidím asi žádný negativní rozdíl, pokožka se mi nijak nemastí. Když jsem jej zkusila vmasírovat do délek, hned vlasy vypadaly zdravější a nebyly tak hrozně suché - zvláště teď v létě mé vlasy poměrně trpí. Jak už jsem zmínila, pozitivních výsledků jsem si opravdu všimla. Lupy snad nemám už vůbec a celkově mi pokožka připadá v lepší kondici. Navíc jsem zaregistrovala, že mám podezřele delší vlasy - nevím, jestli je to práce tonika, ale určitě na to vliv mělo :) Jediné, co bych na tomto přípravku asi změnila je jeho dávkovač. Jeho vzhled můžete vidět na další fotce. Tímto způsobem získáte malé množství, a tak je aplikace přesná. Mně by ale více vyhovoval drobnější sprej, se kterým by byla aplikace ještě o něco svižnější :)

Pokud tedy potřebujete dát pokožce péči, tento produkt vám mohu všemi deseti doporučit! :)
Koupit můžete > zde <



Vlasy po použití do délek vypadaly mnohem zdravěji a vyživeněji
Tento produkt jsem dostala v rámci spolupráce s Weledou, za což děkuji!

Máte zkušenost s nějakým produktem značky Weleda? :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Já mám tohle tonikum už potřetí a mám jej moc ráda. A ta vůně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám problém se suchými vlasy, a už nevím co s nimi. Ale tohle tonikum mě zaujalo tak ho zkusím omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám skúsenosti s Weledou, ale toto som ešte neskúšala...

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné vlásky :) A tonikum vypadá báječně :) Weledu mám hrozně ráda, především jejich krémy na ruce, balzámky na nohy a sprcháče. Občas mi tedy u některých produktů vadí silná vůně, ale jinak jsem byla spokojena se vším, co jsem od této značky vyzkoušela :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že jsi s tonikem tak spokojená :) Já od Weledy bohužel ještě nic nezkoušela, ale mám v plánu to změnit :)

    News | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tonikum mam, pouzivala jsem ho chvilku a pak na nej nejak zapomnela, ale urcite se k nemu hned pri nejblizsim myti vlasu vratim :-) Jen bych taky uvitala nejakou stricku, protoze takhle ta aplikace neni uplne nejpraktictejsi :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Tonikum mam, pouzivala jsem ho chvilku a pak na nej nejak zapomnela, ale urcite se k nemu hned pri nejblizsim myti vlasu vratim :-) Jen bych taky uvitala nejakou stricku, protoze takhle ta aplikace neni uplne nejpraktictejsi :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  8. Tonikum jsem hodně používala v dubnu a květnu. A výsledky se dostavily fakt rychle, protože mi přišlo, že jsem vlasy měla snad 2x hustější než obvykle, takže jsem tu mou hřívu musela dát dolů :D Jinak moc krásně voní a vlasy jsou po něm fakt super. Jen je škoda, že tak rychle ubývá, pokud se používá pravidelně.

    Giveaway | Victoria's Secret, Dermacol, Avon...

    OdpovědětVymazat
  9. Nedávno mi vlasové tonikum od Weledy zachránilo před ostříháním. Vlasy jsem zničila barvením a už jsem se bála jakékoliv chemie. Tu krásnou lahvičku mám schovanou a koupím si další balení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡