RECENZE: Remington Perfect Pedi Reveal

Dnes vám představím pomocníka v boji za krásné nožky! :) Teď v létě jsou chodidla namáhána více, než kdy jindy a je samozřejmě potřeba se o ně řádně starat. Tento přístroj značky Remington vám pomůže  se zbavit zrohovatělé kůže a chodidla vyhladit. Jak mi vyhovuje?

Samotný přístroj je na baterie, což mi nijak nevadí. V přepočtu jsem ho měla zapnutý asi hodinu a zatím se výkon nezměnil. Navíc jsou baterie součástí balení, což oceňuji :) Obsahuje 2 brusné válečky - modrý, který je extra hrubý a fialový, který je vhodný spíše k závěrečnému vyhlazení. V balení je i štěteček ke snazší údržbě. S přístrojem se dobře manipuluje a velikost válečků je tak akorát.

A teď k samotnému používání. Na opravdu ztvrdlou kůži poměrně trpím, ale teď v létě provádím pedikúru často, tím pádem jsem přístroj netestovala v žádném extrémním stavu :) Průměrně mi práce s přístrojem zabere asi čtvrt hodinky. Co ale musím opravdu vyzdvihnout je fakt, že mě zbavuje mozolů, které mám na palcích - tam je rozdíl vidět dost.
Nicméně mě 100% ztvrdlé kůže nezbaví a stalo se mi, že na kůži vytvořil jako by mapy, které už válečky odstranit nešly. Proto jsem se ho rozhodla používat v kombinaci s přírodní vulkanickou pemzou - tou odstraním tu nejdrsnější kůži a přístroj použiji k závěrečnému vyhlazení, na což je mimochodem vážně super! :) Musím ještě zmínit, že je přístroj při používání poměrně hlučný, ale nemohu srovnávat s jinými, jelikož tento přístroj je můj první. S přístrojem jsem i tak spokojená, protože po použití jsou nožky nádherně jemné! :) 

Přístroj bych tedy doporučila pro ty z vás, které na extrémně ztvrdlou kůži netrpíte a hledáte spíše pomocníka ke zjemnění vašich chodidel :) Stojí v průměru 600,-Kč, což není vůbec špatné. 


 Pokračujte níže
↓↓↓

Po zmáčknutí tlačítka lze pohodlně vyměnit celou hlavici s válečkem


 Přístroj jsem dostala k recenzi díky portálu Blogerky.cz, za což děkuji!

Používáte nějaký přístroj na pedikúru? :) 

You May Also Like

9 komentářů

  1. Já teda nemám nějak extrémně suchou kůži na patách a mně teda obrousil paty úpžasně. Třeba na mamku taky nestačí, ale ta tam má snad úplný horniny hele. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe :D Jako jo, jen mi tu kůži prostě 100% neodstraní :)

      Vymazat
  2. Já mám ten od Scholl, vypadá skoro podobně a je super :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  3. Přístroj zní jako skvělý pomocník, kord teď na léto :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. tohle bych rozhodně ocenila, protože mé paty jsou v poslední době v žalostném stavu.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkná recenze, Kači :)
    Přístroj mám taky a jsem s ním moc spokojená. S mou ztvrdlou kůží si poradil, za což jsem ráda! Akorát mi trošku vadí ten hluk :D


    Krásné nohy s Remingtonem

    OdpovědětVymazat
  6. Všimla jsem si, že i ostatní holky, co ho testovaly, tak také psaly, že jim vadilo, že je hlučný a já musím přiznat, že jsem si toho do té doby ani nevšimla :D. Já nejsem zase velký extrém, co se týče suchých nohou, takže jsem s ním byla maximálně spokojená, škoda, že tobě dělal ty mapy :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡