RECENZE: NYX Pore Filler | NYX proof it!

Dnes tu mám pro vás recenzi, která bude pro mnohé z vás určitě velmi přínosná! Jak už asi víte, byla jsem na představení NYXu, odkud jsem si odnesla pár produktů včetně dvou bází - báze na pleť zvanou Pore Filler a primer pod oční stíny nazvaný Proof it!

NYX PORE FILLER

Jak již název napovídá, jedná se o primer určený k vyplnění a vyhlazení pórů. Bohužel na póry a černé tečky dost trpím, a to v oblasti nosu a jeho okolí a také drobně na čele. Primer má barvu jemně do broskvova, na pleti je však bezbarvý. Výhoda produktu je jeho variabilita - můžete ho použít samostatně, pod make-up či až na make-up. Já zvolila druhou možnost.
Při prvním použití jsem byla ohromena jeho konzistencí - je neskutečně našlehaná a jemná! Zní to asi dost šíleně, ale jakmile jsem začala s aplikací, působilo to, jako bych se hladila něčím neskutečně hebkým :D No, abyste mě pochopily, musely byste to asi samy vyzkoušet :) Oblast pleti, na kterou jsem primer nanesla, byla okamžitě vyhlazená. Navíc produkt samotný není nijak mastný či lepkavý, a tak krásně s pletí splyne a stává se v podstatě neviditelným. Po nanesení make-upu daná oblast vypadá opravdu lépe a není tak vysušená (právě v oblasti s póry mám pleť dost suchou). Již zmíněnou jemnost pleti jsem cítila i po celkovém odlíčení. Je to tedy produkt, o kterém se nebojím říci, že ho nutně potřebujete! :) 

Pokračujte níže:
↓↓↓


NYX Pore filler stojí v parfumérii Douglas 329,-Kč
NYX PROOF IT

I tato báze mě neskutečně překvapila. Její konzistence je příjemná a tak akorát lepivá, aby splnila svůj účel. Další výhodou je její voděodolnost. Nezasychá příliš rychle, a tak s aplikací očních stínů není třeba urputně spěchat. Odstín produktu má tělovou barvičku, po aplikaci je ale taktéž jako Pore filler téměř bezbarvý. Výdrži nemám absolutně co vytknout - zachytí každičkou část očního stínu a nepustí ho! :) Dokonce mám občas problém i s "blenděním" stínů, ale po delším snažení se to celkem dá. Co ale primer umí na jedničku je dosti viditelné zvýšení pigmentace stínu - posuďte samy na fotkách níže, je to vážně bomba! :)
Pokud tedy sháníte opravdu dobrou bázi, navíc za přijatelnou cenu, není nad čím přemýšlet! 

V parfumérii Douglas stojí cca 189,-Kč

Zde jsem primer do pokožky nezapracovala, proto si stále zanechal svoji barvu. Po zapracování do očního víčka je téměř bezbarvý! 


Posuďte rozdíl v aplikaci stínů bez báze a s ní.. Použila jsem paletku NYX Dream Catcher, Stormy Skies, na kterou uvidíte brzy také recenzi. 

Udělala jsem i menší test a stíny zkoušena, poměrně silou, setřít ubrouskem. Výsledek je myslím si dosti znatelný a uspokojivý :)

Jak se vám tyto produkty zamlouvají? :)

You May Also Like

12 komentářů

  1. Libila by se mi baze pod stiny.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Bázi na pleť mám také a teprve zítra jí plánuji vyzkoušet, tak jsem velmi zvědavá :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Obe baze vypadaji opravdu skvele, urcite poputuji na NYX wishlist :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. Obe baze vypadaji opravdu skvele, urcite poputuji na NYX wishlist :-D
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Oba produkty ma dosť zaujali a ak budem mať možnosť, tak sa po nich určite pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  6. od nyx by som rada niečo vyskúšala nemám od tejto značky žiadne skúsenosti :/

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Libi se mi, ze po otreti stiny s nyx zustali stale jako po naneseni👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  8. Super zpracovaný článek :) Docela mě překvapily ty ceny produktů, protože jsou poměrně přijatelné. Určitě bych od NYXU něco ráda vyzkoušela a zrovna tyto dva produkty vypadají hodně dobře :) -L

    OdpovědětVymazat
  9. NYX produkty vyzerajú super! :) Pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Oba produkty asi potřebuju! Achjo, NYX mi teď přirůstá k srdci a fakt bych potřebovala každý jejich produkt :D Na obě báze určitě mrknu!

    Nails | OPI Brisbane Bronze

    OdpovědětVymazat
  11. S Proof it mám stejnou super zkušenost, ten test, co jsi provedla se stíny, je super důkazem, že to fakt funguje! Bázi pod makeup asi nepotřebuju, já většinou nepoužívám ani makeup, nechci si plet zbytečně zatěžovat. Sice taky mám černé tečky na nose a na čele a rozšířené pory na tvářích, ale co, na běžné denní líčení nechci chodit s photoshopovou pletí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡