RECENZE: Ryor Lipored - emulze k redukci podkožního tuku

Vítám vás u nového článku a dnes bych vám ráda představila můj další produkt značky Ryor, a to konkrétně emulzi k redukci podkožního tuku Lipored. Bohužel neoplývám dokonale štíhlou postavou a mám nějaký ten tuk navíc - no, upřímně - stravuji se tak, jak prostě chci a neumím se uhlídat :D Nicméně nejsem slepá a o svých problémových partiích vím. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet nějakého pomocníka, který by mi můj věčný boj ulehčil. 

Nejdříve vám tedy produkt popíši - podporuje tedy redukci tuku z podkožních tukových buněk formou lipolýzy a zabraňuje zpětnému ukládání tukových složek. Je nutné jej používat pravidelně každý den, po dobu minimálně jednoho měsíce. Já sama jej nejvíce používám před fyzickou aktivitou - nejčastěji tedy před bruslením a aplikuji jej na lýtka, stehna a hýždě - partie, které namáhám. Můžete jej ale aplikovat kdykoliv jindy, například ráno či večer. Můžete si také pomoci kosmetickou fólií, kterou partii zabalíte a tím zvýšíte aktivaci přípravku. 
Co se mi na emulzi nejvíce líbí, je její jemná a neobvyklá vůně a především rychlá absorpce! Vždy emulzi aplikuji a za chvilku se mohu obléci a v klidu vyrazit třeba právě na ty brusle :) 

Určitě vás ale nejvíce zajímá, zda-li přípravek funguje. Myslím si, že je nutné si uvědomit, že vám přebytečný "špíček" asi žádný přípravek neodstraní ani nezpevní, to je jen na vás samotných. Při používání tohoto přípravku jsem si ale všimla o něco pevnější kůže, které je hezky vyhlazená a na dotyk příjemná - ano, špeky tam stále překypují, ale pokožka je v lepším stavu :D Ještě tedy dodám, že přípravek používám jen měsíc, takže nemohu posoudit, zda-li se efekt ještě nezviditelní po dlouhodobějším používání. Samozřejmě pokud pravidelně sportujete a hlídáte si stravu, výsledek se může lišit. Musíte si tedy samy rozhodnout, co od přípravku očekáváte :) Mně je jeho používání příjemné a určitě ho mohu doporučit!



Samotný přípravek má nádherný obal, co myslíte? :)

Emulze se navíc krásně roztírá a stačí ji tedy menší množství.


 Produkt mám ze stránky zdravi-krasa.cz

Můžete se podívat na jejich nově založenou facebookovou stránku, kde právě probíhá soutěž o Medik8 PoreCleanse gel!



Máte s podobnými přípravky zkušenosti? :) 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Podľa mňa žiadny takýto krém/gél/peeling nefunguje. Proste treba sa hýbať a cvičiť a tuk spáliť. To funguje najlepšie. Aj ja by som moje špeky rada spálila krémom ,ale noo čo musím začať znova cvičiť :/

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  2. To by jsme byly všechny chudé jako laňky, kdyby tyto krémy fungovaly. :-D Ale věřím, že je jeho používání příjemné. Od Ryoru jsem ještě nic neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel po vyzkoušení většiny výrobků od Ryoru se mi rozjede alergická reakce, ale vypadá to velmi zajímavě, chci si podobnou věcičku koupit u Avonu :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Moje mamka má vyzkoušený jiný produkt od Ryoru, na redukci celulitidy s břečťanem, který používá už pár let a vždy jednou za čas si ho koupí a ten opravdu funguje, prý se jí stehna vždycky o nějaký ten cenťák zmenší, takže ten zkusím vyzkoušet. Tohle by mi asi nepomohlo vzhledem k tomu, že jsem pecivál obecný :D. Ale pro lidi ,co cvičí a chtějí podpořit spalování tuku to je určitě skvělá věcička :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak obal je krásný, ale tady bych asi spíš upřednostnila to, zda-li funguje a nebo ne. Je jasné, že se člověk musí spíš hýbat a tak tuto emulzi považuji za trochu zbytečnou. To myslím tak, že pokud člověk bude sportovat a hlídat si jídelníček, tak zhubne i bez ní a pokud ne, tak nezhubne ani s deseti emulzemi. Nicméně aspoň, že měla dobrý efekt na kůži, to se taky cení :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář ♡