KONTUROVÁNÍ S MARY KAY

Konturování - stále zesilující trend. Nedávno jsem byla s několika blogerkami vybrána do výzvy na stránce Blogerky.cz a dnes vám přináším výsledný článek! :) Jak již název napovídá, zaměřím se na konturování pomocí produktů právě značky Mary Kay.

Chcete vědět víc? Začneme hezky od začátku! 

↓↓↓

Jako první začínám CC krémem v odstínu Very light, který mě příjemně překvapil. Zpočátku se mi zdál trochu tmavší, ale jakmile jsem jej po pleti roztírala, opak se stal pravdou. S mojí pletí nádherně splynul, je lehoučký a překvapivě dobře sjednotil tón pleti


Následně jsem pleť přepudrovala minerálním pudrem v odstínu Ivory. Na první vyzkoušení mi připadá, že tolik nekryje - což je celkem i výhoda, má dobrý odstín a umí hezky zafixovat. 

Na řadu přichází to hlavní, a to konturování. Příliš se nevyžívám v takovém tom mega výrazném a ostrém konturování, nicméně méně nápadné líčení si užívám. Méně bývá více. 
Použila jsem bronzový pudr v odstínu Light-Medium. Původně jsem chtěla tmavou variantu, ale myslím si, že tato mi sedne dobře. Jako první začínám podél lícních kostí, nezapomínám také nanášet podél hranice s vlasy směrem k čelu, lehce zahřeji nos a také čelist. Snažím se, abych nikde neměla příliš ostré přechody. Dobrým trikem je vše lehce rozmazat štětcem, který používám na pudr.


Pro dodání barvičky jsem použila minerální tvářenku v odstínu Sunny Spice, která má nádhernou zastřenou barvičku. Není tolik pigmentovaná, ale opět to beru jako výhodu - jen tak to nepřeženete :)
No a nakonec jsem udělala řasy, dala barvičku rtům a mám hotovo! :)

Jak se vám tento look líbí? Co vy a konturování? :) 
___________________________
Produkty bych v budoucnu ráda představila v samostatné recenzi. Jinak jak si asi můžete všimnout, přímo uprostřed čela mám jizvu po pupínku - máte nějaké tipy, jak se jí zbavit? :D

You May Also Like

15 komentářů

  1. Kači, já se naschvál do výzvy nezapojila, protože bych si s konturováním asi neporadila, ale strašně mě lákala. :D Každopádně tobě se článek moc povedl a těším se na recenze produktů, které jsi dostala :) Jinak pokud se dozvíš, jak se zbavit té jizvy, tak mi prosím dej vědět, protože já s jizvičkami také bojuji :/


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc <3 Noo, já sama jsem amatér, ale bez bronzeru už se při líčení neobejdu :) Jinak na tu jizvu jsem se rozhodla vyzkoušet ricinový olej, ale nevím, jestli dosáhnu nějakého výsledku.. že já musím mít to štěstí na obří pupínek přímo uprostřed čela! :D :)

      Vymazat
    2. Hele taky ho tam teď mám :D A včera byl ještě vystouplý, takže to vypadalo jako kdybych tam mělo nějaké tlačítko :D

      Vymazat
    3. Hehe :D No já chodila asi 3 týdny s boulí a nešlo to zakrýt absolutně ničím :D :D

      Vymazat
  2. A mě nevylosovali :D škoda, protože ty výrobky byly super a doma už jeden bronzující pudr od MaryKay mám a je můj nejoblíbenější.
    Líbí se mi Tvoje líčení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Konturování obličeje nějak nedávám :D nevím, jak na to a stejně vždycky skončím u základního makeupu a tvářenky :)
    Tobě líčení moc sluší:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Kámo já bych chtěla celkově umět s makeupem :D třeba někdy haha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ále! :D Však nejsou žádná pravidla, víš co.. Tady jsem jen ukázala, jak se líčím běžně já (až na ty umělé řasy, hehe :D) Stačí párkrát naťupat bronzer pro zvýraznění tváří a máš to :) Nemusí to být nic složitého :)

      Vymazat
  5. Jé to se ti moc povedlo! Já se zrovna na balíček vrhla, tak uvidíme, zda něco vykouzlím. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Máš můj obdiv, já na sebe ráno něco napatlám a běžím :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, konturuji každý den, dělá to hrozně moc :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek:) já si obličej konturuju jen občas a když se rozhodnu, tak se mi to zas nedaří tak nevim:D!
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  9. Nekonturuji, ale kdybych začala, tak aspoň vím, kde najdu pomoc ^^. Pěkný článek :).
    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi vydarené! Odtieň lícenky je ako pre teba stvorený, veľmi ti svedčí :) Ja konturujem len tak zľahka, pod lícnymi kosťami.

    OdpovědětVymazat
  11. Pekny clanok! :) konturovanie ma celkovo laka, kupila som si kit od sleek, a vyzera celkom dobre. Este potrebujem volny cas, aby som sa do toho mohla pustit :D

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡